04 נובמבר 2011, 23:29
LIAV10 כתב:felix_r כתב:jol9,
עכשיו ראיתי את הרבע הראשון, וסמית' בכלל שומר על סוארז!
כמו שחשבתי, אתה ואסף סתם כתבתם כאילו הוא שמר על פרננדז.
הוא אמר שהוא שמר על סוארז..
אבל מידי פעם הוא קיבל את פרננדז ועשה יופי של עבודה..
את סוארז הוא בכלל הרג..
אבל על מה אתה מתווכח, זה הרי ידוע לכל צופה כדורסל ממוצע שסמית' שומר אישי מעולה..
05 נובמבר 2011, 10:17
felix_r כתב:jol9,
סמית' שמר גם על רודי וגם על קארול, ושמר מצויין. דווקא קארול השתולל כשיוגב שמר עליו נדמה לי.
סמית' עשה היום עבודה מצויינת.
05 נובמבר 2011, 10:54
felix_r כתב:LIAV10 כתב:felix_r כתב:jol9,
הוא אמר שהוא שמר על סוארז..
אבל מידי פעם הוא קיבל את פרננדז ועשה יופי של עבודה..
את סוארז הוא בכלל הרג..
אבל על מה אתה מתווכח, זה הרי ידוע לכל צופה כדורסל ממוצע שסמית' שומר אישי מעולה..
זה לא מה שהוא כתב, ומה שכביכול ידוע לצופה ממוצע מעניין את סבתא שלי (ז"ל)
סמית' עשה עבודה אדירה בהגנה על סוארז בהתחלה, ועל רודי וקארול. היה היום המצטיין בשבילי בהגנה. פשוט שומר אישי נפלא.
הוא גם הראה שהוא יודע לקלוע מ2 נקודות לכל אלה שאמרו שהוא רק קלעי 3, וסיים איזה חדירה יפה שהוא מסדר לעצמו זריקה נוחה מקרוב, ועוד דאנק נפלא במעבר.
05 נובמבר 2011, 11:07
05 נובמבר 2011, 11:11
מקאדו כתב:ממש לא קשור אבל מישהו יודע היכן דיאור 'סוף סוף הגעתי לקבוצה גדולה באמת כמו מדריד' פישר משחק השנה ?
05 נובמבר 2011, 11:58
asafb96 כתב:פליקס, מילה על ההגנה של סמית'?![]()
עשה היום עבודת קודש בהגנה על פרננדז. משחק גדול.
פארמר מוכיח לכל אלה שירדו עליו, שהוא שחקן גדול. איך פתאום הכל השתנה... עד לפני כמה שעות כולם ירדו עליו ועל סמית', שהיום נתנו משחק מהסרטים. זה רק מראה שאסור לקבור שחקנים, ואסור לקבור קבוצה, אחרי משחקים בודדים.
מילה טובה מגיע גם לאוחיון. היה טוב מאוד היום. גם סופו היה טוב, למרות שמתחילת העונה יש לו משהו שמעצבן אותי. הוא בדרך כלל לוקח כדרור אחד, ואז לוקח איזה הוק שוט כזה. מול מגדלים כאלה זה פשוט לא יעיל. שנה שעברה הוא היה דורס עד הטבעת, ומסיים בלייאפ קל ליד הסל/בדאנק, שבדרך כלל היה גם מלווה בעבירה. אני רוצה לראות את סופו דורס יותר. שיחפור עד שיגיע ליד הסל, כי אף אחד באירופה לא יכול למנוע את זה ממנו. ראינו אותו עושה את זה על פקוביץ', אין סיבה שמול בגיץ', שהוא עשה לו את זה גם שנה שעברה, זה לא יעבוד.
05 נובמבר 2011, 12:16
felix_r כתב:asafb96,
אני כן קראתי את מה שכתבת, ודווקא בגלל זה אבקש להבא להביא ציטוטים מדויקים!
הינה מה שכתבת:asafb96 כתב:פליקס, מילה על ההגנה של סמית'?![]()
עשה היום עבודת קודש בהגנה על פרננדז. משחק גדול.
