פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ליגת ווינר : מכבי ת"א נגד מכבי חיפה, שני 21:00, ספורט 5

27 פברואר 2017, 23:51

הפסקי זמן של בגקציס והביצוע לאחריהם - פרייסלס.

27 פברואר 2017, 23:51

שועל כתב:
roy1000 כתב:הופתעתי שמקל מסר.

כנראה באת עכשיו, הוא מסר היום כמה מסירות יפיפיות

הופתעתי מזה שהוא לא לקח את המשחק על עצמו בדקה האחרונה. לקח זריקה אחת והחטיא. ציפיתי שייקח עוד.

Re: ליגת ווינר : מכבי ת

27 פברואר 2017, 23:52

ankram כתב:הפסקי זמן של בגקציס והביצוע לאחריהם - פרייסלס.

פסיכי.

27 פברואר 2017, 23:56

ShiriV כתב:טוב, גיל ברק עלה לראש הרשימה של אנשים שחייבים למות אצלי

לא יודייייייע

28 פברואר 2017, 00:04

הצופה כתב:
ShiriV כתב:טוב, גיל ברק עלה לראש הרשימה של אנשים שחייבים למות אצלי

לא יודייייייע

מאד יודיייייייע. האיש חייב למות היום מכאבים.
שידור אנטי צבוע ומגעיל, שגם גור שלף תורם את הארס שלו.

28 פברואר 2017, 03:25

לא הייתי כאן בזמן המשחק. קראתי קצת בתגובות וראיתי שכולם ממש כעסו על כמות הנקודות שחיפה קלעה.

אז יש לי משהו להגיד לכם בנושא. נכון, זה מעצבן, אבל לא צריך לשכוח, שזה היה המשחק החמישי של מכבי ב 12 ימים, כשמנגד שיחקה קבוצה שעבורה זה היה המשחק החמישי ב 30 ימים.

וזה לא רק העניין של 5 משחקים ב 12 ימים. את רובם שיחקנו בסגל קצר. עכשיו נשארנו עם 3 זרים פעילים , ושלושתם לא הזרים המובילים, אלא הזרים המשלימים שהביאו בכסף קטן: סילי, ראד ואייברסון.

אז מה הפלא, שאין לשחקנים יותר מדי אנרגיה לשמור?

נ.ב. ועוד משהו. כמה ריאל מדריד ספגה מגראן קנאריה השבוע? 93 ! אז נכון, גראן קנאריה היא לא חיפה, אבל ריאל בניגוד למכבי - מקום ראשון ביורוליג!

28 פברואר 2017, 11:31

felix_r כתב:לא הייתי כאן בזמן המשחק. קראתי קצת בתגובות וראיתי שכולם ממש כעסו על כמות הנקודות שחיפה קלעה.

אז יש לי משהו להגיד לכם בנושא. נכון, זה מעצבן, אבל לא צריך לשכוח, שזה היה המשחק החמישי של מכבי ב 12 ימים, כשמנגד שיחקה קבוצה שעבורה זה היה המשחק החמישי ב 30 ימים.

וזה לא רק העניין של 5 משחקים ב 12 ימים. את רובם שיחקנו בסגל קצר. עכשיו נשארנו עם 3 זרים פעילים , ושלושתם לא הזרים המובילים, אלא הזרים המשלימים שהביאו בכסף קטן: סילי, ראד ואייברסון.

אז מה הפלא, שאין לשחקנים יותר מדי אנרגיה לשמור?

נ.ב. ועוד משהו. כמה ריאל מדריד ספגה מגראן קנאריה השבוע? 93 ! אז נכון, גראן קנאריה היא לא חיפה, אבל ריאל בניגוד למכבי - מקום ראשון ביורוליג!

ההפקרות של מכבי בהגנה לא התחילה אמש , ומלווה את הקבוצה מday1 , גם בהכנה גם בפתיחת היורוליג , ספגנו כמעט בכל משחק 90 ומעלה נקודות , להזכירך את מילאנו ונהריה.
יש פה אסופה של שחקני הגנה רעים , בשילוב IQ שלילי ובנוסף כמובן עומס ופציעות , ציוות של סילבן וראד בהגנה זה שילוב פשוט פסיכוטי , אין להם מושג איך לשמור וגם לא נראה לי שבא להם כל כך לעשות עצירות בהגנה.
גל מקל כל כך איטי בהגנה ובהתקפה , שזה כמו לראות משחק בסלואו מושן , יוגב אקטיבי אבל לא מסוגל להכניס כדור חוץ , שגב מתאמץ ונותן את כל כולו אבל ההגנת 1 על 1 שלו היא ממש לא ברמה , קולטון זה קולטון , בקושי זז.
צריך להיות מוכשר באופן יוצא דופן להתחיל את העונה עם 15 שחקנים כדי למצוא את עצמך באמצע העונה עם 8 כשירים בקושי, זאת קריסת מערכות כוללת של הנהלה , צוות רפואי , מאמן כושר וצוות מקצועי , ואין שום דבר באופק שמרמז אחרת.

נקמת פנאן מוגשת קרה , ובתשלומים ואנחנו נסבול מספיחי הפרשה הזאת עוד כמה שנים טובות.
פרסם תגובה