שועל כתב:היא לא סותרת בכלל את העובדות כשאתה מכניס למשוואה את העובדה שדונצ'יץ' לא אמור לתפקד כרכז מחליף במעמד כזה, זו דרישה גבוהה משחקן בגילו, ולעומת זאת לפנר יש 3 מובילי כדור, ואתה גם צריך להוריד חלק מהנק' של רודי או להוסיף את של מקביליו בעמדה 3 אצל פנר.
אודו הוא יתרון עצום, ווסלי + דאוטמה שמשחק גם ב3 וגם ב4 הם גם יתרון, גם אם ווסלי נחלש העונה. לריאל יש כנגדם את רנדולף ואיון, שניהם שחקנים טובים, במיוחד איון (רנדולף לטעמי היה תמיד מוערך יתר על המידה), אבל לא ברמה של אודו בשני צידי המגרש.
בוודאי שהיא סותרת את העובדות - הסטט' מול העיניים שלך, תמשיך להתכחש. דונצ'יץ' אחלה של רכז מחליף ויש גם את דרייפר שנותן עבודה חביבה בתור רכז שלישי. זה שדונצ'יץ' חסר ניסיון במעמדים האלו לא אומר שהיה נותן תצוגה זהה גם במקום אחר שאינו איסטנבול, הרי גם רודי פרננדס המנוסה לא קלע נקודות אתמול. וזה מתקשר בסופו של דבר לעובדה ששיחקו במגרש חוץ מול אלפי אוהדים פנאטיים של היריבה.
להוריד חלק מהנקודות של רודי? למה? לקחתי 5 שחקנים של ריאל שמשחקים בעמדות 1-2, לעומת 5 שחקנים של פנר שמשחקים בעמדות 1-2. וכמו שכתבתי, השחקנים של פנברחצ'ה עם 9 דקות יותר בממוצע, כך שאם יש עודף - הוא אצלם.
אף אחד לא מתכווח על זה שעמדה 3 ועמדה 5 של פנרבחצ'ה טובות יותר. אני מתווכח איתך על האימרה המגוחכת שהסגל של ריאל לא מספיק רחב ומאוזן, ועל זה שהקו האחורי של ריאל לא מספיק עמוק. פחות אכפת לי שתחשוב שהם טובים יותר מריאל, זו זכותך.
שועל כתב:
אני פחות מייחס חשיבות לעונה הרגילה, במיוחד כשלריאל הייתה עונה נטולת פציעות ולצסק"א ולפנר היו פציעות של שחקנים משמעותיים מאוד. ושוב, לא מזמן, בעונה הקודמת, ריאל בקושי גירדה הצלבה.
הסגל של פנר טוב יותר לטעמי על הנייר.
פחות מייחס חשיבות לעונה הרגילה? אז למה אתה מייחס חשיבות? למשחק שראית בחלום?
עם כל השחקנים ששיחקו היום, פנר הפסידה לריאל לפני כמעט חודש וחצי לערך.
ריאל גירדה את ההצלבה לפני שנה עם סגל אחר לחלוטין, וגם זכתה באליפות אירופה לפני שנתיים. זה לא רלוונטי לשום דבר.