ליגת פאנטזי של היורוליג

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת פאנטזי של היורוליג

הודעהעל ידי asafb96 » 19 ינואר 2012, 21:38

felix_r כתב:אתה רואה. בטופ-16 לכולם יש הרבה כסף, אבל זה ממש לא מה שקובע.
ווימס עם 8-, קארול עם 0 (המשחק לקראת הסיום)

כן, בדיוק השבוע מכרתי את ווימס לפני מכבי, אחרי שכל העונה הוא היה אצלי :D . מה שכן, ראקוצ'ביץ' דפק אותי עם 0... גם השאר השבוע לא ממש הבריקו
אגב, שחקן שהימרתי עליו שיפרוץ העונה, זוריץ', נותן הצגה מדהימה מול ריאל
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 19 ינואר 2012, 21:50

asafb96 כתב:

כן, בדיוק השבוע מכרתי את ווימס לפני מכבי, אחרי שכל העונה הוא היה אצלי :D . מה שכן, ראקוצ'ביץ' דפק אותי עם 0... גם השאר השבוע לא ממש הבריקו

אל תזכיר לי. מהתחלה לקחתי את זוריץ' לקבוצתי הראשונה בגלל הפציעה של פרילנד, אבל בסוף החלפתי אותו במירוטיץ'...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 19 ינואר 2012, 22:04

felix_r כתב:
asafb96 כתב:

אל תזכיר לי. מהתחלה לקחתי את זוריץ' לקבוצתי הראשונה בגלל הפציעה של פרילנד, אבל בסוף החלפתי אותו במירוטיץ'...

:taunt
אני במזל מכרתי את ספאנוליס שהיה רע מאוד, והימרתי על בוגדנוביץ' שהיה ענק
האמת, זוריץ' בהחלט סנטר יוצא מהכלל. שחקן מצוין.
אתה יודע מתי פרילנד חוזר?
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 19 ינואר 2012, 22:27

asafb96 כתב:
felix_r כתב:
asafb96 כתב:

:taunt
אני במזל מכרתי את ספאנוליס שהיה רע מאוד, והימרתי על בוגדנוביץ' שהיה ענק
האמת, זוריץ' בהחלט סנטר יוצא מהכלל. שחקן מצוין.
אתה יודע מתי פרילנד חוזר?

פרילנד אמור להחמיץ לפחות עוד משחק אחד. זה במקרה הטוב
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yellowaura » 20 ינואר 2012, 17:39

מצד שני לקחתי השבוע מקום ראשון ושני בליגה שלנו עם ווימס בכמעט כל הקבוצות שלי מלבד שתיים (קארול לא מצליח בליגה לאחרונה)
הכוכבים הגדולים: קירילנקו, קרסטיץ', לורבק, סבאנוביץ', מקאלב... הצליחו כך שגם אם אתה טועה בשחקן פה או שם יש תיקון.
כמובן שצריך קצת לעשות תחקיר (ממש קצת). למשל באניץ' היה בשבועות רעים וזוריץ' שחקן חזק שאחרי שפרילנד נפצע היה די צפוי שיצליח.
את בוגדנוביץ' שמתי ברוב הקבוצות פשוט מפני שהוא אחד הסמולים הטובים השנה באירופה ומאוד בולט בקבוצה שלו.

בקיצור לפי דעתי הסכומים מוגזמים רק צריך להיות אם מספיק שליטה עצמית לבחור קבוצות מגוונות ולא לקחת את השחקנים הטובים על הנייר בכל קבוצה (זאת בדיוק הטעות שלי עם וימס) .
אישית בניתי לפי דעתי סגלים די צפויים. בעיקר מכוכבים גדולים שעושים תפוקה יפה על הנייר (דווקא בקבוצות שהימרתי עם טונצ'רי/ ראול לופז וכו' נפלתי...)
פה ושם הוספתי נגיעה אישית (חרייפה למשל הצליח בליגה הרוסית לאחרונה אז לקחתי אותו לכמה קבוצות).

לדעתי אמורים לאפס את הניקוד בשלב הטופ 16 (כמו קבוצות שלא סוחבות את הניצחונות לשלב הבא... הכוונה שלי שהניקוד שנצבר ישמר בצד אבל כל השחקנים יתחילו מאפס ויקבלו 500 נק' חדשות ובסיכום כל שלב יסכמו הנקודות של כל שלב) .

