המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:לא ממש עקבתי לאחרונה אבל מהמעט שהבנתי פה התקציב יושפע בין השאר משאלת שחרורם של רוצ'סטי ומילר , בהנחה ששניהם לא ישאירו עול כלכלי כבד מידי אני מניח שנראה 2 שחקנים בקו הקידמי .
מכבי צריכה 4 פותח ברמת יורוליג ואין כזה בפחות ממיליון דולר , לא רואה מקום להמשיך עם האלתורים , סמית זה טוב כפתרון לכמה דקות... לא לעונה שלמה .
ובעמדה 5 מכבי חייבת גיבוי משמעותי לצ'ירבס .
MTA2311 כתב:יוסי22 כתב:לא ממש עקבתי לאחרונה אבל מהמעט שהבנתי פה התקציב יושפע בין השאר משאלת שחרורם של רוצ'סטי ומילר , בהנחה ששניהם לא ישאירו עול כלכלי כבד מידי אני מניח שנראה 2 שחקנים בקו הקידמי .
מכבי צריכה 4 פותח ברמת יורוליג ואין כזה בפחות ממיליון דולר , לא רואה מקום להמשיך עם האלתורים , סמית זה טוב כפתרון לכמה דקות... לא לעונה שלמה .
ובעמדה 5 מכבי חייבת גיבוי משמעותי לצ'ירבס .
אין סרט שלא מגיעים שני שחקנים. השאלה היא בכמה כסף.
LIAV10 כתב:יותר בכיוון של ״חלון ההעברות״ הבא של היורוליג, לא יודע מתי זה יהיה בפורמט החדש.
yon1 כתב:LIAV10 כתב:יותר בכיוון של ״חלון ההעברות״ הבא של היורוליג, לא יודע מתי זה יהיה בפורמט החדש.
חלון העברות החדש אומר שרק בין הסיבוב הראשון לשני אפשר לרשום שחקנים חדשים
felix_r כתב:yon1 כתב:LIAV10 כתב:יותר בכיוון של ״חלון ההעברות״ הבא של היורוליג, לא יודע מתי זה יהיה בפורמט החדש.
אם זכרוני אינו מטעה אותי, החלון הזה הוא רק לגבי מעבר שחקנים מקבוצת יורוליג אחת, לקבוצת יורוליג אחרת
LIAV10 כתב:יותר בכיוון של ״חלון ההעברות״ הבא של היורוליג, לא יודע מתי זה יהיה בפורמט החדש.
MTA2311 כתב:felix_r כתב:yon1 כתב:LIAV10 כתב:יותר בכיוון של ״חלון ההעברות״ הבא של היורוליג, לא יודע מתי זה יהיה בפורמט החדש.
אם זכרוני אינו מטעה אותי, החלון הזה הוא רק לגבי מעבר שחקנים מקבוצת יורוליג אחת, לקבוצת יורוליג אחרת
זאת בדרך כלל המשמעות של חלון העברות. עם שחקנים חופשיים לא צריכה להיות בעיה.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:צריך לבוא 4 ברמה גבוהה. נמאס מהחלטורות בעמדה הזאת. ההשקעה בקו האחורי לא תהיה שווה כלום בלי שחקנים איכותיים בקו הקדמי. הוא צריך לקלוע מבחוץ, והוא צריך לקחץ ריבאונד.
קיבלנו את מילר, אבל הוא נפצע, אז קיבלנו את גאודלוק.
קשה לי להאמין שיגיע פורוורד וסנטר ברמה גבוהה.
מבחינתי שמות כמו תייס ומלי הם סבבה לגמרי.
לא צריך גם סנטר ברמה גבוהה. הסנטר צריך להיות הימור בכסף קטן (200-250). ה4 זה כבר סיפור אחר. נמאס לי לפתוח פה עונה אחרי עונה עם בור בעמדה הזאת.
תייס ומלי הם שמות טובים, לשם אני מכוון, אבל הם לא יגיעו בגלל הביי אאוט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־16 אורחים