פרקינס יחתום בקאנטו?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פרקינס יחתום בקאנטו?

הודעהעל ידי חנו'ש » 15 פברואר 2012, 21:04

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:כרמל, לא ניסיתי להשוות בין האהבה הגדולה שהיתה בין ניקולה לבין מכבי לבין המצב עם פרקינס, יש פער גדול מאוד בין ה-2 ואני די בטוחה שפרקינס לא היה מוותר על סכומים כמו שניקולה וויתר עבור מכבי.

אני רק אומרת שזה ששחקן דוחה חוזה באמצע העונה ומעדיף להשאיר את המו"מ לקיץ לא אומר הרבה לגבי מה שהשחקן מרגיש כלפי קבוצתו.

בעיקרון הכל בדיעבד עכשיו ולעולם לא נדע מה היה קורה אילו הוא לא היה נפצע..אני מאמינה שהוא היה הולך..

אולי כן ואולי לא, אבל להתחיל לבסס עכשיו תיאוריות על מה היה קורה אילו, זה כבר באמת מגוחך.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 15 פברואר 2012, 21:25

Holiday_Armadillo כתב:בואו נסכם את זה ככה, זאת עובדה שמכבי הציעו לפרקינס חוזה לפני תום העונה.
זאת עובדה שפרקינס דחה את החוזה כי הוא ידע שהוא ישיג יותר במקום אחר ברגע שהעונה תסתיים.
זאת עובדה ששני המהלכים האלה הם לגיטימיים בספורט, לקבוצה מותר להציע חוזה ולשחקן מותר לסרב כי אין לו הרבה זמן לעשות כסף.
פרקינס לא מכביסט ולעולם לא יהיה מכביסט, הוא רצה להבטיח לעצמו את החיים שאחרי הכדורסל וזה בסדר אבל ברגע שהוא דחה חוזה של מכבי ואז הוא נפצע מכבי לא חייבת לכלום מבחינת סנטימנטים..הוא אחראי לזה שהוא לא חתום כרגע במכבי ולא להפך..

נכון ואפשר לצרף לכל העובדות האילו גם את העובדה שציינתי קודם, לגבי הקשיים ושידרוג החוזה (שכבר היה חתום) של פרקינס בקיץ של העונה שעברה.

בכל אופן, כל המהלכים האילו הם לגיטימיים לחלוטין וזה זכותו של כל שחקן לפעול בצורה זו.
עם זאת, המהלכים האילו מראים שאת פרקינס לא כ"כ פשוט להביא ושהוא בכל זאת שם את השיקול הכלכלי מעל שאר השיקולים.
לצורך העיניין, הקבוצה בה פרקינס יבחר להיות בה, תהיה ככל הנראה הקבוצה שתציע לו את הסכום הגבוה ביותר.

שוב, זה מאוד מוקדם לדון בהבאתו של פרקינס למכבי ונכון לעכשיו, רוב הסיכויים שהיא לא תקרה בכלל. אם וכאשר יתקיימו עמו מגעים והוא יוזכר כמועמד, באמת נוכל להתדיין על כך.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 15 פברואר 2012, 22:59

חן להגיד לך ת'כלס,
ברו הפעמים אני לגמרי מסכים עם מה שאת כותבת אבל הפעם
לא הצלחתי להבין למה במשך שירשור שלם את יוצאת לעמדת הגנתו של פרקינס
ומצד שני את אומרת שהמושג מכביסט זה לא דבר שנקנה אצלך ברגע. אם זה לא נקנה אצלך ברגע מה יש כל כך להצדיק דווקא את ההתנהלות של פרקינס?
איך שהעניינים הלכו בשנתיים האחרונות, אני כן הייתי מצפה לטיפ טיפה יותר רגש בהתנהלות שלו בנוסף(!) להתחשבויות הכלכליות, וזה קצת איכזב זה הכל.
הוא בן אדם אחלה, נותן הכל בשביל הקבוצה, נמר אמיתי, פייטר, אבל קצת איכזב.
ואם למרות השנה המדהימה והאנרגיות המחשמלות לא איכזבה אתכם הגישה העיסקית הקרה שלו למכבי או בתקשורת(למרות שעל המגרש הוא לא קר בכלל)
אז אתם עדיין לא מבינים על מה מתנהלת השיחה. :happy
~Box & 1~

