פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים V12

27 אוגוסט 2017, 14:24

קובי כתב:שורה תחתונה - מכבי נראית עם סגל חלש ליורוליג וטוב לליגה, עם נחיתות לעומת הירושלמים (כלומר לא טוב במונחי מכבי).
בהרכב הנוכחי, רק אם בולדן יהיה יוצא מן הכלל, יש סיכוי למכבי לעלות לטופ16, וגם זה בהנחה לא ברורה מאליה שג'קסון וקול יענו על הציפיות ויתנו עונה טובה.

אנחנו כל כך טובים שעלינו לטופ 16 עוד לפני פתיחת העונה.

27 אוגוסט 2017, 15:36

שועל כתב:
er79 כתב:לדעתי לרול יש אחוזים גבוהים מ-35% אבל כמובן שהוא צריך להיבחן במסגרת יורוליג. ממד הקליעה פחות מדאיג אותי למרות שללא ספק בסגל שנרקם הייתי מעדיף לשמר את גאודלוק. מדאיג אותי שכרגע אין סנטר טוב שישלים את הקאדר

לא, אין לו יותר באחוזי קריירה, יש לו עונה אחת בלבד בליגת האלופות של פיבא בלבד.

בעונת 2013-2014 ביורוקאפ עם סראגוסה 38 אחוזים.עונת שעברה 35 אחוז בליגה הטורקית בעונה הסדירה ו-34 וקצת בפלייאוף, עונה לפני כן בליגה הטורקית 45%. עונה לפני כן גם בליגה הטורקית, אחרי סראגוסה, 41%. עונה שעברה בליגה האירופית לא הצלחתי למצוא אחוזים. באפרובאסקט 2015 37%. לא יודע מאיפה הבאת סטטיסטיקה אבל אפשר ללמוד שבשנים האחרונות הוא עובר את רף האחוזים שציינת בממוצע. ושוב, זאת לא הבעיה בכל מקרה.

27 אוגוסט 2017, 15:44

בולדן עם סביבות 40 אחוז משלוש

דרך אגב פנר שזכתה באליפות אירופה ...כמה קלעי שלשות גדולים יש שם תזכיר לי ? היחיד זה אולי ורק אולי בוגדנוביץ
כל השאר באמת בינוניים

27 אוגוסט 2017, 15:53

דרך אגב שנה שעברה פייר גקסון בצדביטה
נתן ב 5 משחקים 2 וחצי שלשות למשחק ב 41 אחוז
ובעוד שני משחקים ביורוקאפ נתן 4.5 שלשות למשחק ב 60 אחוז
די בטוח שהוא קלעי די טוב ויהיה מעל ה35 אחוז ששועל אומר ...לא צריך להקצין ולהגזים עם כל דבר

27 אוגוסט 2017, 15:54

גל גל כתב:בולדן עם סביבות 40 אחוז משלוש

דרך אגב פנר שזכתה באליפות אירופה ...כמה קלעי שלשות גדולים יש שם תזכיר לי ? היחיד זה אולי ורק אולי בוגדנוביץ
כל השאר באמת בינוניים

בוגדנוביץ' אולי? אולי? חחח...

קלעי שלשות בפנר בעונה שעברה:
דאטומה (46.6%)
נאנאלי (45.1%)
מחמוטוגלו (43.8%)
בוגדנוביץ' (43%)
סלוקאס (42.9%)
בובי דיקסון (38.8%)
קאליניץ' (34.7%)
אנטיץ' (33.8%) - גם זה ממש לא אחוזים רעים בשביל סנטר.

40% משלוש קבוצתי!

27 אוגוסט 2017, 16:04

er79 כתב:
שועל כתב:
er79 כתב:לדעתי לרול יש אחוזים גבוהים מ-35% אבל כמובן שהוא צריך להיבחן במסגרת יורוליג. ממד הקליעה פחות מדאיג אותי למרות שללא ספק בסגל שנרקם הייתי מעדיף לשמר את גאודלוק. מדאיג אותי שכרגע אין סנטר טוב שישלים את הקאדר

בעונת 2013-2014 ביורוקאפ עם סראגוסה 38 אחוזים.עונת שעברה 35 אחוז בליגה הטורקית בעונה הסדירה ו-34 וקצת בפלייאוף, עונה לפני כן בליגה הטורקית 45%. עונה לפני כן גם בליגה הטורקית, אחרי סראגוסה, 41%. עונה שעברה בליגה האירופית לא הצלחתי למצוא אחוזים. באפרובאסקט 2015 37%. לא יודע מאיפה הבאת סטטיסטיקה אבל אפשר ללמוד שבשנים האחרונות הוא עובר את רף האחוזים שציינת בממוצע. ושוב, זאת לא הבעיה בכל מקרה.