אגב מישהו יודע איך שיטת הניקוד עובדת בוטסי תורנטון עשה לי 12 נק' וירד מ 26 נקודות בלבד ל- 22 נק' ?
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי asafb96 » 20 ינואר 2012, 17:48

yellowaura כתב:

מצד שני לקחתי השבוע מקום ראשון ושני בליגה שלנו עם ווימס בכמעט כל הקבוצות שלי מלבד שתיים (קארול לא מצליח בליגה לאחרונה)
הכוכבים הגדולים: קירילנקו, קרסטיץ', לורבק, סבאנוביץ', מקאלב... הצליחו כך שגם אם אתה טועה בשחקן פה או שם יש תיקון.
כמובן שצריך קצת לעשות תחקיר (ממש קצת). למשל באניץ' היה בשבועות רעים וזוריץ' שחקן חזק שאחרי שפרילנד נפצע היה די צפוי שיצליח.
את בוגדנוביץ' שמתי ברוב הקבוצות פשוט מפני שהוא אחד הסמולים הטובים השנה באירופה ומאוד בולט בקבוצה שלו.

בקיצור לפי דעתי הסכומים מוגזמים רק צריך להיות אם מספיק שליטה עצמית לבחור קבוצות מגוונות ולא לקחת את השחקנים הטובים על הנייר בכל קבוצה (זאת בדיוק הטעות שלי עם וימס) .
אישית בניתי לפי דעתי סגלים די צפויים. בעיקר מכוכבים גדולים שעושים תפוקה יפה על הנייר (דווקא בקבוצות שהימרתי עם טונצ'רי/ ראול לופז וכו' נפלתי...)
פה ושם הוספתי נגיעה אישית (חרייפה למשל הצליח בליגה הרוסית לאחרונה אז לקחתי אותו לכמה קבוצות).

לדעתי אמורים לאפס את הניקוד בשלב הטופ 16 (כמו קבוצות שלא סוחבות את הניצחונות לשלב הבא... הכוונה שלי שהניקוד שנצבר ישמר בצד אבל כל השחקנים יתחילו מאפס ויקבלו 500 נק' חדשות ובסיכום כל שלב יסכמו הנקודות של כל שלב) .

אגב מישהו יודע איך שיטת הניקוד עובדת בוטסי תורנטון עשה לי 12 נק' וירד מ 26 נקודות בלבד ל- 22 נק' ?

מסכים בקטע של הניקוד.. לא יודע אם זה הפתרון, אולי פשוט להקשות יותר את המחירים, ולהעלות אותם
לגבי תורנטון, לא יודע בדיוק איך עובד הניקוד הזה, אבל יש משהו מוזר בשחקנים שמצטרפים באמצע העונה. ללאנגפורד לדוגמא, יש ממוצע של 10 ראנקינג, אבל המחיר שלו רק 32.
אגב, מישהו פה בקשר עם התותחים הכבדים? מעניין אותי איך נראות הקבוצות שלהם..
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 20 ינואר 2012, 19:07

בשביל מה לאפס? יש ספירה נפרדת ל TOP16 וספירה נפרדת לעונה המלאה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 20 ינואר 2012, 19:23

felix_r כתב:בשביל מה לאפס? יש ספירה נפרדת ל TOP16 וספירה נפרדת לעונה המלאה.

וואלה? ממה שראיתי הניקוד דווקא מצטבר. הטופ 16 יחד עם העונה הרגילה. לא ראיתי מקום עם ספירה נפרדת..
בכל מקרה, זה די נכון מה שהוא אומר. כל מי שהצליח, גם אם במזל קצת, יכול לבנות קבוצת חלומת, עם שחקנים מהטופ. אין שום אלמנט של הפתעות וסקאוטינג, רק אולי בשבועיים-שלושה הראשונים
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 20 ינואר 2012, 22:56

asafb96 כתב:

וואלה? ממה שראיתי הניקוד דווקא מצטבר. הטופ 16 יחד עם העונה הרגילה. לא ראיתי מקום עם ספירה נפרדת..
בכל מקרה, זה די נכון מה שהוא אומר. כל מי שהצליח, גם אם במזל קצת, יכול לבנות קבוצת חלומת, עם שחקנים מהטופ. אין שום אלמנט של הפתעות וסקאוטינג, רק אולי בשבועיים-שלושה הראשונים

יש את שניהם. גם מצטבר וגם רק של הטופ-16. תבדוק טוב
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yellowaura » 21 ינואר 2012, 09:26

felix_r כתב:
asafb96 כתב:

יש את שניהם. גם מצטבר וגם רק של הטופ-16. תבדוק טוב

אני מתכוון שלא יהיה אפשרות להשתמש בנקודות שצברת עד כה לבניית הקבוצה בטופ 16 (כלומר אתה תקבל את הנקודות שהרווחת מבחינת הניקוד הסופי אבל בטופ 16 כולם יהיו בנקודה שווה מבחינת נקודות בבניית הקבוצה).

