המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:צסקא הכי שנואה באירופה.
אחריה בפער קטן ממש ריאל.
מה הופך אותם לכל כך שנואים?
אני באמת לא מבין את זה
0 קהל
0 נשמה
100% מסורת שמבוססת אך ורק על כסף ושכירי חרב
לא יודע, נראה לי מוזר לבסס על זה שנאה (ועוד כה עזה) כלפיהם
מה גם שכן יש להם שחקני נשמה (היינס ענק, גם ג'קסון ואחרים) וזה לא שפנר כל כך שונה בקטע הזה
yanay21 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:צסקא הכי שנואה באירופה.
אחריה בפער קטן ממש ריאל.
מה הופך אותם לכל כך שנואים?
אני באמת לא מבין את זה
0 קהל
0 נשמה
100% מסורת שמבוססת אך ורק על כסף ושכירי חרב
לא יודע, נראה לי מוזר לבסס על זה שנאה (ועוד כה עזה) כלפיהם
מה גם שכן יש להם שחקני נשמה (היינס ענק, גם ג'קסון ואחרים) וזה לא שפנר כל כך שונה בקטע הזה
אבל לצסק"א יש רזומה מכובד של היחנקות. הם מתנחלים בפיינל פור כבר עשור וחצי, ויצא להם מזה כל כך מעט. זה לא במקרה, וזה לא איזו פאשלה בסקאוטינג, אם זה קורה שוב ושוב. ההפסד לאולי' בשנה שעברה, בדקות האחרונות. ההפסד לנו. ההפסד לאולי' שוב, ב2013. 2012, עוד פעם אולי', עם תצוגת צ'וקינג אגדית מהעונשין. והקבוצות שהביסו אותה, משנה לשנה, נהיו יותר גרועות. אני עד עכשיו לא מבין איך אולימפיאקוס של השנה שעברה ניצחה אותם. (וספאנוליס זה לא הסבר מספק, כי עד הדקות האחרונות הוא היה זוועה מהלכת). זו קבוצה חלולה. תן לאחת היווניות, או הסרביות, או בעבר לנו, את התקציב של צסק"א ל5-6 שנים, יש שלוש אליפויות. ואני לא מגזים.
אדם כתב:אני באמת לא מתלהב לא מדה קולו ולא מדאטומה.
לא היתי לוקח אותם למכבי.
דה קולו ניצל תטימטום של פנר שעשו חילוף כל פעם והביאו לא את אודו.
שחקנים טובים לא משו שעושה לי וואו.
שני הקבוצות לא גדולות היו בשנים האחרונות קבוצות הרבה יותר טובות מהשנים האלה ,גם כאלה שלא הגיעו לפינל פור .
MTA2311 כתב:כל העונה ניצל חילופים מטומטמים בדרך לMVP של המפעל, MVP של הפיינל פור והליד סקורר של המפעל
אדם כתב:אני באמת לא מתלהב לא מדה קולו ולא מדאטומה.
לא היתי לוקח אותם למכבי.
דה קולו ניצל תטימטום של פנר שעשו חילוף כל פעם והביאו לא את אודו.
שחקנים טובים לא משו שעושה לי וואו.
שני הקבוצות לא גדולות היו בשנים האחרונות קבוצות הרבה יותר טובות מהשנים האלה ,גם כאלה שלא הגיעו לפינל פור .
אדם כתב:לא עושה לי את זה.
זה לא השוואה ללאנדסברג או לפניני ,לא מחזיק יותר מידי ,בסגלים של 15 16 שחקנים בתקציבים האלה זה שונה לגמרי ממכבי תל אביב ,פה 3 שחקנים צריכים להחזיק את כל העסק ,ולשחק 30 35 דקות בערב שם זה 17 22 דקות זה שונה בתכלית .
שוב לא מחזיק יותר מידי וזה שדה קולו זכה במויפי ,כל הכבוד לו ,האמת צריכה להיאמר ,לא היו יותר מידי אפשרויות אחרות ,אבל כוכב לא זרח ,לא נוצרו כוכבים חדשים השנה ביורוליג ,הדור הותיק נגמר ופורש ,ואלה שחשבו שבוגדנוביץ או דיקסון וכדומה הם משו לזכיה אז הוכח שלא ,גם הסיומת של דיקסון לא תשכיח שהוא בלאגניסט ואת כל ה3 רבעים שהיה לו יד בזה שהמצב הידרדר, שחקן נחמד .
לא חייב ללכת אם הזרם ,לא רואה שום משו מיוחד בדה קולו ,מבחינת כדרור או איזה יכולת חדירה ,קלעי טוב .
לגבי פנר ודאטומה ,אוברדוביץ לקח מכל הבא ליד פשוט מאוד,ועדין אין לו סנטר אחד לרפואה אם משחק גב לסל ,לא וסלי כזה ולא אנטיץ ובטח שלא אודו שרק בסוף הצליחו ליצר לו מצא אפ אם הגב לסל ,אבל לא אפשרי לבנות עליו כשחקן פוסט.
