
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:asafb96 כתב:איזה הנפה עלובה
מעניין שטל בחר דווקא לקחת את אליהו.
לא שאני מתלוננת, אבל זה סתם מוזר, זה לא שהיה לו משחק יוצא מגדר הרגיל.
חנו'ש כתב:בלאט מפרגן ללאנגפורד ובענק ולא בפעם הראשונה העונה.
נראה כאילו בלאט ממש אוהב אותו.
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:asafb96 כתב:איזה הנפה עלובה
מעניין שטל בחר דווקא לקחת את אליהו.
לא שאני מתלוננת, אבל זה סתם מוזר, זה לא שהיה לו משחק יוצא מגדר הרגיל.
אני הייתי לוקחת את סופו או פניני..
~Box & 1~ כתב:כמה דברים:
1. כל הכבוד על העובדה שראשל"צ בשיא שלה היתה 10 הפרש ממכבי וגם זה בקושי.
2. בקשר לשידור, אני מעדיף שידור בערוץ 1 יותר משידור בערוץ 10 בוודאות.
ערוץ 1 נותן לאוהד להרגיש את חווית הספורט בעוד שערוץ 10 נותן לאוהד להרגיש את חווית הפרסומות, חווית העושים לי טובה שהם משאירים מרווח נשימה של
שניה וחצי מרווח בין יציאה לטיים-אאוט לבין יציאה לפרסומת.
3. סופו נראה פיזית טוב מאוד במשחק הזה, וגם שמחתי לראות שלא התקנטר יותר מדי למרות העברות שנשרקו לחובתו בקלות. הקינטור מחליש את הרמה שלו פלאים.
4. היה קצת מבאס לראות את פאפאלוקס עומד שם בצד בפודיום מוחא כפיים מעודד ויודע שהוא לא חלק מפיינל פור גביע הזה.
5. אווירה נהדרת, התרגשתי לפני פתיחת המשחק כאילו שמדובר במשחק יורוליג, למרות שהבדלי הרמות בין הקבוצות לא אמורות לגרום להתרגשות מראש.
6. אוחיון עשה כמה מהלכי הגנה גדולים ברבע הראשון שאני לא בטוח עד כמה שמו לב אליהם.
7. השלט הגדול "בכדורסל מקזזים עונה שלמה" היה- גדול חח.
שחף כתב:אני מאוד אהבתי את הרצח בעיניים שלאנגפורד בא איתו(מישהו זוכר את אלן אנדרסון מחרבן במכנסיים במשחקים קריטיים?) אבל דייויד צריך טיפה להרגיע אותו. לאנגפורד לא ינצח משחקים לבד, לפחות לא ביורוליג, וכדי לנצח סדרת הצלבה בלי ביתיות כמו שאנחנו כנראה הולכים אלי מכבי לא תוכל לשחק ככה בהתקפה. לא מול קאזאן ובטח ובטח שלא מול פאנאתנייקוס.
MTA2311 כתב:לגבי תכניותיו לעונה הבאה אמר סופו: "אני רוצה להישאר. יש לי חוזה עם מכבי תל אביב לעוד עונה, זה מקום שאני מחבב ורגיל אליו אז כמובן שאני רוצה להישאר, יש לי חוזה ואני לא צופה שיהיו בנושא בעיות בזה. לאוהדי מכבי יש מקום מיוחד בלב שלי, בשבילם ובשביל הקבוצה אני מנסה להשתדל לשחק חזק וטוב. אני מעריך את האהבה שלהם ורוצה להגיב אליה כמו שצריך".
אי אפשר שלא להתאהב בו
Frid כתב:MTA2311 כתב:לגבי תכניותיו לעונה הבאה אמר סופו: "אני רוצה להישאר. יש לי חוזה עם מכבי תל אביב לעוד עונה, זה מקום שאני מחבב ורגיל אליו אז כמובן שאני רוצה להישאר, יש לי חוזה ואני לא צופה שיהיו בנושא בעיות בזה. לאוהדי מכבי יש מקום מיוחד בלב שלי, בשבילם ובשביל הקבוצה אני מנסה להשתדל לשחק חזק וטוב. אני מעריך את האהבה שלהם ורוצה להגיב אליה כמו שצריך".
אי אפשר שלא להתאהב בו
מאיפה הציטוט ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־27 אורחים