פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: רגב פנאן

23 נובמבר 2016, 21:47

יש לכם אחלה בדיחות בלונדיניות בוואלה כיף אם אתם רוצים.

Re: רגב פנאן

23 נובמבר 2016, 21:51

MTA2311 כתב:ואני חושב שזה בזוי להגיד שזה סבבה מבחינתך שהיה פיגוע באירופה שנהרגו בו אנשים כי "מגיע להם וככה הם ילמדו" או להגיד שלא אכפת לך שהיה פיגוע באירופה כל עוד יהודים לא נפגעו.

מוסר זה דבר סובייקטיבי. אל תטיפו לאף אחד.

אני מדבר עליהם כאוכלוסיה, לא כפרט, וגם אז אני לא באמת שמח
מצד שני לאחל למישהו שימות ושיצטרף לאבא שלו זה משהו שהרוב יסכימו שדי מגעיל, גם אם הוא נאמר בציניות

אבל סבבה, לא באתי לחנך
זה התפתח למעין דיון אז החלטתי להגיד גם את דעתי

Re: רגב פנאן

23 נובמבר 2016, 21:52

MTA2311 כתב:ואני חושב שזה בזוי להגיד שזה סבבה מבחינתך שהיה פיגוע באירופה שנהרגו בו אנשים כי "מגיע להם וככה הם ילמדו" או להגיד שלא אכפת לך שהיה פיגוע באירופה כל עוד יהודים לא נפגעו.

מוסר זה דבר סובייקטיבי. אל תטיפו לאף אחד.


א) צודק. לא ראוי.

ב) אם אתה חושב שאתה מצטט אותי, אז אתה טועה.

ג) הדברים האלה מופיעים בויכוחים הפוליטיים בפורום השכונה. מי שנגעל מזה, יכול לא להכנס לשם. לעומת זאת כל "הבדיחות" שאני ציינתי, מופיעות כאן בכל אשכול ואשכול, ואי אפשר להמנע מהן בשום אפשרות

Re: רגב פנאן

23 נובמבר 2016, 21:52

LIAV10 כתב:יש לכם אחלה בדיחות בלונדיניות בוואלה כיף אם אתם רוצים.

כי בלי בדיחות כאלה אין פה צחוקים? אלה הבדיחות היחידות שקיימות?

Re: רגב פנאן

23 נובמבר 2016, 21:54

מוסר זה דבר סובייקטיבי. אל תטיפו לאף אחד.


אף אחד לא מטיף לך מוסר. זה פשוט דוחה ברמת דחיה של אוהדי הגועל. זה הכל.

Re: רגב פנאן

23 נובמבר 2016, 21:56

felix_r כתב:
מוסר זה דבר סובייקטיבי. אל תטיפו לאף אחד.


אף אחד לא מטיף לך מוסר. זה פשוט דוחה ברמת דחיה של אוהדי הגועל. זה הכל.

דוחה ברמה של דחיה :clap2

Re: רגב פנאן

23 נובמבר 2016, 21:56

אוהדי הפועל זה מודל לחיקוי בשבילי

Re: רגב פנאן

23 נובמבר 2016, 21:58

שועל כתב:אוהדי הפועל זה מודל לחיקוי בשבילי

תמיד ידעתי שאתה בעצם צבוע ולא שועל
תזכירו לי מי החתול?

Re: רגב פנאן

23 נובמבר 2016, 21:59

rc4991 כתב:
שועל כתב:אוהדי הפועל זה מודל לחיקוי בשבילי

תמיד ידעתי שאתה בעצם צבוע ולא שועל
תזכירו לי מי החתול?

לא אוהב את ההומור הזה
כן זה בצחוק אבל אותי זה לא מצחיק

Re: רגב פנאן

23 נובמבר 2016, 22:00

שועל כתב:
rc4991 כתב:
שועל כתב:אוהדי הפועל זה מודל לחיקוי בשבילי

תמיד ידעתי שאתה בעצם צבוע ולא שועל
תזכירו לי מי החתול?