אם מסתכלים על כוכבים באירופה ,אני לוקח לפני דה קולו , את נבארו את ספאלוניס ,גם את ריס וגם את לאנגפורד ,ועוד הרבה אחרים ,מה לעשות לא מתלהב מזה ,שאני רואה היתעלות ויכולת סחיבה של שחקן כמו ראנדלוף אני מתלהב .
rc4991 כתב:אני לא יכול לחכות כבר לעונה הבאה עם הפורמט החדש
הולכת להיות ליגה מטורפת
שועל כתב:אדם כתב:לא עושה לי את זה.
זה לא השוואה ללאנדסברג או לפניני ,לא מחזיק יותר מידי ,בסגלים של 15 16 שחקנים בתקציבים האלה זה שונה לגמרי ממכבי תל אביב ,פה 3 שחקנים צריכים להחזיק את כל העסק ,ולשחק 30 35 דקות בערב שם זה 17 22 דקות זה שונה בתכלית .
שוב לא מחזיק יותר מידי וזה שדה קולו זכה במויפי ,כל הכבוד לו ,האמת צריכה להיאמר ,לא היו יותר מידי אפשרויות אחרות ,אבל כוכב לא זרח ,לא נוצרו כוכבים חדשים השנה ביורוליג ,הדור הותיק נגמר ופורש ,ואלה שחשבו שבוגדנוביץ או דיקסון וכדומה הם משו לזכיה אז הוכח שלא ,גם הסיומת של דיקסון לא תשכיח שהוא בלאגניסט ואת כל ה3 רבעים שהיה לו יד בזה שהמצב הידרדר, שחקן נחמד .
לא חייב ללכת אם הזרם ,לא רואה שום משו מיוחד בדה קולו ,מבחינת כדרור או איזה יכולת חדירה ,קלעי טוב .
לגבי פנר ודאטומה ,אוברדוביץ לקח מכל הבא ליד פשוט מאוד,ועדין אין לו סנטר אחד לרפואה אם משחק גב לסל ,לא וסלי כזה ולא אנטיץ ובטח שלא אודו שרק בסוף הצליחו ליצר לו מצא אפ אם הגב לסל ,אבל לא אפשרי לבנות עליו כשחקן פוסט.
אם מסתכלים על כוכבים באירופה ,אני לוקח לפני דה קולו , את נבארו את ספאלוניס ,גם את ריס וגם את לאנגפורד ,ועוד הרבה אחרים ,מה לעשות לא מתלהב מזה ,שאני רואה היתעלות ויכולת סחיבה של שחקן כמו ראנדלוף אני מתלהב .
אם אתה מבסס את הדעה שלך על משחק בודד שהוא גם גמר יורוליג אתה חוטא חלקית לאמת. דה קולו שחקן על ביחס לרמה האירופית, קליעה חדירה מסירה וחכמת משחק שאין להם שניים באירופה. כנל גם דאוטמה בוגדנוביץ' וסלי ואודו, הם שחקנים עם יכולות פנטסטיות בוודאי ביחס לאירופה. משחקי גמר יורוליג הם משחקים עם כללי חיים משלהם, ואני מסכים אתך לגבי זה שמבחינת האופי במשחקי אליפות קריטיים דה קולו ובוגדנוביץ' הוכיחו אתמול שאין להם את זה, לתואודוסיץ' כבר ידענו שאין את זה. הפעם היה להם מזל והם הצליחו בסופו של דבר במהלך אחד או שניים חכמים לקחת את המשחק. אם תיזכר בהופעת האימים של ספאנוליס בגמר היורוליג בעונה שעברה אתה תבין שדה קולו היה זהב לעומתו. לגבי נבארו, אני בדעה שמבין כל השחקנים הפעילים כיום אין אף אחד שהיה או יהיה ברמה שלו כשהוא היה בשיאו.
החציל האצטקי כתב:rc4991 כתב:אני לא יכול לחכות כבר לעונה הבאה עם הפורמט החדש
הולכת להיות ליגה מטורפת
קשה לדמיין את מכבי משחקת כדורסל ברמות האלה.
יש כל כך הרבה עבודה לעשות...
felix_r כתב:דרך אגב, מכל הסגל של צסקא, רק ניקיטה קורבאנוב זכה בגביע עם צסקא גם בפעם הלפני אחרונה (בפראג 2006 נגד מכבי)
yanay21 כתב:felix_r כתב:דרך אגב, מכל הסגל של צסקא, רק ניקיטה קורבאנוב זכה בגביע עם צסקא גם בפעם הלפני אחרונה (בפראג 2006 נגד מכבי)
לדעתי חרייאפה וקורבנוב היו ב2008.