פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: משחק הכנה: אא"ק אתונה נגד מכבי ת"א, שני, 19:00, דיווחים

13 ספטמבר 2016, 13:13

שועל כתב:
roy1000 כתב:
felix_r כתב:כן, צסקא שיחקה כבר 3 משחקים. 1 נגד קבוצה רוסית מהליגה השניה, ו 2 משחקים נגד שתי היווניות מסלוניקי: אריס ופאוק.

חוץ מזה, חשוב לזכור שההרכב של צסקא לא השתנה כמעט

כן. גם צריך לזכור שמקל "קצת" פחות טוב מתיאודוסיץ' ושראד "קצת" פחות טוב מאוגוסטין או חריאפה ושציברס "קצת" פחות טוב מהיינס.

הבנתי שהיינס ייעדר תקופה ממושכת בגלל פציעה

נכון. תחליף באוגוסטין. בכל מקרה, אני עדיין לא חושב שיש מקום להשוואות בין מכבי לצסק"א. אם וכאשר הכל יתחבר ומכבי תראה כמו קבוצת פיינל פור יהיה אפשר לדבר. כרגע מכבי לא בליגה הזו.

13 ספטמבר 2016, 13:23

roy1000 כתב:
שועל כתב:
roy1000 כתב:
felix_r כתב:כן, צסקא שיחקה כבר 3 משחקים. 1 נגד קבוצה רוסית מהליגה השניה, ו 2 משחקים נגד שתי היווניות מסלוניקי: אריס ופאוק.

חוץ מזה, חשוב לזכור שההרכב של צסקא לא השתנה כמעט

כן. גם צריך לזכור שמקל "קצת" פחות טוב מתיאודוסיץ' ושראד "קצת" פחות טוב מאוגוסטין או חריאפה ושציברס "קצת" פחות טוב מהיינס.

הבנתי שהיינס ייעדר תקופה ממושכת בגלל פציעה

נכון. תחליף באוגוסטין. בכל מקרה, אני עדיין לא חושב שיש מקום להשוואות בין מכבי לצסק"א. אם וכאשר הכל יתחבר ומכבי תראה כמו קבוצת פיינל פור יהיה אפשר לדבר. כרגע מכבי לא בליגה הזו.

ברור

13 ספטמבר 2016, 14:09

מתגבשת: הרושם הראשוני שהותירה מכבי ת"א
מעט זריקות לשלוש, תרומה דלילה מהגבוהים, ישראלים ששיחקו ברגעי ההכרעה ותפוקה נאה של פניני ולנדסברג, ששוב מתעלה בהכנה. סיכום ה-67:68 על א.א.ק.
http://one.co.il/Article/16-17/2,620,12 ... tml?ref=hp

13 ספטמבר 2016, 14:15

אין שום קשר בין המשחקים האלה לבין מה שנראה כשהעונה תחל.

אני זוכר שמכבי נראתה מעולה בהכנה בעונה שעברה. אפילו פבראני הצליח ללכת ולקלוע קצת.
זה חסר משמעות.

13 ספטמבר 2016, 14:16

כל כך פאתטי מצד פיק "לנתח" משחק הכנה כזה
אם חשבתי שהניתוח של המשחקים של ירושלים היו מגוכחים, עכשיו הגיע שיא חדש

13 ספטמבר 2016, 14:17

jol9 כתב:אין שום קשר בין המשחקים האלה לבין מה שנראה כשהעונה תחל.

אני זוכר שמכבי נראתה מעולה בהכנה בעונה שעברה. אפילו פבראני הצליח ללכת ולקלוע קצת.
זה חסר משמעות.

אין לזה שום משמעות, אבל זה נראה לי מוזר שארז לא מתרגל את השחקנים העיקריים שלו, אלא הולך ללנדסברג ופניני שספק אם יהיו ברוטציה ביורוליג.

13 ספטמבר 2016, 14:22

הבנתם שכל הפרשנות שלו נובעת מהסטטיסטיקה?

לדוגמה:"הסנטרים מאיק צירבס-קולטון אייברסון-איתי שגב (לא קלע) חברו לשמונה נקודות - דבר אשר מסביר כי מרבית האיומים על הסל היו ממחצית המרחק."
פרסם תגובה