לא אוהב את ההומור הזה
כן זה בצחוק אבל אותי זה לא מצחיק

הינה התחלנו...
היה לי ברור שזה יגיע

Re: רגב פנאן

23 נובמבר 2016, 22:01

צריך להקים safe space בפורום

Re: רגב פנאן

21 ינואר 2017, 20:12

כי צריך

Re: רגב פנאן

22 פברואר 2017, 15:53

ראיון עם רגב:
רגב פנאן, מאמן הכושר של מכבי תל אביב בכדורסל ובנו של מוני פנאן ז"ל, התארח היום (רביעי) בפודקאסט של "הפודיום" ודיבר על המצב בקבוצה, הטרגדיה האישית, ההתאוששות ממנה, ובאופן כללי על כושר, פציעות וביקורת אישית.

על הגביע של מכבי תל אביב: "זה תואר מיוחד כי סימל התפרקות של שנתיים, זו הייתה שמחה אמיתית כי לא נתנו לנו סיכוי אמיתי, ולא אהבנו את זה בכלל. היה ברור לכל האנשים בארנה שבאנו לטרוף את הגביע הזה. לא באנו לשחק, לא להשתתף, באנו לקחת את זה".

על הביקורות עליו: "המון מהביקורות מונעות מאינטרסים, מאינטריגות, זה רוצה לדאוג לזה, זה רוצה לדאוג לזה. אני קורא הכל, רוצה לדעת הכל, לא מוכן שישמיעו עליי ביקורת טובה או רעה ולא אדע על זה".

על הפציעות: "תמיד אפשר להאשים את מאמן הכושר. מבין את ההקשר בין מאמן כושר לפציעות. ברור שיש פציעות שצריך ואפשר למנוע. אבל אין מערכת שאין בה פציעות. קווינסי מילר? הוא נפצע לפני העונה, למרות שכבר מצאו קשר אליי. לא רוצה להגיד חזר מוקדם מדי, הוא עשה שיקום מדהים. יכול להיות שבחזרה שלו היינו צריכים להגביל אותו יותר. אבל אלה דברים שקורים בלהט משחק, הוא מסמן שהכל בסדר, ולפעמים אתה הולך עם התחושה של השחקן. הוא עדיין בתהליך".

על הקללות מאוהדי הפועל תל אביב: "לא מתרגלים. לא רוצה לתת להם במה גדולה מדי. יש להפועל המון אנשים טובים, גם בקהל וגם בהנהלה, שעושים דברים מאהבה, אבל יש כאלה שיוצאים להם מהפה דברים לא טובים, בלשון המעטה. הכנה למשחק כזה היא לא פשוטה. אתה עומד על המגרש, מעביר חימום, ושומע דברים קשים, שאתה לא מבין. גם הבנאדם שאני הכי שונא בעולם, אני לא אצליח להגיד לו דברים כאלה. יש פה משהו אישי. אתה מסתכל על אנשים, ורואה בעיניים שנאה. לא חושב שזה יפסיק. זה החינוך שהם קיבלו מהבית".

על הגעגועים לאבא: "אני לא היחיד שאיבד מישהו קרוב. זה משהו שלא עובר. זה נהיה יותר גרוע. אתה עובד דברים בחיים, נולדים לך ילדים, אתה רוצה שהוא יהיה שותף. אני רק רוצה שיבוא יום אחד, יראה את הנכדות, ויחזור בחזרה. באופן מעוות הטרגדיה הזאת הפכה אותי לאדם יותר טוב, חושב על דברים בצורה אחרת. זה תהליך התבגרות נורא מהיר".

על העבודה במכבי: "להגיע למכבי זה חלום, גם בתור שחקן ועכשיו בתור מאמן כושר. קיבלתי הזדמנות לסגור מעגל, לעשות תיקון, אבל לא בשבילו או למענו, אלא זה משלים לי משהו שהייתי צריך. בהתחלה הייתי עסוק בלכעוס על כל העולם, על התקשורת, על עצמי, על מכבי, אבל הבנתי שזאת לא הדרך. קיבלתי צ'אנס מדהים. אני יודע שמכבי יכלה להתנהל אחרת, ואני מעריך את זה".

על החשיבות של מוני במכבי
: "לדעתי בעונה האחרונה שלו במכבי הוא כבר מיצה את זה. הוא נראה יותר עייף, לקח דברים בצורה קשה, שלא הגיונית, ראיתי את הסוף. אם אמרתי לו משהו? זה קשה. זה כמו שתגיד לשמעון לעזוב. יש אנשים שזה בהם, שלהיות במכבי זה מה שהם".