פארמר מוכיח לכל אלה שירדו עליו, שהוא שחקן גדול. איך פתאום הכל השתנה... עד לפני כמה שעות כולם ירדו עליו ועל סמית', שהיום נתנו משחק מהסרטים. זה רק מראה שאסור לקבור שחקנים, ואסור לקבור קבוצה, אחרי משחקים בודדים.
מילה טובה מגיע גם לאוחיון. היה טוב מאוד היום. גם סופו היה טוב, למרות שמתחילת העונה יש לו משהו שמעצבן אותי. הוא בדרך כלל לוקח כדרור אחד, ואז לוקח איזה הוק שוט כזה. מול מגדלים כאלה זה פשוט לא יעיל. שנה שעברה הוא היה דורס עד הטבעת, ומסיים בלייאפ קל ליד הסל/בדאנק, שבדרך כלל היה גם מלווה בעבירה. אני רוצה לראות את סופו דורס יותר. שיחפור עד שיגיע ליד הסל, כי אף אחד באירופה לא יכול למנוע את זה ממנו. ראינו אותו עושה את זה על פקוביץ', אין סיבה שמול בגיץ', שהוא עשה לו את זה גם שנה שעברה, זה לא יעבוד.
בהתחלה לא יכולתי להגיב על זה חד משמעית, כי לא ראיתי את המחצית הראשונה.
אבל עכשיו, לאחר שכן ראיתי גם את המחצית הראשונה, אני אגיד לך: לא "עבודת קודש על פרננדז" ולא נעלים!
ושתבין, אין לי טענות לסמית', שבאמת נתן משחק טוב מאוד. הלוואי וימשיך ככה. הטענות שלי הן אליך. אתה עדיין לא עופר שלח, יש לך ברוך השם שתי עיניים, אז בבקשה ממך, אל תכתוב דברים שלא היו ולא נבראו.
05 נובמבר 2011, 20:24
jol9 כתב:er79 כתב:רק עכשיו יוצא לי להגיב: פעם בשנה בממוצע הגורל מתאכזר אליי ולא יוצא לי לראות משחק של מכבי לייב. הייתי בחתונה והתחושה הייתה כאילו תקעו לי סכין בגב. כמובן שלא התעדכנתי בתוצאות והשבעתי את חבריי שלא יגידו לי איך נגמר אחרת זה יהיה האס.אם.אס האחרון שהם ישלחו בחיים. הקלטתי את המשחק ביס מקס וטסתי הביתה ב-1 בלילה לראות מבלי לדעת איך נגמר. עד 3 הייתי ערני כמו נינג'ה. משחק לפנתיאון. החברים הסקפטיים שלי אמרו שריאל יאכלו אותנו בלי מלח, גם הגרינוולדים והסלעים למיניהם פלטו שטויות במקלדת. רק אני ידעתי דבר אחד אלמנטרי: יד אליהו הוא מבצר. אף קבוצה לא פייבוריטית מולנו כאן. ולכן האמנתי שמכבי תנצח. פרמאר סתם פה הרבה פיות. התפוצץ בדיוק ברגע הנכון. אוחיון הפתיע עם משחק ראוי והמון ביצים. סופו היה תאווה לעיניים. סמית' היה לא רע. בלו תפר את הספרדים. נהניתי מכל רגע.
אני לא מצליח לראות את המשחקים האלה אחרי שהם נגמרו, אז כל הכבוד לך.
חתונות זה בעסה אמיתית. זה גם קורה בדר"כ במשחקים הגדולים והמעניינים ביותר. לי זה קרה במשחק השני של מכבי מול קאחה בסדרה בשנה שעברה, וגם במשחק בחוץ מול ריאל
כשהבטחנו את ההעלייה להצלבה.
05 נובמבר 2011, 20:30
06 נובמבר 2011, 06:24
06 נובמבר 2011, 08:31
yzafrir כתב:המשחק הזה היה התעלות של מספר שחקנים שלא סביר שיעשו את זה כל משחק .
