toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:אני חייב להוסיף עוד מילה לגבי הנושא, באופן כללי קל יותר ללכת עם משהו שאתה מכיר מקרוב, בצדק או שלא. מאמנים זרים יכולים להיתפס כסיכון גדול יותר מבחינתם, רק מציין עובדה.
שמע, אתה רואה מאמנים כמו טרינקיירי וברצוקאס שלא משחקים במולדת שלהם ומצליחים כמעט בדיוק באותה מידה שהיו במדינה שלהם...
וחוץ מזה, למה הסיכון של מאמן חסר כל ניסיון פחות מפחיד מזה? בטח אחרי שנתיים כושלות בצורה מחפירה כמו שאנחנו עברנו?!
שוב ציינתי ולא הצדקתי, דוגמא מקבילה לזה- דיוויד בלאט בנבא ובחשדנות שהוא התקבל שם רק כי הוא לא אימן בארהב וזה למרות שהוא כנראה טוב יותר כמאמן מחצי המאנים שמאמנים שם.
לגבי המאמנים שציינת, אני מזכיר את עניין הבייאוט והתשלוםשצריך לשלם לקבוצות. לא רואה שום סיבה למה באמברג או קובאן ירצו לשחרר מאמנים מצליחים תחת חוזה. שום סיבה. ודבר אחרון, אף אחד לא מבטיח שברצוקאס יעשה עבודה טובה יותר מארז, ואם אתה שואל אותי לארז יש לפחות את אותם סיכויי ההצלחה כמו לו אם לא יותר, אבל זאת דעתי.
אף אחד לא יכול לדעת את זה מראש כמובן.
אני הייתי מעדיף את אחד משלושת המאמנים האירופאים שדיברו עליהם. לדעתי שלושתם עדיפים על ארז,
אבל ארז עצמו הוא גם אופציה טובה בעיניי.
ובלי קשר לעניינים המקצועיים, ובהיכרות עם אופיו, זה שההנהלה בכל זאת הלכה עליו, יכול להיות
שזה אומר שהם רוצים לקחת חצי צעד אחורה, ולאפשר לארז לנהל את העניינים כמו שהוא חושב,
כי אחרת ברור שזה לא יצליח ושיהיה פיצוץ.