יורוליג, מחזור 3: מכבי ת"א נגד אולימפיאקוס, שלישי, 21:00

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג, מחזור 3: מכבי ת

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 אוקטובר 2017, 01:31

אחדשיודע כתב:יש שיגידו שבעצם ההחתמה של פרחוסקי הלכנו אחורה. לא כי אין לו מה לתרום התקפית, יש לו, אלא כי הוא פחות מתאים לכדורסל שמשוחק היום (וספציפית לקבוצת הרכזים הזריזים שנבנתה פה). הייתי יכול להיות מרוצה מהחתמה של שחקן מהסוג הזה אם היה מדובר לפחות בשחקן שיש לו השפעה משמעותית בפן ההגנתי.

ובכל מקרה, צריך לזכור שמדובר בקבוצה שכל החלקים שלה חדשים והרכזים שלה נעדרו לתקופה מסוימת מההכנה. אני מקווה שאף אחד לא ציפה שהכל יילך חלק וכולם יהיו מעורבים.

ארט בסדר. אני לא דואג ממנו עדיין. הוא נראה מחוייב, וייאמר לזכותו שהמצ' אפים שאולימפיאקוס העמידו לא ממש החמיאו לו. דווקא בבלגרד אני מאמין שיש לו הרבה מה להציע.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אחדשיודע » 25 אוקטובר 2017, 01:38

החציל האצטקי כתב:
אחדשיודע כתב:יש שיגידו שבעצם ההחתמה של פרחוסקי הלכנו אחורה. לא כי אין לו מה לתרום התקפית, יש לו, אלא כי הוא פחות מתאים לכדורסל שמשוחק היום (וספציפית לקבוצת הרכזים הזריזים שנבנתה פה). הייתי יכול להיות מרוצה מהחתמה של שחקן מהסוג הזה אם היה מדובר לפחות בשחקן שיש לו השפעה משמעותית בפן ההגנתי.

ובכל מקרה, צריך לזכור שמדובר בקבוצה שכל החלקים שלה חדשים והרכזים שלה נעדרו לתקופה מסוימת מההכנה. אני מקווה שאף אחד לא ציפה שהכל יילך חלק וכולם יהיו מעורבים.

ארט בסדר. אני לא דואג ממנו עדיין. הוא נראה מחוייב, וייאמר לזכותו שהמצ' אפים שאולימפיאקוס העמידו לא ממש החמיאו לו. דווקא בבלגרד אני מאמין שיש לו הרבה מה להציע.

על זה בדיוק אני מדבר. הכדורסל הולך בכיוון אחר.
לא אמרתי מילה על מחויבות (אם כי אני רואה אותו לפעמים מוותר מהר מידי בהגנה ומתעצבן), אני לא הולך לשם בכלל. נטו כדורסל והתאמה לקבוצה, אני פחות מתחבר.
אחדשיודע

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 אוקטובר 2017, 01:44

אחדשיודע כתב:
החציל האצטקי כתב:

על זה בדיוק אני מדבר. הכדורסל הולך בכיוון אחר.
לא אמרתי מילה על מחויבות (אם כי אני רואה אותו לפעמים מוותר מהר מידי בהגנה ומתעצבן), אני לא הולך לשם בכלל. נטו כדורסל והתאמה לקבוצה, אני פחות מתחבר.

עקרונית אני איתך, אבל בסך הכל במקרה הפרסונלי הזה- מכבי הביאה גבוה שהוא חוסם מוכח ברמת יורוליג, ושחקן שמכיר היטב את המפעל, בשונה מהרבה אחרים בקבוצה. יש לזה משמעות- בעיקר העונה.
אני לא באמת רואה אותו ממשיך איתנו בעתיד. זה באמת לא הכיוון שהכדורסל הולך אליו. אבל בקבוצה כל כך חסרת ניסיון, הוא בסך הכל מרכיב חיובי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אחדשיודע » 25 אוקטובר 2017, 01:56

אם מכבי עשתה טוב או לא, נדע בסוף העונה. אבל אני בכל מקרה לא התחברתי להחתמה הזאת (או כמו שטענתי אחרי שחתם - לא החתמה רעה, לא החתמה טובה). בעיניי היו (ועדיין יש) שחקנים שיכלו להתאים יותר טוב ממנו, התקפית ובעיקר הגנתית. לא שזה רלוונטי למשהו עכשיו, אין באמת טעם להעמיק בזה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי er79 » 25 אוקטובר 2017, 12:11

לפי שעה ארטיום לא בעניינים. עושה רושם של פלופ א-לה-מאריץ. עושה רושם שאכן העולם כבר לא שייך לסנטרים המאסיביים הקלאסיים של פעם. אני עדיין מתבאס על זה שמכבי לא השכילו להמתין לתומאס רובינסון ולנסות להביאו. אחלה מחטף של חימקי בדקה ה-90.
er79

Re: יורוליג, מחזור 3: מכבי ת"א נגד אולימפיאקוס, שלישי, 21:00

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 אוקטובר 2017, 12:15

er79 כתב:לפי שעה ארטיום לא בעניינים. עושה רושם של פלופ א-לה-מאריץ. עושה רושם שאכן העולם כבר לא שייך לסנטרים המאסיביים הקלאסיים של פעם. אני עדיין מתבאס על זה שמכבי לא השכילו להמתין לתומאס רובינסון ולנסות להביאו. אחלה מחטף של חימקי בדקה ה-90.
רובינסון עולה פי 2 מארטיום. במקרה הטוב.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 25 אוקטובר 2017, 12:20

