טופ 16 מחזור 5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טופ 16 מחזור 5

הודעהעל ידי שחף » 23 פברואר 2012, 23:30

עם כל הכבוד ליוגב אוחיון, הסיכוי שהוא יפתח לפני דורון פרקינס(בכושר מלא) שווה לסיכוי של בלאט להחתים את דוויט האוורד כמחליף של סופו. כנ''ל גם לגבי הלפרין, בעיקר במשחקים או ברבעים חשובים שבהם האיש מתאדה בדרך כלל מהפרקט.
יש משהו במה שפליקס טוען, בגדול. האיש לא כל כך מתאים ליד מישהו שממילא אוהב להחזיק הרבה בכדור כמו לאנגפורד ובאופן כללי הוא לא פליימייקר התקפי איכותי כמו שהוא טוב בהגנה.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 23 פברואר 2012, 23:31

שחף כתב:עם כל הכבוד ליוגב אוחיון, הסיכוי שהוא יפתח לפני דורון פרקינס(בכושר מלא) שווה לסיכוי של בלאט להחתים את דוויט האוורד כמחליף של סופו. יש משהו במה שפליקס טוען, בגדול. האיש לא כל כך מתאים ליד מישהו שממילא אוהב להחזיק הרבה בכדור כמו לאנגפורד ובאופן כללי הוא לא פליימייקר התקפי איכותי כמו שהוא טוב בהגנה.

אולי אתם צודקים.
בכל מקרה, זה מאוד מוקדם לדבר על זה עכשיו.
אבל אל תהיו מופתעים אם יחזירו אותו. דייויד מת עליו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 23 פברואר 2012, 23:34

where is the love? כתב:פרקינס פשוט ריגש אותי היום, רק לראות אותו, אני פשוט מחכה לרגע שאחד החלומות התגשם שבו הוא יעלה על הפרקט ואני אוכל להריע לו! בעזרת השם זה יצליח!

אני מקווה שלא :D אני פשוט לא מסוגל לשמוע בכל משחק את עופר שלח משבח אותו בדיוק כמו שהוא נוהג לעשות להנדריקס העונה.
בשנה שעברה הוא היה "גומר" מפרקינס וכל הזמן יורד על איידסון. מי משניהם שחקן טוב יותר אנחנו כבר יודעים.
השנה הוא כל הזמן משבח את הנדריקס ויורד על סופו. גם במקרה הזה אין ספק מי השחקן הטוב יותר משניהם.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 23 פברואר 2012, 23:58

felix_r כתב:
jol9 כתב:
החציל האצטקי כתב:לא תרחם עליו גם אחרי שנה בחוץ אה פליקס? :)

צריך להביא לכאן את הסטטיסטיקה של וויז המכשף... :bigsmile2

ד"א פרקינס עם המדד השני בקבוצה שלו אחרי שרמאדיני. כנראה שהוא לא כזה רע אחרי הכל.

אני רק חושב שהוא לא טוב מספיק להיות רכז פותח בקבוצה גדולה

זה בדיוק מה שאני טוען וטענתי כל הזמן.
למעשה, עד הקיץ של השנה שעברה, רוב הפורום (לרבות מעריציו הגדולים של פרקינס) חשבו כך, אך שינו את דעתם לאחר זמן מה.
היו כאן אנשים שבאותו קיץ העדיפו שחקנים כמו דה קולו, שאראס, קוק ואפילו פלניניץ' רחמנא ליצלן, על פניו של פרקינס כרכז מוביל ולאחר מכן, רכשו לפרקינס מעמד של שחקן-על שחייב להשאר במכבי בתור שחקן מוביל.

בכל אופן, פרקינס היה שחקן טוב ואני מאמין שהוא גם יהיה טוב ויראה מספרים טובים גם בזמן הקרוב.
עם זאת, פשוט אין לו את התכונות של גארד מוביל; היכולת ההתקפית שלו מאוד מוגבלת, היד שלו חלשה מאוד ביחס של וכאמור, הוא מאבד הרבה כדורים ולעיתים, פוגע בשתף ההתקפי.
הוא עושה הרבה מאוד טובים, תורם גם באספקטים שלא תמיד רואים בסטטיסטיקה ואני בטוח שהוא היה מצליח להשתלב בכל קבוצת יורוליג, אבל כשחקן מוביל ובפרט, רכז ראשון, הוא פשוט לא מספיק טוב.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 24 פברואר 2012, 08:20

