MTA2311 כתב:rc4991 כתב:אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:אני לא יודע אם מכבי מועמדת לפיינל פור, וזה עוד מוקדם מדי לקבוע, אבל אני מסכים עם התנין,
שהתחזיות כאן די שחורות, וקשה לי להבין מה הסיבה לכך.
כלומר, אם ההפסדים לפאו ולצסקא (בשני המקרים מדובר בקבוצה הביתית, שהביאו שופטים מהבית),
הם המדד לפסימיות, אז אני לא מבין למה הניצחונות על בארסה ועל אותה פאו, הם לא מדד לאופטימיות?
למכבי יש בעיות, אבל היא קבוצה חדשה לחלוטין, שתלך ותשתפר.
זאת לא חוכמה לבוא עם תחזית הכי שלילית שאפשר על כל שחקן ולהסיק מזה שמכבי היא קבוצת תחתית ביורוליג.
אני חושב שקבוצה חדשה עם מאמן חדש חייבת לקבל עוד זמן וימי חסד.
יפה אמרת
ההפסדים והניצחונות הם לא מדד לכלום במשחקי אימון, אלא נטו היכולת. לא יודע אם שמתם לב, אבל המאמנים בודקים חמישיות ונותנים לרוב שחקני הסגל להוכיח את עצמם במהלך משחקי טרום העונה ופחות מייחסים חשיבות לתוצאה הסופית. כך עשתה ברצלונה עם חילופים מרובים מול מכבי, כך עשתה פאו כשהציבה את סינגלטון לדקות ארוכות מול צירבס ומנגד - כך עשתה מכבי בדקות האחרונות מול פאו ובדקות ארוכות מול צסק"א (אחרי רבע ראשון קטסטרופלי בכל אופן).
אני די מסכים
הבעיה היא שכשרצו התעלמו מהטוב וכשרצו הדגישו את הרע
יש לך נטייה חוזרת לחשוב שאתה היחיד שמסוגל לראות דברים באובייקטיביות.
מי שמבקר את מקל עושה את זה בגלל שנאה אישית ולא דברים מקצועיים, מי שמבקר את מכבי בהכנה מבליט את הדברים הרעים ומתעלם מהטובים..
רק אתה רואה את הדברים כמו שצריך?
הביקורת פה על מקל היתה מהתחלה מוגזמת בצורה שמעלה תמיהות (ותוסיף לזה את העובדה שרוב המבקרים האלה שנאו אותו כאדם עוד לפני שהגיע לכאן) אבל עליו אין מה להרחיב וזה סתם לעוס
בנוגע לקבוצה...כן, יש לא מעט בעיות והן כבר הוצפו כאן על ידינו (כשגם אני חושב כך חוץ מקצת הגזמה בנוגע לעמדת הרכז)
רק שזה מוזר מאוד שכשמכבי שיחקה רע לא הפסיקו לקפוץ פה אבל בדקות הטובות היה שקט מוחלט
מכבי מנצחת את ברצלונה במשחק טוב ושמונים אחוז מהפורום רק ביקורות
אז סבבה, אנשים אוהבים להדגיש את החסרונות שהועלו כאן (למרות שזה היה הרבה יותר מזה) אבל זה כבר לא מצחיק שמשחקי הכנה לא טובים של שחקן מסויים מעידים עליו שהוא יהיה רע/לא טוב בעוד ממשחק טוב של מישהו אי אפשר להסיק כלום?
אתמול, אגב, הייתי מהיותר נחרצים לגבי איך שהקבוצה שיחקה ואני לא בא מראש בקטע של להגן או משהו
ולסיום, אני הכי לא אומר את הדברים בצורה מתנשאת גם אם זה נשמע ככה ואני באמת מצטער אם זה הולך לשם