פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג: ססארי נגד מכבי - חמישי 20:00 ערוץ 10

06 דצמבר 2015, 14:49

ססארי מקבלת בראש מטרנטו.

ככה למי שחיפש קצת פרופורציות.

06 דצמבר 2015, 15:42

MTA2311 כתב:ססארי מקבלת בראש מטרנטו.

ככה למי שחיפש קצת פרופורציות.

זה ממש לא קשור. לקבוצות מסדר גודל כזה קשה מאוד לשחק פעמים בשבוע. אין כאן סגל ארוך, כמו בקבוצות העלית. אותם השחקנים צריכים להוביל את הקבוצה גם ביורוליג וגם בליגה המקומית... חוץ מזה גם הקבוצות הגדולות והעשירות לא תמיד מצליחות להוציא מעצמן את המקסימות בשתי המסגרות

06 דצמבר 2015, 15:45

אין צורך להתחכם סתם.
ססארי קבוצה חלשה. מאוד. כנראה הכי חלשה ביורוליג.

06 דצמבר 2015, 16:04

MTA2311 כתב:אין צורך להתחכם סתם.

זה נכון, ועם זה לא מתווכחים.
אני רק אומר שהפסד בליגה לא מצביע על כלום. גם אם ססארי הייתה חזקה פי 2, זה לא היה אומר שהיא לא יכולה להפסיד בליגה.

להזכירך, גם צסקא וגם חימקי הפסידו לניז'ני ב VTB, אז מה? אז כלום.

06 דצמבר 2015, 17:08

להפסדים בליגה אין משמעות שהם מגיעים מול קבוצות חזקות , גם מכבי בשיאה הובסה ע"י ירושליים והפועל תל אביב (מעולם לא בבית) , צסק"א יכולה להפסיד לניז'ני שהיא קבוצה לא רעה בכלל , אני בספק אם הם היו מפסידות לנהריה או אשדוד.

06 דצמבר 2015, 17:12

ankram כתב:להפסדים בליגה אין משמעות שהם מגיעים מול קבוצות חזקות , גם מכבי בשיאה הובסה ע"י ירושליים והפועל תל אביב (מעולם לא בבית) , צסק"א יכולה להפסיד לניז'ני שהיא קבוצה לא רעה בכלל , אני בספק אם הם היו מפסידות לנהריה או אשדוד.

קבוצת האליפות של בלאט הפסידה 8 פעמים בליגה.
מכבי הגדולה של שאראס ופרקר קיבלה 20 הפרש בדרבי

06 דצמבר 2015, 17:15

felix_r כתב:
ankram כתב:להפסדים בליגה אין משמעות שהם מגיעים מול קבוצות חזקות , גם מכבי בשיאה הובסה ע"י ירושליים והפועל תל אביב (מעולם לא בבית) , צסק"א יכולה להפסיד לניז'ני שהיא קבוצה לא רעה בכלל , אני בספק אם הם היו מפסידות לנהריה או אשדוד.

צריך להיות הוגן ולהזכיר שהקבוצה הגדולה של שאראס ופרקר לא שיחקו עם חוק ישראלי ועם חוק הצעירים ובכל אירופה היה מותר 2 זרים ו 2 בוסמנים.....
קבוצת האליפות של בלאט אינה מדגם מייצג , זאת בסופו של דבר קבוצה די מחורבנת , שנהנתה ממזל גדול והתעלות של רייס , היקמן , טיוס ובלו בחודש וחצי האחרונים של העונה.

06 דצמבר 2015, 18:17

ankram כתב:
felix_r כתב:

צריך להיות הוגן ולהזכיר שהקבוצה הגדולה של שאראס ופרקר לא שיחקו עם חוק ישראלי ועם חוק הצעירים ובכל אירופה היה מותר 2 זרים ו 2 בוסמנים.....
קבוצת האליפות של בלאט אינה מדגם מייצג , זאת בסופו של דבר קבוצה די מחורבנת , שנהנתה ממזל גדול והתעלות של רייס , היקמן , טיוס ובלו בחודש וחצי האחרונים של העונה.

נהנתה ממזל שהביא לה נצחון בסדרה מול קבוצה נהדרת של מילאנו ובצחנות במשחקים מול צסקא וריאל על כל הקופה .
חבל שאין לנו גם השנה כזה מזל .

היה מזל בדקות הסיום מול מילאנו במשחק הראשון ומול צסקא בפיינל פור , אבל קבוצה בינונית לא הייתה מגיעה בכלל לסיטואציות האלו .

06 דצמבר 2015, 19:31

ככה זה עם מזל. הוא מגיע רק לעיתים רחוקות. על כל שנה עם מזל יש 7 שנים בלי מזל :)

07 דצמבר 2015, 06:57

MTA2311 כתב:אין צורך להתחכם סתם.

ססארי בוודאות הקבוצה הכי חלשה ביורוליג. השאלה היא אם אנחנו הקבוצה השניה הכי חלשה במפעל?
פרסם תגובה