roy1000 כתב:A_P_18 כתב:roy1000 כתב:אין לי בעיה שמכבי תהפוך לז'לגיריס/הכוכב. שיעמידו סגל של 6-7 שחקנים ישראלים צעירים, עוד כמה מבוגרים יותר ו 2-3 זרים. אני בכל יום מעדיף לראות את זוסמן ובלאט על פני רול ודשון תומאס.
מאיפה תביא 7 ישראלים בדיוק? אתה תצטרף 3 זרים רק בעמדות הפנים ,בחיים לא יצמחו פה גבוהים כמו שהכדורסל הסרבי והליטאי מספק.
הבעיה שלנו היא נטו בבחירת הזרים . התקציב של בסקוניה לדוגמה פחות או יותר זהה לזה של מכבי (אולי למעט השנה) וזה לא מפריע להם להעמיד קבוצה תחרותית כל שנה , אתה יודע כמה ספרדים עברו שם בארבע חמש שנים האחרונות? סאן אמטריו היה היחיד וגם השנה יש רק ספרדי אחד בסגל.
אנחנו לא ז'לגיריס או הכוכב התקציב שלנו אמור להיות מספיק כדי להרכיב קבוצה מספיק טובה , בבניית הקבוצה לא צריך להסתכל רק על השוק האמריקאי או לחפש מציאות זולות כמו קיין לדוגמה , פה בהחלט אני מסכים איתך, אני מעדיף את זוסמן על פניו בכל יום.
אם אתה הולך על כיוון של תקציב שחקנים של 5 מליון דולר אז כן, תביא 6-7 ישראלים צעירים. שגב, זוסמן, משעור, טימור, בלאט, מנקו, דוסון, זיו (סתם דוגמא). אליהם אתה מצרף ועד 2-3 ישראלים "בכירים" יותר ועוד 3 זרים.
תקציב של 5 מליון דולר זה תקציב לקבוצת יורוקאפ בינונית. אי אפשר להתחרות ביורוליג עם תקציב כזה ואם זה הכיוון אז שילכו עד הסוף ויהפכו לז'לגיריס.
התקציב של מכבי הוא לא 5 מליון דולר...