roy1000 כתב:ankram כתב:roy1000 כתב:יש פה חצי עונת יורוליג שהיא גארבז' טיים אחד גדול. גם אם יש רק 1,000 כרטיסים שלא יימכרו מדי שבוע, מדובר על נזק של מליונים.
כמו שאני רואה את זה כרגע, למכבי ייווצר גרעון של בערך מליון עד שני מליון דולר מהעונה הזו. בנוסף, בעונה הבאה זכויות השידור והספונסרים יהיו שווים פחות. אני חושש מאוד שנראה קבוצה זולה בהרבה בעונה הבאה.
דיברנו על זה שהמנויים תמיד יימכרו, אבל בת'כלס הרבה מאוד מנויים לא נמכרו העונה ויש לי תחושה שבעונה הבאה זה יחריף.
אםם 30 מליון $ מייצרים את החרא הזה , אז כן , אני מעדיף שהתקציב ייקטן.
תבין שהוצאות ההנהלה לא עומדות להשתנות ושגם ההוצאות על ישראלים לא הולכות לקטון. סילבן ויוגב (וכנראה גם מקל) לא הולכים ללכת לשום מקום. זה אומר שיחזרו לזרים של חצי מליון דולר. זה מה שאתה רוצה לראות פה?
לא בטוח שסילבן יישאר , אני גם לא בטוח שהוא רוצה כלל להשאר הוא כבר דורך במקום יותר מדי זמן. פניני לדעתי יעזוב או יישאר על תקן עציץ במשכורת נמוכה , לא נראה לי שגם יוגב וגם מקל יישארו , על פוזיציית הרכז הישראלי. אחד מהם כן , שניהם? לא חושב שייקרה.
אם 8 זרים אפשר להביא ב חצי מליון , אז אסתפק ב 5 זרים ששוים יותר , אני בכלל לא בטוח שגודל ההוצעה לשחקן זר משליכה בהכרח על יכולתו , ועוד פעם , אם 30 מליון $ ככה נראים , אז כן , אני מעדיף זרים בחצי מליון , חד וחלק.