MTA2311 כתב:סראפין הולך להיות הסנטר הכי טוב ביורוליג עונה הבאה.
אמת. מעניין כמה הוא הולך להרוויח בברצלונה ואם מכבי באמת הייתה בתמונה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:סראפין הולך להיות הסנטר הכי טוב ביורוליג עונה הבאה.
SlavaCa כתב:לשבור תקציב בשביל טומיץ׳ , להראות לבלאט שמכבי יותר גדולה מדראושפקה
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:סראפין הולך להיות הסנטר הכי טוב ביורוליג עונה הבאה.
אמת. מעניין כמה הוא הולך להרוויח בברצלונה ואם מכבי באמת הייתה בתמונה.
roy1000 כתב:אתם קצת מגזימים עם סראפין. לא מדובר פה בשחקן על כמו שחלק פה חושבים. שחקן טוב, אבל זה לא השחקן שמשנה את מאזני הכוחות באירופה.
roy1000 כתב:אתם קצת מגזימים עם סראפין. לא מדובר פה בשחקן על כמו שחלק פה חושבים. שחקן טוב, אבל זה לא השחקן שמשנה את מאזני הכוחות באירופה.
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:אתם קצת מגזימים עם סראפין. לא מדובר פה בשחקן על כמו שחלק פה חושבים. שחקן טוב, אבל זה לא השחקן שמשנה את מאזני הכוחות באירופה.
את מי אתה לוקח לפניו באירופה?
LIAV10 כתב:אם אתם רוצים החתמה בקרוב כדאי מאוד שאני אהיה זה שיפתח את הת׳רד הבא.
רק אומר.
jol9 כתב:LIAV10 כתב:אם אתם רוצים החתמה בקרוב כדאי מאוד שאני אהיה זה שיפתח את הת׳רד הבא.
רק אומר.
אני זורם איתך... חברים, בואו ניתן לליאב לפתוח ת'רד חדש (ליאב אל תגביל את עצמך ל-50 עמודים)...
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:roy1000 כתב:אתם קצת מגזימים עם סראפין. לא מדובר פה בשחקן על כמו שחלק פה חושבים. שחקן טוב, אבל זה לא השחקן שמשנה את מאזני הכוחות באירופה.
אני לא בטוח שההפשעה שלו תהיה גדולה משל שחקנים כמו בורוסיס או טומיץ'. אנתוני רנדולך שחקן שונה, אבל הייתי לוקח אותו לפניו. את ווסלי הייתי לוקח פניו גם, וגם אולי את ראדוליצה.
מדובר בשחקן מוכשר, אבל זה לא שחקן שמשנה לחלוטין מאזני כוחות. כבר ראינו באירופה סנטרים גדולים ממנו בהרבה.
jol9 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:roy1000 כתב:אתם קצת מגזימים עם סראפין. לא מדובר פה בשחקן על כמו שחלק פה חושבים. שחקן טוב, אבל זה לא השחקן שמשנה את מאזני הכוחות באירופה.
אני לא בטוח שההפשעה שלו תהיה גדולה משל שחקנים כמו בורוסיס או טומיץ'. אנתוני רנדולך שחקן שונה, אבל הייתי לוקח אותו לפניו. את ווסלי הייתי לוקח פניו גם, וגם אולי את ראדוליצה.
מדובר בשחקן מוכשר, אבל זה לא שחקן שמשנה לחלוטין מאזני כוחות. כבר ראינו באירופה סנטרים גדולים ממנו בהרבה.
וסלי הוא מלכודת דבש... שחקן שהוא כזה נגר התקפי, אבל כזה אתלט אדיר...
אני חושב שוסלי הוא הדבר הכי דומה למה שבאסטון היה בשיאו באירופה, רק שבמכבי היו כמה מהמוסרים
הגדולים בתולדות הכדורסל האירופאי, שפינקו אותו במאות אסיסטים במהלך שלוש השנים בהן שיחק כאן.
לוסלי לא היה משהו כזה. אם היה משחק עם שחקן כמו שאראס, אני מניח שהיה מסיים את העונה עם 18-19
נקודות בלי הרבה בעיות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־15 אורחים