על התחושות האישיות על אבא: "עד היום זה נורא משתנה. יש ימים שאתה כועס, יש ימים שכואב לך, יש ימים שאתה מבין, יש ימים שאתה אוהב, יש ימים שאתה מתגעגע. אני יודע שהוא לא אחד כזה שהיה אומר 'קשה לי'. היה קשה שלא לראות את זה, אבל לא היה באופי שלו לבוא ולדבר על הדברים... השיחה מידרדרת למקומות חולניים, ואני אוהב את זה. מי שרוצה להתאבד, יתאבד. לא חושב שזה ניתן לשינוי".

http://sports.walla.co.il/item/3042833

Re: רגב פנאן

22 פברואר 2017, 15:56

לא ידעתי שהביקורות שאנחנו משמיעים פה מונעות מאינטרסים

Re: רגב פנאן

22 פברואר 2017, 15:58

גם אנטרסים לגיטימיים הם אנטרסים

Re: רגב פנאן

22 פברואר 2017, 16:00

חבל שלא שאלו אותו קצת על ההכשרה שלו ועל תפיסת העולם שלו כמאמן כושר (ומומחה לפיזיולוגיה בפוטנציה)

Re: רגב פנאן

22 פברואר 2017, 16:01

הראיון עצמו מאוד מעניין, הרבה יותר מהסיכומון שכתבו בוואלה, אבל הוא ארוך

Re: רגב פנאן

22 פברואר 2017, 16:08

RomanR כתב:הראיון עצמו מאוד מעניין, הרבה יותר מהסיכומון שכתבו בוואלה, אבל הוא ארוך

לו"ז האזנה:
פריקת תסכול בגמר הגביע (01:00), אולי תתחילו לקבל את זה שלפעמים מפסידים? (03:00), מאמן כושר ראשי של מכבי - הגדרות תפקיד (08:00), הגבלת דקות, למשל: גאודלוק (12:30), הביקורות ה"אינטרסנטיות" (16:00), בין קווינסי לדווין - פציעות, פציעות, פציעות (22:00), התלמיד הכי טוב גל מקל (28:30), עבודה מול מאמנים מתחלפים (32:00), ה"כישלון האישי" עם רנדל (35:00), הנאצות שהוא סופג מאוהדי הפועל תל אביב (37:40), הגעגועים לאבא (44:00), מה היה קורה אם מוני היה במכבי עכשיו (48:00), האם כעס עליו (51:00), עומרי כספי, בימים שהסתובב עם כרס וממתקים (53:00).

https://soundcloud.com/thepodiumil/96a

Re: רגב פנאן

22 פברואר 2017, 19:14

אני אוהב את הפודקאסט של יוסיפון.

Re: רגב פנאן

23 פברואר 2017, 10:38

מצטט

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 81&lang=HE

עוד דוגמא תמוהה להתנהלות , למה דווקא לעבור טיפולי ברכיים בקרואטיה? מערכת הרפואה שם יותר מתקדמת מישראל או ארה"ב?
צריך לבדוק טוב טוב מי הסוכנים שהחתמות השחקנים במכבי, מאיפה מביאים את השחקנים, מאיפה מביאים את המאמנים, ואיך בכל החתמה והחתמה כזו משפיעה על חשבון הבנק של מנהל קבוצה אחת שלאחר שלוש שנים כושלות בתפקיד, הפך משחקן בדימוס ל- GM של אחד המועדונים המעוטרים באירופה.
ניקולה וויצ'יץ' ורגב פנאן תופסים את בעלי מכבי בביצים, עם מידע שיש להם שיכול לקשור בין העבירות שביצע מוני פנאן לבעלי מכבי. כדי שהמידע לא ייחשף, בעלי מכבי ריפדו אותם עם תפקידים בכירים במועדון, כשדרך התפקידים האלה הם דואגים להזרים להם כספי פיצוי (למשל ע"י החתמת שחקנים דרך סוכנים מקורבים שמתחלקים בעמלות הסוכן, וכו').
פרסם תגובה