תראה power players שהצליחו בשלב הראשון גם אם הם נפלו אם שחקן זה או אחר במשחק הראשון יכולים לפצות בשני (כלומר למכור באחת הקבוצות שחקן יקר בשביל שחקן זול ומתקדם יותר שהצליח במשחק הראשון ומראה סימני שיפור. כך למשל ולדימיר מיקוב שדי ברור לכולם שהוא מנייה חזקה בפוטנציאל).

עוד נקודה חשובה- בשבילי קצב הנקודות שהשחקנים צוברים לא ממש מצטבר מהר מספיק (לחיוב ולשלילה). קח למשל בשלב הראשון את קורסלאב סימון ושרמדיני. לפי דעתי אחרי מספר משחקים טובים היו צריכים להיות הרבה יותר יקרים ומצד שני שחקנים שעלו הרבה ולא נתנו תפוקה בפועל היו צריכים לרדת בניקוד מהר יותר. נוצר מצב ש- 80% רכשו את סימון, שרמדיני וכו' במחיר כלום אחרי מספר מחזורים טובים שלהם.
לדעתי זה לא הוגן עבור אותו שחקן ראשוני שהחליט להמר על סימון ונהנה מספר מחזורים קטן לפני שכולם לקחו אותו (בבחינת העתקה מסויימת).
המצב בכלל לא הוגן שלוקחים בחשבון שלכל אחד מותר אינסוף קבוצות מה שאומר שאפשר לבטל את הסיכון לחלוטין (מה איכפת לי לנסות שחקן שהצליח גם אם מדובר בהימור אם גם ככה יש לי הרבה קבוצות לניסיון).

עוד משהו שאני מקווה שיעשו שנה הבאה זו הפרדה בין סקנד לסמול ובין סנטר ל פאוור פורוורד. לצערי סמולים בד"כ עושים ניקוד טוב יותר מגארדים וסנטרים עושים ניקוד טוב יותר מפאוור פורוורדים מה שמבטל סקאוטינג של קטגוריות מעניינות.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי felix_r » 21 ינואר 2012, 19:08

תשמע, הכסף זה ממש לא העניין בשלב הזה. ראית מה עשו ווימס וקארול היקרים? אם היה לי פחות כסף, היתי עושה השבוע הרבה יותר נקודות :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 21 ינואר 2012, 19:11

felix_r כתב:תשמע, הכסף זה ממש לא העניין בשלב הזה. ראית מה עשו ווימס וקארול היקרים? אם היה לי פחות כסף, היתי עושה השבוע הרבה יותר נקודות :)

כן, אבל זה סוג של חוסר מזל. בסך הכל הכללי הוא די צודק, כי כל אחד יכול להרכיב קבוצת חלומות
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 21 ינואר 2012, 20:05

asafb96 כתב:
felix_r כתב:תשמע, הכסף זה ממש לא העניין בשלב הזה. ראית מה עשו ווימס וקארול היקרים? אם היה לי פחות כסף, היתי עושה השבוע הרבה יותר נקודות :)

כן, אבל זה סוג של חוסר מזל. בסך הכל הכללי הוא די צודק, כי כל אחד יכול להרכיב קבוצת חלומות

אז אני אומר לך מנסיון של די הרבה שנים, שבשלב הזה, בגלל שהוא קצר יותר מהשלב הראשון, פחות חשובה התפוקה הממוצעת לאורך זמן (מה שאפשר לקנות בכסף). מה שיותר חשוב בשלב הזה זה מאטצ'-אפים שחקן מול שחקן בכל משחק ומשחק.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yellowaura » 09 פברואר 2012, 21:49

וואו אחרי שני מחזורים במקום הראשון המקומי עשיתי מחזור רע מאוד.

נראה מה הנזק .

במבט נוסף לא נורא כל כך.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yellowaura » 10 פברואר 2012, 08:19

בסוף סיימתי מקומות 1,2,3,4 (בצהבת). בכלל המצב בצהבת השנה לא מזהיר בטופ 16.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי asafb96 » 10 פברואר 2012, 11:35

מאז סוף השביתה כלום לא הולך :?
איפה הימים של פארמר, גאלינרי, באטום, פקוביץ'....
השבוע הפסדתי יותר מ20 נקודות רק על חילוף של השניה האחרונה.. גם שבוע שעבר זה קרה לי
asafb96

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־29 אורחים