פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יוגב אוחיון

23 נובמבר 2011, 00:59

felix_r כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
yarinsaky כתב:מי שנהנה בעיקר מיאסייטיס היו הבחורות והבארים בת"א . שחקן שלא ממש התפתח עם השנים ונשאר עם מה שהוא יודע. לקלוע מהמקום בעיקר.
זו הייתה עונה קשה למכבי, וואקום רציני של אחרי התפרקות השושלת והמלחמה בלבנון.

יאסייטיס נשוי ואם לבת (לפחות ככה הוא היה בזמן ששיחק במכבי) וכל הסיפורים סביב חיי הבליינות שלו היו ככל הנראה שמועות חסרות ביסוס.
לגבי היכולת שלו, גם אני לא זוכר אותו בדיוק כסיפור הצלחה, אבל כפי שיוני אמר, הכל יחסי, והייתי לוקח היום שחקן כמוהו ע"ח סמית'.

שוב, אם סמית' באמת היה מצטיין בקליעה ושומר על על יציבות בנושא, אז אני לא חושב שחוסר הגיוון שלו היה מפריע יותר מדי.

אז אתה לא צודק. הסיפורים על יאסייטיס היו נכונים, ואפילו צנועים יותר ממה שהיה באמת. קראתי שבליטא הוא היה ידוע כחובב של מסיבות סווינגרים (כן, אלה שמחליפים נשים). כששיחק אצל ספאחיה בוולנסיה בזמנו פורסם שהוא נפצע בתעונת דרכים עם עוד חבר לקבוצה, כשחזרו מאיזו מסיבה פרועה בבילבאו...

פשש.. אז כנראה שהשמועות נכונות...
כנראה שלהיות נשוי (לא עלינו) היום לא באמת הופך אותך לילד טוב....

23 נובמבר 2011, 06:05

הסיפורים על יאסייטיס נכונים בדוק !! (מכיר מישהי שהייתה איתו...) , בכל מקרה יאסייטיס גם כן פתח את העונה מדהים מבחינת הקליע אבל גם הוא איבד את זה לחלוטין כמו שקורה עכשיו לפניני בשלב יותר מאוחר , אני זוכר שחבר שלי שיושב לידי בהיכל היה בחול כמה חודשים בכל השלב הראשון וכשהוא חזר סיפרתי לו שמכבי הביאו צלף משלוש חבל על הזמן ואז הגיע הטופ 16 והוא לא הפסיק להחטיא...
אבל נקודה שאף אחד לא זוכר לסימאס זה שהוא היה שחקן הגנה מצויין ואת זה הוא עשה גם כשלא קלע . אני מאוד חיבבתי את השחקן הזה .

23 נובמבר 2011, 08:38

yzafrir כתב:הסיפורים על יאסייטיס נכונים בדוק !! (מכיר מישהי שהייתה איתו...) , בכל מקרה יאסייטיס גם כן פתח את העונה מדהים מבחינת הקליע אבל גם הוא איבד את זה לחלוטין כמו שקורה עכשיו לפניני בשלב יותר מאוחר , אני זוכר שחבר שלי שיושב לידי בהיכל היה בחול כמה חודשים בכל השלב הראשון וכשהוא חזר סיפרתי לו שמכבי הביאו צלף משלוש חבל על הזמן ואז הגיע הטופ 16 והוא לא הפסיק להחטיא...
אבל נקודה שאף אחד לא זוכר לסימאס זה שהוא היה שחקן הגנה מצויין ואת זה הוא עשה גם כשלא קלע . אני מאוד חיבבתי את השחקן הזה .

הוא היה לא יציב. זה כן.
אבל סהכ הוא העביר עונה מאוד סבירה במכבי. בין פארקר לצ'אק הוא הסמול הכי טוב
שהיה לנו.

23 נובמבר 2011, 08:42

סהר מהיפה והחנון יצאה עם סימאס.

23 נובמבר 2011, 10:02

אין פלא שכל הבנות נמרחו עליו.
אתם ראיתם איך הוא נראה??
אחד השחקנים היפים ביותר ששיחקו כאן!! :rose

23 נובמבר 2011, 10:11

yzafrir כתב:הסיפורים על יאסייטיס נכונים בדוק !! (מכיר מישהי שהייתה איתו...) , בכל מקרה יאסייטיס גם כן פתח את העונה מדהים מבחינת הקליע אבל גם הוא איבד את זה לחלוטין כמו שקורה עכשיו לפניני בשלב יותר מאוחר , אני זוכר שחבר שלי שיושב לידי בהיכל היה בחול כמה חודשים בכל השלב הראשון וכשהוא חזר סיפרתי לו שמכבי הביאו צלף משלוש חבל על הזמן ואז הגיע הטופ 16 והוא לא הפסיק להחטיא...

http://www.maccabifans.co.il/News.Asp?ID=4358&y=2007

23 נובמבר 2011, 10:19

חנו'ש כתב:אין פלא שכל הבנות נמרחו עליו.
אתם ראיתם איך הוא נראה??

ואם מישהוא לא ראה טוב אז הוא בטח מוזמן להגיע אלייך לבדיקה . ;)

23 נובמבר 2011, 10:22

yarinsaky כתב:
אתם ראיתם איך הוא נראה??

ואם מישהוא לא ראה טוב אז הוא בטח מוזמן להגיע אלייך לבדיקה . ;)

בשביל מה אני כאן??

גם יסאייטיס עצמו מוזמן להגיע אליי לבדיקה..... :tongue3

23 נובמבר 2011, 11:28

אתם ראיתם איך הוא נראה??

סליחה ??? אני אוהבת תימנים בכלל !!!!!!!!!!!!!!!!11 :heart מי זע היסעייתיס העשכנעזי הזה בכלל ?! חיווור כמו סיד ! :evil

23 נובמבר 2011, 13:49

ankram כתב:

http://www.maccabifans.co.il/News.Asp?ID=4358&y=2007

אני זוכר את הטור הזה....זה היה פשוט לא יאמן , משחקן שצלף כמו מטורף הוא הפך להיות הצל של עצמו (בדיוק כמו שקורה לפניני..) זה התחיל בסוף השלב הראשון ונמשך לטופ 16...בהצלבה הוא קצת חזר לעצמו .
אבל בכל זאת אני זוכר אותו כשחקן שנילחם ומשקיע ובחור חביב (הבנות) באופן כללי....

יוגב אוחיון

01 דצמבר 2011, 22:38

כמו שאומרים באנגלית ''scrub''
פרסם תגובה