felix_r כתב:קודם כל "אתה", לא "את"

בתשובה לשאלתך, גם וגם. כבר פירטתי כאן לא פעם את כל החסרונות המקצועים של אדלשטיין
1) מעולם לא זכה בכלום בארץ, כשבעידן הפיינל-פורים קטש, פרנקו ואפילו מיקי דורסמן שהוא בכלל לא מאמן במקצועו זכה כאן באליפות, אפילו דן שמיר זכה ב 2 גביעים.
2) מעולם לא אימן ביורוליג (היה פעם עוזרו של פיני גרשון באולימפיאקוס)
3) לא יודע לעבוד עם סגל רחב. אפילו בנבחרת שיחק עם 6-7 שחקנים בקושי. במכבי כל עונה היא ארוכה, בסביבות 80 משחקים, חייבים לדעת לנצל את כל הסגל, כי יש פציעות, יש עליות וירידות בכושר משחק לאורך העונה, עייפות החומר.
4) בעל אופי לא נוח, הספיק לריב עם ההנהלה בכל קבוצה בארץ בה אימן. אפילו בהפועל ת"א החליטו להפרד ממנו. במכבי יש הרבה מאוד לחץ בכל יום ויום, אין סיכוי שהוא יצליח לשרוד את הלחץ בלי לריב עם כל העולם ואחותו.
5)
אדלשטיין דוגל בסגנון כדורסל מיושן עם כמה שפחות קליעה לשלוש וכמה שיותר הליכה פנימה. אפילו ב NBA הסגנון הזה כבר ננטש! אפילו צסקא הצליחה סופסוף לזכות ביורוליג לאחר שנטשה את סגנון החפירות בצבע עם גבוהים כבדים ועברה להתבסס יותר על גארדים וקליעה מבחוץ.
6) למרות היותו סתם מאמן שלא עשה כלום בחיים שלו, הוא סירב לבוא למכבי באמצע העונה, אז שיחפש מקום עבודה אחר!
תגובתי:
יש לי בעייה עם הה' הסופית אז אל תתעצבני
1. בתכלס , פיני זכה בעונה שאם לא היה גליל עליון הפועל תל אביב היתה זוכה בתואר , למכבי היתה אז קבוצה מזעזעת , את הגביע פיני לקח אבל ארז היה עוזרו...., אם אינני טועה בזמן שהיה פיינל פור , אדלשטיין לא היה כל כך במשחק מבחינת תפקידים , ושחזר , חזר לקבוצה חלשה.
2. גם פיני לפניו , בלאט קיבל את מכבי לשנתיים אחרי שהיה עוזר מאמן של פיני לשנתיים בלבד וגם הוא היה ללא תואר כלל , בשנתים האלו אמנם לא הבריק , אבל הקבוצה הגיע לפיינל פור אחד , והיתה כפסע מפיינל פור שני , אולם בגלל שלא אירחה את המשחקים בארץ , כשלה , אם אינני טועה גם ברצוקס לא אימן ביורוליג לפני שקיבל את אולימפיאקוס.
3. לך תשחק עם סגל רחב שבסגל הזה יש לך את דאוסן הבוסר , רוטבארט הרכרוכי , גרין הגמור , וכבר לא זוכר מי , ראית איך הנבחרת מאבדת את זה שעולים מהספסל שחקנים שאין קשר בינם לבין כדורסל. גם פיני שיחק עונות שלמות עם רוטציה של 8-9 שחקנים במקסימום. בשביל זה אני מקווה שיוחתם שמיר , שמכיר היטב את היורוליג ויוכל לעזור לו בזה.
4. יכול בהחלט להסכים עם זה , למרות שלא פחות לחוץ בירושליים , והפועל תל אביב זה בכלל רחש בכש של אוהדים שמנהלים את המועדון , אבל כן , אני מסכים שהאופי שלו עומד לו לרועץ.
5. לא יודע מה זה דוגל , לנצח דרך שלשות אתה יכול שיש לך שחקנים כמו דה קולו,קורבאנוב,צאודוסיץ', וורונסביץ',חריאפה,היגינס , אלו 6 שחקנים של 50% ומעלה , לא חייבים לשחק את סגנונה של גולדן סטייט או צסק"א , אם אין לך את הכלים לכך , מצד שני , כל השנה האחרונה עמדנו על ה 3 וזרקנו , מבלי כלל להתקרב לסל , שילוב בין משחק פנים למשחק חוץ הוא מאסט , אני חושב שלאדלשטיין יש מה לתרום בנושא הזה , גם הוא יודע להתמודד עם קבוצות כאלו (פינלנד לדוגמא,רוסיה נטולת הסנטרים וכו').
6. הרבה מאמנים סירבו למכבי באמצע העונה , מי היה צריך על הראש שלו את החרא הזה? להכנס לביוב הזה באמצע העונה? כי קוראים לנו מכבי? תראה את טבק , גם עזב קבוצה , גם הפסיד את כל התארים שהתמודד עליהם , גם פוטר בסוף.
ארז הוא מוח כדורסל מבריק , אם יהיה לצידו את דן שמיר , אם קובלסקי יחזור , אנחנו נראה מכבי הרבה יותר קרובה למקור ממה שהתרגלנו בשנים האחרונות.