ממוצע קריירה 35%, בליגות חלשות ברובן. והוא זורק מעט.
לא מספיק בכלל, אנחנו נרגיש את זה טוב ביורוליג.

בעונה שעברה היו לנו שני קלעי שלשות, אחד מדהים ואחד טוב מאוד (סילי), וגם זה היה מעט.

27 אוגוסט 2017, 16:05

גל גל כתב:בולדן עם סביבות 40 אחוז משלוש

כל השאר באמת בינוניים

40% בליגה חלשה, בשנה שלפני כן הוא עמד על 25%.

בפנר היו כמה קלעי שלשות יציבים מאוד.

מכבי בבעיה מבחינת קליעה, אני לא זוכר שנה עם קליעה כל כך חלשה. תמיד היו לפחות 2 קלעים יציבים. ועוד כשהכדורסל המודרני הולך דווקא לשם.

ת'רד המלפפונים V12

27 אוגוסט 2017, 16:36

עם סנטר טוב אני רואה סיכוי להפעיל להצלבה, בלי עוד סנטר רציני נסיים ב10 הראשונות .

Sent from my iPhone using Tapatalk

27 אוגוסט 2017, 16:41

arel123 כתב:עם סנטר טוב אני רואה סיכוי להפעיל להצלבה, בלי עוד סנטר רציני נסיים ב10 הראשונות .

עם סנטר טוב אולי נגיע ל10 הראשונות בלי עוד סנטר נהיה במקומות האחרונים ואולי גם בלי אליפות .

27 אוגוסט 2017, 16:43

מקאדו 3 כתב:
arel123 כתב:עם סנטר טוב אני רואה סיכוי להפעיל להצלבה, בלי עוד סנטר רציני נסיים ב10 הראשונות .

עם סנטר טוב אולי נגיע ל10 הראשונות בלי עוד סנטר נהיה במקומות האחרונים ואולי גם בלי אליפות .

עם סנטר טוב אני חושב שיש לנו מספיק כלים בסגל בשביל להגיע להצלבה

27 אוגוסט 2017, 16:46

שועל כתב:
er79 כתב:
שועל כתב:

ממוצע קריירה 35%, בליגות חלשות ברובן. והוא זורק מעט.
לא מספיק בכלל, אנחנו נרגיש את זה טוב ביורוליג.

בעונה שעברה היו לנו שני קלעי שלשות, אחד מדהים ואחד טוב מאוד (סילי), וגם זה היה מעט.

מה זה ממוצע קריירה? מה אתה נותן לי? מכללות ותיכונים? בשנים האחרונות הממוצע שלו גבוה מהמספר שנקבת. זה שזה בליגות חלשות לכאורה זה כבר סיפור אחר

27 אוגוסט 2017, 18:04

Gordonword כתב:
קובי כתב:שורה תחתונה - מכבי נראית עם סגל חלש ליורוליג וטוב לליגה, עם נחיתות לעומת הירושלמים (כלומר לא טוב במונחי מכבי).
בהרכב הנוכחי, רק אם בולדן יהיה יוצא מן הכלל, יש סיכוי למכבי לעלות לטופ16, וגם זה בהנחה לא ברורה מאליה שג'קסון וקול יענו על הציפיות ויתנו עונה טובה.

אנחנו כל כך טובים שעלינו לטופ 16 עוד לפני פתיחת העונה.

הצלבה*

27 אוגוסט 2017, 18:13

יש לי הרגשה טובה לגבי זוסמן

27 אוגוסט 2017, 18:19

החתימה של פרחובסקי סוגרת את הסגל, ככה שאפשר לסגור גם את התרד הזה...
נושא נעול