14 נובמבר 2016, 17:55
arel123 כתב:toja27 כתב:1. יוביץ' , אוחיון/ (בר טימור)
2. קוריץ', סילי, בר טימור
3. וימס, פרפרוגלו /(האניקט)
4. מילר, האניקט, משעור
5. תומאס רובינסון /אודו , טיוס ,שגב
קבוצה אינטלגנטית ועם אוריינטציה הגנתית.
זה מה שאני רוצה לראות בקבוצה שלי.
סגל טוב אבל לא מספיק טוב בשביל פינל פור
חוץ מזה אני לא מאמין שאודו יגיע
ואין שחקן אחד בקבוצה שאני רואה פה שהוא סקורר שיכול לייצר למכבי נקודות במצב שהיא "אבודה"
14 נובמבר 2016, 18:03
toja27 כתב:arel123 כתב:toja27 כתב:1. יוביץ' , אוחיון/ (בר טימור)
4. מילר, האניקט, משעור
ואין שחקן אחד בקבוצה שאני רואה פה שהוא סקורר שיכול לייצר למכבי נקודות במצב שהיא "אבודה"
לסגל הזה יש סיכוי גבוה בהרבה להפוך להיות לשווה יותר מסה"כ חלקיו מאשר מה שיש לנו עכשיו לדוגמא עם : מקל, גאודלוק, וימס ראד וציבראס.
כל שחקן חמישיה כאן הוא ריבאונדר טוב מהממוצע בעמדה שלו, קבוצה אתלטית, הגנה טובה מאוד.
יש לך מספר שחקנים שיודעים לעשות נקודות, למרות שלא יוצרים ברמה של גאדולוק. אבל גם לריאל או פנר' אין יוצרים ברמה של גאודלוק והם חיים טוב מאוד. מה גם כשיש מספיק אינטלגנצית משחק הקבוצה לא צריכה שמישהו כל הזמן יציל אותה במצבים אבודים. אם כי לא שולל את העובדה שיוצר ברמה גבוהה זה תמיד תוספת נחמדה לקבוצה.
14 נובמבר 2016, 18:23
ankram כתב:toja27 כתב:arel123 כתב:toja27 כתב:1. יוביץ' , אוחיון/ (בר טימור)
4. מילר, האניקט, משעור
לסגל הזה יש סיכוי גבוה בהרבה להפוך להיות לשווה יותר מסה"כ חלקיו מאשר מה שיש לנו עכשיו לדוגמא עם : מקל, גאודלוק, וימס ראד וציבראס.
כל שחקן חמישיה כאן הוא ריבאונדר טוב מהממוצע בעמדה שלו, קבוצה אתלטית, הגנה טובה מאוד.
יש לך מספר שחקנים שיודעים לעשות נקודות, למרות שלא יוצרים ברמה של גאדולוק. אבל גם לריאל או פנר' אין יוצרים ברמה של גאודלוק והם חיים טוב מאוד. מה גם כשיש מספיק אינטלגנצית משחק הקבוצה לא צריכה שמישהו כל הזמן יציל אותה במצבים אבודים. אם כי לא שולל את העובדה שיוצר ברמה גבוהה זה תמיד תוספת נחמדה לקבוצה.
משעור בחיים לא 4 , בטח לא ביורוליג , כמו שדווין ופניני הם לא 4 , משעור נותן לך ריבאונד טוב מעמדה 3 , ממש לא מעמדה 4.
14 נובמבר 2016, 20:12
toja27 כתב:arel123 כתב:toja27 כתב:1. יוביץ' , אוחיון/ (בר טימור)
4. מילר, האניקט, משעור
אני הייתי מביא את ג'קסון במקום יוביץ', ואז הסגל הזה הופך להיות לסגל רציני
14 נובמבר 2016, 20:13
jay כתב:בתכלס כולם זורמים כי הם מפחדים משמואל...
14 נובמבר 2016, 20:43
14 נובמבר 2016, 21:21
Weems13 כתב:1. גקסון / נדוביץ, אוחיון
2. גאודלוק, לנדסברג, סילי
3. ווימס , דריוס מילר, פניני
4. מילר, תומפקינס, שגב
5. צירבס, שחקן סטייל אודו
14 נובמבר 2016, 21:29
14 נובמבר 2016, 22:49
שועל כתב:אשכרה אנשים מציעים כאן סגלים שכוללים את ג'קסון, גאודלוק, ווימס, דריוס מילר, קווינסי מילר, תומפקינס וצירבס ביחד?
מה עבר עליכם חברים?
14 נובמבר 2016, 22:50
yanay21 כתב:שועל כתב:אשכרה אנשים מציעים כאן סגלים שכוללים את ג'קסון, גאודלוק, ווימס, דריוס מילר, קווינסי מילר, תומפקינס וצירבס ביחד?
מה עבר עליכם חברים?
הבטיחו לנו 12 שחקני יורוליג. מאחר והעונה יש לנו 2, פורסים את ההתחייבות גם לעונות הבאות.
14 נובמבר 2016, 22:52
my man כתב:yanay21 כתב:שועל כתב:אשכרה אנשים מציעים כאן סגלים שכוללים את ג'קסון, גאודלוק, ווימס, דריוס מילר, קווינסי מילר, תומפקינס וצירבס ביחד?
מה עבר עליכם חברים?
הבטיחו לנו 12 שחקני יורוליג. מאחר והעונה יש לנו 2, פורסים את ההתחייבות גם לעונות הבאות.
מה שיפה שאנחנו ממשיכים לצטט את ההבטחה שלו..
14 נובמבר 2016, 22:54
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:שועל כתב:אשכרה אנשים מציעים כאן סגלים שכוללים את ג'קסון, גאודלוק, ווימס, דריוס מילר, קווינסי מילר, תומפקינס וצירבס ביחד?
מה עבר עליכם חברים?
מה שיפה שאנחנו ממשיכים לצטט את ההבטחה שלו..
פשוט איש דוחה וחסר בושה. באמת שלא הייתי כועס עליו אם הוא היה אומר את האמת. "נביא כמה שיותר שחקנים טובים, אבל יש לנו מגבלות תקציב". כלומר, הייתי כועס, כי הוא צריך למכור את הקבוצה במקום לבכות, אבל לפחות זה לא היה שקר דוחה
14 נובמבר 2016, 22:55