פארמר לא יקלע כל משחק כזו כמות , לא כי הוא לא יכול אלא פשוט כי זה לא האופי שלו לשחק ככה . במשחק הזה הוא נתקל בהגנה מאוד חדירה וגבוהים רכים כך שחגג בחדירות לסל ( במובן מסויים גם לאנגפורד יכל לחגוג כך בחדירות...)...
אוחיון קיבל בטחון והיה מאוד פעלתן אך עדיין לוקה בחסר מבחינת הסיומת שלו בחדירה אבל לפחות רוב המסירות שלו הצליחו וגם הלחץ שלו בהגנה . הוא תופס לעצמו מקום של שחקן נישה וזה מה שהוא צריך להיות במכבי .
סמית' הראה שהקליעה חזרה אליו אבל עדיין מראה איטיות ברגליים ולא עובר שחקן בכדרור וגם בהגנה הוא מתקשה מול שחקנים מהירים ואת עיקר לחמו במשחק בהגנה עשה על סוארז . בריבואונד הוא עושה עבודה טובה ונלחם על כל כדור. זה לא איידסון אבל הוא עדיין שחקן יעיל...
סופו בילתי עציר מול שרוכים כאלו וזה הצחיק אותי לקרוא את הטור של ערן סלע שכתב שהוא יתקשה להמודד מול הגבוהים של ריאל...הרי הוא כבר טחן גם את בגיץ' וגם את טומיץ' שנה שעברה כבר....
הנדריקס נראה פשוט אנרגטי ומצויין מאז שמילאן עזב , הפרדה הזאת עשת טוב לשני הצדדים זה עושה רושם...
היחידים שהיו חלשים הם פאפאס ואליהו ופניני שאולי קצת התעייפו אחרי שהחזיקו את הקבוצה עד עכשיו....
בקיצור אני חרד מהיום שפארמר יעזוב אבל גם די סקרן לדעת מה יקרה כי לא רק מכבי תפגע....
06 נובמבר 2011, 08:37
jol9 כתב:yzafrir כתב:המשחק הזה היה התעלות של מספר שחקנים שלא סביר שיעשו את זה כל משחק .
פארמר לא יקלע כל משחק כזו כמות , לא כי הוא לא יכול אלא פשוט כי זה לא האופי שלו לשחק ככה . במשחק הזה הוא נתקל בהגנה מאוד חדירה וגבוהים רכים כך שחגג בחדירות לסל ( במובן מסויים גם לאנגפורד יכל לחגוג כך בחדירות...)...
אוחיון קיבל בטחון והיה מאוד פעלתן אך עדיין לוקה בחסר מבחינת הסיומת שלו בחדירה אבל לפחות רוב המסירות שלו הצליחו וגם הלחץ שלו בהגנה . הוא תופס לעצמו מקום של שחקן נישה וזה מה שהוא צריך להיות במכבי .
סמית' הראה שהקליעה חזרה אליו אבל עדיין מראה איטיות ברגליים ולא עובר שחקן בכדרור וגם בהגנה הוא מתקשה מול שחקנים מהירים ואת עיקר לחמו במשחק בהגנה עשה על סוארז . בריבואונד הוא עושה עבודה טובה ונלחם על כל כדור. זה לא איידסון אבל הוא עדיין שחקן יעיל...
סופו בילתי עציר מול שרוכים כאלו וזה הצחיק אותי לקרוא את הטור של ערן סלע שכתב שהוא יתקשה להמודד מול הגבוהים של ריאל...הרי הוא כבר טחן גם את בגיץ' וגם את טומיץ' שנה שעברה כבר....
הנדריקס נראה פשוט אנרגטי ומצויין מאז שמילאן עזב , הפרדה הזאת עשת טוב לשני הצדדים זה עושה רושם...
היחידים שהיו חלשים הם פאפאס ואליהו ופניני שאולי קצת התעייפו אחרי שהחזיקו את הקבוצה עד עכשיו....
בקיצור אני חרד מהיום שפארמר יעזוב אבל גם די סקרן לדעת מה יקרה כי לא רק מכבי תפגע....
