Re: יורוליג, מחזור 2: מכבי נגד פרטיזן - חמישי, 21:00, ערוץ 1
28 אוקטובר 2011, 11:24
גל גל כתב:
מקאדו כתב:שון ג'יימס הוא ממש מה שחשבתי שחקן גבוהה מספיק וחוסם מעולה בקופליג , כשזה מגיע ליורוליג ולהיתמודדות עם נפיליי היבשת אז רואים את הנחיתות במסה ואפילו בגובה + משחק גב סל מגוחך , בכלל תמיד חשבתי שהוא אוברייטד כזה .
כן רק שהוא שיחק 5 דקות ופגש אולי את הגבוה הכי מוכשר באירופה ואחד הטובים שהוא בכלל בNBA
29 אוקטובר 2011, 21:23
לא פייר לשפוט שחקן שהגיע למסגרת שהוא בחיים לא הכיר, לשחקנים שהוא לא פגש, עם נתונים פיזייפ שהוא לא מכיר בכלל, ולשפוט אותו על פי 10 דקות מול פקוביץ' ובורוסיס... כמו שאני אומר לגבי ג'יימס, סמית' ושאייר, תנו להם זמן. אל תפסלו מעכשיו, כי אתם זוכרים מה קורה. צריך לתת לכולם עוד כמה משחקים לפני שנוכל לשפוט אותם
29 אוקטובר 2011, 21:33
asafb96 כתב:לא פייר לשפוט שחקן שהגיע למסגרת שהוא בחיים לא הכיר, לשחקנים שהוא לא פגש, עם נתונים פיזייפ שהוא לא מכיר בכלל, ולשפוט אותו על פי 10 דקות מול פקוביץ' ובורוסיס... כמו שאני אומר לגבי ג'יימס, סמית' ושאייר, תנו להם זמן. אל תפסלו מעכשיו, כי אתם זוכרים מה קורה. צריך לתת לכולם עוד כמה משחקים לפני שנוכל לשפוט אותם
יש איזון דק בין לתת עוד זמן לבין לדעת מתי שחקן פשוט לא מתאים. בלאט רואה את השחקנים באימונים והוא במקום יותר טוב להחליט. אני לא מודאג מג'יימס כי יש לו גובה ומאסה וזה לא משהו שקל למצוא. לגבי סמית' - מה שאתה רואה זה מה שיש. הוא לא שחקן צעיר וזה מה שהוא יודע לתת. לגבי שאייר - כאן אני חושב שאין טעם לסבלנות. יש יותר מדי גארדים במכבי והסיכויים שלו למצוא את עצמו בסביבה הזו נמוך. אני חושב שצריך להשאיל אותו לשנה.
30 אוקטובר 2011, 17:58
נשמה
"סוף השבוע האחרון קיבלנו הרבה מאוד תגובות מאוהדים שנדהמו לרעה לראות שהקהל עוזב את המגרש חמש דקות לסוף המשחק. בשבילנו במכבי, הקהל הוא השחקן השישי הטוב ביותר שיש, והשחקנים זקוקים לתמיכה עד שריקת הסיום. המראות של תיאו פאפאלוקאס, אחד השחקנים הגדולים בכל הזמנים, מתחנן בפני אוהדים שלא יילכו הביתה 5 דק' לסיום, ונאלץ להחזיר בחיוך מאולץ, קצת צרם לכולנו."
30 אוקטובר 2011, 18:53
itai7 כתב:נשמה
"סוף השבוע האחרון קיבלנו הרבה מאוד תגובות מאוהדים שנדהמו לרעה לראות שהקהל עוזב את המגרש חמש דקות לסוף המשחק. בשבילנו במכבי, הקהל הוא השחקן השישי הטוב ביותר שיש, והשחקנים זקוקים לתמיכה עד שריקת הסיום. המראות של תיאו פאפאלוקאס, אחד השחקנים הגדולים בכל הזמנים, מתחנן בפני אוהדים שלא יילכו הביתה 5 דק' לסיום, ונאלץ להחזיר בחיוך מאולץ, קצת צרם לכולנו."