פרקינס שחקן גדול אבל הוא לא ממש רכז ואם הוא יבוא בנוסף ללאנגפורד אז בכלל לא יהיה שטף בהתקפה
אני לא חושב שצריך להביא אותו מהספסל כי זה סתם בזבוז כסף ועדיף להשקיע ברכז אמיתי(כמו ג'קסון)
בכל מקרה אני מאחל לו הצלחה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 פברואר 2012, 12:22

פרקינס רכז נהדר ומאוד מתאים למכבי הנוכחית. אני מאמין ומקווה שיצטרף בקיץ וישלים קאדר גארדים איכותי שיכלול עוד כמה מובילי כדור כשרוניים כמו קית', יוגב והלפרין שיככבו אחד לצד ובמקום השני בכל ערב נתון.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 24 פברואר 2012, 13:03

rc4991 כתב:פרקינס שחקן גדול אבל הוא לא ממש רכז ואם הוא יבוא בנוסף ללאנגפורד אז בכלל לא יהיה שטף בהתקפה
אני לא חושב שצריך להביא אותו מהספסל כי זה סתם בזבוז כסף ועדיף להשקיע ברכז אמיתי(כמו ג'קסון)
בכל מקרה אני מאחל לו הצלחה

זאת בדיוק הסיבה מדוע אני חושב שהוא לא יהיה פה.
למכבי עדיף להביא רכז זר אמיתי ואין צורך בעוד גארד מחליף זר על הספסל.
בהנחה והלפרין ולגנפורד יהיו כאן בעונה הבאה, לפרקינס פשוט לא יהיה מקום. אין לזה שום קשר ליכולת שהוא יציג בקאנטו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי itay92 » 24 פברואר 2012, 14:50

החציל האצטקי כתב:פרקינס רכז נהדר ומאוד מתאים למכבי הנוכחית. אני מאמין ומקווה שיצטרף בקיץ וישלים קאדר גארדים איכותי שיכלול עוד כמה מובילי כדור כשרוניים כמו קית', יוגב והלפרין שיככבו אחד לצד ובמקום השני בכל ערב נתון.

אין מספיק כדורים בשביל לאנגפורד ופרקינס באותו הרכב...
itay92

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 פברואר 2012, 15:10

itay92 כתב:
החציל האצטקי כתב:פרקינס רכז נהדר ומאוד מתאים למכבי הנוכחית. אני מאמין ומקווה שיצטרף בקיץ וישלים קאדר גארדים איכותי שיכלול עוד כמה מובילי כדור כשרוניים כמו קית', יוגב והלפרין שיככבו אחד לצד ובמקום השני בכל ערב נתון.

אני מוצא המון קוי דמיון בין לנגפורד לפארגו. האמת שלדעתי קית' אפילו יותר מתאים מג'רמי לשחק ליד פרקינס. כל הסיפורים שממציאים כאן על דורון קצת הזוים. כן- הוא אוהב להקפיץ מפעם לפעם, אבל הוא גם משחק אחלה אוף דה בול ונותן לאחרים מרחב פעולה בצורה מרשימה ביותר. גם הדיבורים על הקליעה החלשה של פרקינס הרחיקו לכת- אנשים קצת שוכחים במי מדובר לטעמי ונוטים להדבק לסטיגמות הטובות והרעות שדבקו בשחקן לאורך הדרך.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 24 פברואר 2012, 15:14

החציל האצטקי כתב:
itay92 כתב:

אני מוצא המון קוי דמיון בין לנגפורד לפארגו. האמת שלדעתי קית' אפילו יותר מתאים מג'רמי לשחק ליד פרקינס. כל הסיפורים שממציאים כאן על דורון קצת הזוים. כן- הוא אוהב להקפיץ מפעם לפעם, אבל הוא גם משחק אחלה אוף דה בול ונותן לאחרים מרחב פעולה בצורה מרשימה ביותר. גם הדיבורים על הקליעה החלשה של פרקינס הרחיקו לכת- אנשים קצת שוכחים במי מדובר לטעמי ונוטים להדבק לסטיגמות הטובות והרעות שדבקו בשחקן לאורך הדרך.

ההבדל היחיד בינים והכי חשוב הוא שלאנגפורד 2 בזמן שפארגו רכז כך שיכולות ניהול המשחק של פרקינס לא היו חשובות אבל אם אתה שם אותו כרכז אז זה בעייתי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 24 פברואר 2012, 19:21

מהלכי השבוע: הבלוק של סמית' על יבטוקאס בעלייה לדאנק במקום ה-4, אין זכר לבלוק על ווימס...

http://www.euroleague.tv/video/id/1931281
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מקאדו 3 ו־11 אורחים