בכל משחק מישהו אחר ירים את הרמה ויהיה הדומיננטי. מה שחשוב זה הזרימה של המשחק הקבוצתי, והוא נראה הרבה הרבה יותר טוב
ביום חמישי, גם בהגנה וגם בהתקפה.
פעם ליאור ישים את ה-20 שלו, פעם פארמר, פעם סמית' ופעם לאנגפורד, ככה שזה לא מדאיג אותי.
06 נובמבר 2011, 08:40
asafb96 כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:המשחק הזה היה התעלות של מספר שחקנים שלא סביר שיעשו את זה כל משחק .
בכל משחק מישהו אחר ירים את הרמה ויהיה הדומיננטי. מה שחשוב זה הזרימה של המשחק הקבוצתי, והוא נראה הרבה הרבה יותר טוב
פעם ליאור ישים את ה-20 שלו, פעם פארמר, פעם סמית' ופעם לאנגפורד, ככה שזה לא מדאיג אותי.
מה עם סופו?![]()
זה נכון סך הכל. אין דבר כזה שכל משחק כל הקבוצה קולעת בממוצעים שלה. היתרון הוא, שכשיש הרבה כלים בהתקפה, גם אם מישהו תופס יום לא טוב, יש מספיק שחקנים שיחפו עליו, והקבוצה לא צריכה ליהיות תלויה רק בשחקן אחד-ראה ערך אנדרסון
כמעט כל משחק יש שחקן-שניים שמתעלים. זה נכון שפארמר לא יתן כל משחק את הממוצעים האלה, וגם אוחיון לא תמיד ישחק ככה, אבל גם אליהו ופניני לא יהיו כל משחק חושך, כמו נגד ריאל, פאפאס הראה שהוא יכול לתת משחקים טובים יותר, וגם לאנגפורד באיזהשהו שלב יכנס לעניינים..
06 נובמבר 2011, 08:49
jol9 כתב:asafb96 כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:המשחק הזה היה התעלות של מספר שחקנים שלא סביר שיעשו את זה כל משחק .
מה עם סופו?![]()
זה נכון סך הכל. אין דבר כזה שכל משחק כל הקבוצה קולעת בממוצעים שלה. היתרון הוא, שכשיש הרבה כלים בהתקפה, גם אם מישהו תופס יום לא טוב, יש מספיק שחקנים שיחפו עליו, והקבוצה לא צריכה ליהיות תלויה רק בשחקן אחד-ראה ערך אנדרסון
כמעט כל משחק יש שחקן-שניים שמתעלים. זה נכון שפארמר לא יתן כל משחק את הממוצעים האלה, וגם אוחיון לא תמיד ישחק ככה, אבל גם אליהו ופניני לא יהיו כל משחק חושך, כמו נגד ריאל, פאפאס הראה שהוא יכול לתת משחקים טובים יותר, וגם לאנגפורד באיזהשהו שלב יכנס לעניינים..
סופו הוא נתון שאמור להיות קבוע ולא משתנה...
06 נובמבר 2011, 09:28
asafb96 כתב:לצערי הוא משתנה לא מעט![]()
![]()
ב2 המשחקים הראשונים הוא לא ממש התעלה, בוא נגיד ככה... אבל כשאין לו בעיית עבירות, הוא יכול ליהיות בלתי עציר מתי שהוא רוצה. הבעיה שלו שהוא לא דורס... הוא מנסה להיראות שחקן קלאסי כזה... לוקח הוק-שוטים במקום לדרוס לסיים 2 קלילות עם עבירה, כמו שעשה רוב העונה שעברה
06 נובמבר 2011, 09:40
06 נובמבר 2011, 09:45
er79 כתב:אין לי שום תלונה על סופו. אם שחקן בגודל של מקרר משתטח פעמיים לפזצט"א, אני לוקח אותו איתי לקרב לכל מקום. שחקן נשמה, ואפילו אני כבר בשלב שאני יכול להגיד שהוא מכביסט אמיתי.
06 נובמבר 2011, 10:17
06 נובמבר 2011, 19:11