המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:אני שונא את ברקוביץ, אבל מעדיף את זה בהרבה על צביעות. אדם מת לא הופך אוטומטית לקדוש, ואם היה בינהם סכסוך כשהוא היה בחיים, אין סיבה שברקוביץ ילקק לו כשהוא מת.
yanay21 כתב:בגדול, אני מסכים עם אור, אבל זה תלוי. האם פנו אליו כדי שידבר על איינשטיין? אם כן, זה בסדר, הוא אמר את דעתו. אם הוא התבטא ככה באופן עצמאי זה משהו אחר
MTA2311 כתב:מה הוא אמר? איפה הלכלוך?
my man כתב:yanay21 כתב:בגדול, אני מסכים עם אור, אבל זה תלוי. האם פנו אליו כדי שידבר על איינשטיין? אם כן, זה בסדר, הוא אמר את דעתו. אם הוא התבטא ככה באופן עצמאי זה משהו אחר
בכל מצב היה יכול לומר שהוא מעדיף לא לענות..
באמת שהגופה עוד לא התקררה..
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:בגדול, אני מסכים עם אור, אבל זה תלוי. האם פנו אליו כדי שידבר על איינשטיין? אם כן, זה בסדר, הוא אמר את דעתו. אם הוא התבטא ככה באופן עצמאי זה משהו אחר
אבל זה צבוע. אני לא מתמצא בקשר של שניהם בכלל, אבל אם השנאה הזו הייתה ידועה, אין סיבה להסתיר אותה. אין תקופת חסינות כשאתה מת. וסביר להניח שגם המשפחה של איינשטיין הייתה מודעת לזה, וכל מי שמעורה בעניין. אין שום דבר מכבד בלשנוא אותו אחר כך ולא עכשיו.
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:בגדול, אני מסכים עם אור, אבל זה תלוי. האם פנו אליו כדי שידבר על איינשטיין? אם כן, זה בסדר, הוא אמר את דעתו. אם הוא התבטא ככה באופן עצמאי זה משהו אחר
אבל זה צבוע. אני לא מתמצא בקשר של שניהם בכלל, אבל אם השנאה הזו הייתה ידועה, אין סיבה להסתיר אותה. אין תקופת חסינות כשאתה מת. וסביר להניח שגם המשפחה של איינשטיין הייתה מודעת לזה, וכל מי שמעורה בעניין. אין שום דבר מכבד בלשנוא אותו אחר כך ולא עכשיו.
שישנא אותו עד מחר. אין שום סיבה ליצור שיח של שנאה בתוך זמן כל כך קצר מאז הפטירה.
היה יכול להיות בנאדם ולומר לא רוצה לענות.
שום צביעות- קוראים לזה כבוד.
MTA2311 כתב:אני שונא את ברקוביץ, אבל מעדיף את זה בהרבה על צביעות. אדם מת לא הופך אוטומטית לקדוש, ואם היה בינהם סכסוך כשהוא היה בחיים, אין סיבה שברקוביץ ילקק לו כשהוא מת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־22 אורחים