הודעהעל ידי yzafrir » 16 פברואר 2012, 05:48

עונה שעברה לפני הפציעה מכבי הציעה לפרקינס חוזה על סך של 600K כשכבר היו לו הצעות מסיינה בסכום של מליון . אם היה ממשיך ביכולת שלו עד סוף העונה ולא היה נפצע (ולכו תדעו איך הייתה מסתיימת העונה מבחינת מכבי..) יכול להיות שהוא היה מקבל הצעות אפילו גבוהות יותר .
כמו שאיידסון קיבל את ההצעה של ברצלונה ועזב כך לגיטימי שגם פרקינס יעשה . יש גבול כמה בן אדם יהיה מוכן לוותר .
לעומת זאת העונה הוא לא היה בתוכניות של מכבי למרות כל השמועות ולא דיברו איתו בכלל על סכומים . מכבי העדיפו שיחלים לחלוטין לפני שמדברים איתו על חוזה רק שבסופו של דבר סיימה את מיכסת הזרים שלה לעונה .
לגבי שדרוג החוזה כשיש לקבוצה אופציה , אופציה של הקבוצה זה אומר שיש לה זכות ראשונים להשוות כל הצעה שהוא יקבל ואם הקבוצה משווה אז הוא מחוייב לה . מכיוון שמכבי לא יכלה להשוות הצעות שקיבל אז אין משמעות לאופציה שלה עליו . בקיצור אופציה זה בלוף אם אין לקבוצה אפשרות כלכלית להשוות אותה .
אגב ניקולה היה אמור לקבל בעונה האחרונה שלו 1.7 מליון דולר נטו במכבי כך שאל תעשו ממנו מסכן , הוא אומנם יכל לקבל יותר בקבוצות אחרות אבל לא פי שתיים כמו שמנסים לתאר את זה והוא קיבל במכבי סכומים יפים מאוד . הוא יותר מכביסט מהרבה זרים אחרים פה בגלל המון דברים שעשה מחוץ למגרש וההתנהגות שלו לקהל ולמדינה . אבל אין עוד כאלו היום אלא אם יצליחו להשאיר את הנדריקס שהגיע צעיר לעוד 5 שנים .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 16 פברואר 2012, 10:43

אז הנדריקס פוטנציאל מכביסט לדעתך? :happy
למה מכבי הציעה לפרקינס לפני החוזה רק 600K לפני הפציעה? לא היו מרוצים ממנו? כאמור, זה רק 200 אלף יותר מהמשכורת של סמית' בעונתו הראשונה. מוזר מאוד לא?
~Box & 1~

הודעהעל ידי yzafrir » 16 פברואר 2012, 11:26

~Box & 1~ כתב:אז הנדריקס פוטנציאל מכביסט לדעתך? :happy
למה מכבי הציעה לפרקינס לפני החוזה רק 600K לפני הפציעה? לא היו מרוצים ממנו? כאמור, זה רק 200 אלף יותר מהמשכורת של סמית' בעונתו הראשונה. מוזר מאוד לא?

בהתחשב בזה שהשכר שלו היה פחות מ-300K זה שידרוג רציני...מכבי היו מאוד מרוצים ממנו רק שדובר פה עוד על אמצע העונה כשעוד לא היה ברור כמה רחוק הקבוצה הזאת תוכל להגיע ולכן ניסו להשאיר אותו בסכום כזה . באותו זמן מכבי הציע לאיידסון חוזה ארוך טווח אבל לא משודרג מבחינת הסכומים ואפילו שכר שיורד לאורך השנים בתרוץ של הגיל שלו , כמובן שהוא סרב וביקש לחכות לסוף העונה....
לגבי הנדריקס , אם ישאר פה הרבה שנים כמו ניקולה סביר להניח שהוא יחשב מכביסט בגלל החיבור הטוב שלו עם הקבוצה והקהל...הוא נראה לי אחד שיש לו את האופי הזה , אבל שוב זה תלוי עד כמה יסכים לוותר בשביל להישאר פה כי אם יקבל הצעות בסכומים גבוהים בהרבה ממכבי ובכל זאת הוא ישאר אז אולי נעריך אותו בתור מכביסט אבל הוא יהיה פרייאר גדול...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 16 פברואר 2012, 12:46

איך אתם כל כך בטוחים במה שאתם כותבים? אני שמעתי שהציעו לו 750 אלף דולר הצעה אחרונה לפני שנפצע, ואני עדיין לא לוקח ב100% כל מה שנכתב. אי אפשר לומר שהציעו לו 600 אלף דולר כעובדה, כי זה לא. זה השערות וספקולציות שעולות גם בתקשורת
מי אמר גם שהייתה לו הצעה של מיליון דולר מסיינה? למה סיינה בכלל צריכה אותו שיש לה את מקאלב? לא הייתי רץ להסיק מסקנות על סמך פרסומים בתקשורת. מה שמדבר בסופו של דבר זה העובדות, ועובדתית פרקינס לא האריך את החוזה שלו במכבי.
אם מדברים בהשערות שעולות בתקשורת, אפשר גם להזכיר את זה שהוא כמעט עבר לולנסיה בסוף העונה הראשונה שלו, אבל בגלל סעיף שהוא יצטרך לפצות את מכבי ב10% מהשכר שלו, הוא לא עזב, וכך שהוא קיבל הצעות כל העונה לחדש את החוזה ולא רצה...
asafb96

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 16 פברואר 2012, 22:33

אז בעצם צפריר, מכביסט חייב להיות גם פראייר באיזשהי צורה? :happy
~Box & 1~

הודעהעל ידי yzafrir » 16 פברואר 2012, 23:12

~Box & 1~ כתב:אז בעצם צפריר, מכביסט חייב להיות גם פראייר באיזשהי צורה? :happy

במצב היום שמכבי לא בין הגדולות מבחינה תקציבית אז כן , הוא צריך להיות סוג של פרייאר לוותר על סכומים רציניים מקבוצות אחרות .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים