felix_r כתב:אתה רואה. בטופ-16 לכולם יש הרבה כסף, אבל זה ממש לא מה שקובע.
ווימס עם 8-, קארול עם 0 (המשחק לקראת הסיום)
מצד שני לקחתי השבוע מקום ראשון ושני בליגה שלנו עם ווימס בכמעט כל הקבוצות שלי מלבד שתיים (קארול לא מצליח בליגה לאחרונה)
הכוכבים הגדולים: קירילנקו, קרסטיץ', לורבק, סבאנוביץ', מקאלב... הצליחו כך שגם אם אתה טועה בשחקן פה או שם יש תיקון.
כמובן שצריך קצת לעשות תחקיר (ממש קצת). למשל באניץ' היה בשבועות רעים וזוריץ' שחקן חזק שאחרי שפרילנד נפצע היה די צפוי שיצליח.
את בוגדנוביץ' שמתי ברוב הקבוצות פשוט מפני שהוא אחד הסמולים הטובים השנה באירופה ומאוד בולט בקבוצה שלו.
בקיצור לפי דעתי הסכומים מוגזמים רק צריך להיות אם
מספיק שליטה עצמית לבחור קבוצות מגוונות ולא לקחת את השחקנים הטובים על הנייר בכל קבוצה (זאת בדיוק הטעות שלי עם וימס) .
אישית בניתי לפי דעתי סגלים די צפויים. בעיקר מכוכבים גדולים שעושים תפוקה יפה על הנייר (דווקא בקבוצות שהימרתי עם טונצ'רי/ ראול לופז וכו' נפלתי...)
פה ושם הוספתי נגיעה אישית (חרייפה למשל הצליח בליגה הרוסית לאחרונה אז לקחתי אותו לכמה קבוצות).
לדעתי אמורים לאפס את הניקוד בשלב הטופ 16 (כמו קבוצות שלא סוחבות את הניצחונות לשלב הבא... הכוונה שלי שהניקוד שנצבר ישמר בצד אבל כל השחקנים יתחילו מאפס ויקבלו 500 נק' חדשות ובסיכום כל שלב יסכמו הנקודות של כל שלב) .
אגב מישהו יודע איך שיטת הניקוד עובדת בוטסי תורנטון עשה לי 12 נק' וירד מ 26 נקודות בלבד ל- 22 נק' ?