הייתי פותח באותה חמשייה אבל עם זוסמן במקום קיין. זוסמן הוא איום מבחוץ ושומר טוב על הכדור. למכבי חמשייה מחליפה מצויינת וכרגע זה מה שמכריע לה משחקים, מה שצריך עכשיו זה להמנע מהבור שנוצר ברבע הראשון.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי er79 » 25 אוקטובר 2017, 12:54

שמואל1 כתב:
er79 כתב:לפי שעה ארטיום לא בעניינים. עושה רושם של פלופ א-לה-מאריץ. עושה רושם שאכן העולם כבר לא שייך לסנטרים המאסיביים הקלאסיים של פעם. אני עדיין מתבאס על זה שמכבי לא השכילו להמתין לתומאס רובינסון ולנסות להביאו. אחלה מחטף של חימקי בדקה ה-90.

היה שווה כל סנט. אני מעריך שחימקי קנו אותו באזור המיליון דולר.
er79

הודעהעל ידי reuelc » 25 אוקטובר 2017, 12:55

פרחוסקי עוד יתן את התפוקה שלו, הבעיה שלנו זו עמדה 4 ודיאנדרה קיין
סמל אישי של המשתמש
reuelc

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 אוקטובר 2017, 12:55

er79 כתב:
שמואל1 כתב:

היה שווה כל סנט. אני מעריך שחימקי קנו אותו באזור המיליון דולר.
מסכים ששווה, אבל מכבי לא הייתה מוציאה סכום כזה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 אוקטובר 2017, 13:00

שמכבי תשקיע את שלה בדריק וויליאמס, ותראו אז איך פתאום גם פרחוסקי נהיה טוב יותר, ואיך פתאום גם הגארדים הבינוניים שלנו מקבלים חיים קלים יותר.
אין לנו כלום בעמדות הפורוורד שעוזר לפתוח את המשחק.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Mmm » 25 אוקטובר 2017, 13:19

חציל אתה טוען שאנו מקום 8-10 חוץ מבאמברג ואולי בסקוניה אישה עוד קבוצות מכבי עוברת ויכולה לנצח
...
אני לא רואה עוד 6 קבוצות כאלה...
Mmm

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 אוקטובר 2017, 13:23

Mmm כתב:חציל אתה טוען שאנו מקום 8-10 חוץ מבאמברג ואולי בסקוניה אישה עוד קבוצות מכבי עוברת ויכולה לנצח
...

ז'לגיריס, מלאגה, אנאדולו, באסקוניה, ולנסיה, מילאנו, הכוכב...
כולן לא שלאגר.

עובדתית, מכבי כרגע נמצאת בעמדת יתרון על כולן, אבל אם היא לא תשכיל להמשיך ולשדרג את עצמה היא תגמור את העונה הזאת עם הפסדים מיותרים או בלי אוויר.
ברגע שינחיתו פה פאוור פורוורד אנחנו יכולים לכוון הכי גבוה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Mmm » 25 אוקטובר 2017, 13:29

אז בקיצור אין סיכוי כי לא יחתימו פה עוד שחקן פאור פוורד...
לצערי
Mmm

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 אוקטובר 2017, 13:35

Mmm כתב:אז בקיצור אין סיכוי כי לא יחתימו פה עוד שחקן פאור פוורד...
לצערי

http://www.one.co.il/Article/17-18/2,62 ... 71013.html

זה כבר קרה בעבר. בעונה "פיננסית" דומה. במומנטום חיובי.
פשוט צריך להבין מוקדם שזה יכול להיות סופר משמעותי, ולעשות את מה שצריך לעשות.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Mmm » 25 אוקטובר 2017, 14:02

החציל האצטקי כתב:
Mmm כתב:חציל אתה טוען שאנו מקום 8-10 חוץ מבאמברג ואולי בסקוניה אישה עוד קבוצות מכבי עוברת ויכולה לנצח
...

ז'לגיריס, מלאגה, אנאדולו, באסקוניה, ולנסיה, מילאנו, הכוכב...
כולן לא שלאגר.

עובדתית, מכבי כרגע נמצאת בעמדת יתרון על כולן, אבל אם היא לא תשכיל להמשיך ולשדרג את עצמה היא תגמור את העונה הזאת עם הפסדים מיותרים או בלי אוויר.
ברגע שינחיתו פה פאוור פורוורד אנחנו יכולים לכוון הכי גבוה.

לא מסכים איתך גם במצב הנוכחי מלאגה אנדולו מילאנו וולנסיה בהחלט עולים עלינו...איזה יתרון יש לנו עליהם...מה עוד שלנצח אותם בחוץ כמו וולנסיה שהיא קבוצה ביתית מובהקת קשה לי להאמין
Mmm

הודעהעל ידי SirCharles » 25 אוקטובר 2017, 15:50

הבעיה העיקרית עם ארט (מלבד הרכות המסוימת בהגנה) היא שלא מפעילים אותו כמו שצריך. כשהוא מקבל את הכדור במקומות שהוא אוהב הוא יודע מה לעשות איתו, אבל אתמול לפחות פעמיים מסרו לו כדורים על הרצפה שברחו החוצה ולא באשמתו ובשאר הזמן הוא מבלה על קשת השלוש ומחפש למי לתת חסימה. בכלל המשחק ההתקפי עדיין לא מספיק זורם ולא רואים כמעט חסימות שמשחררות שחקנים לעמדת יתרון.

חציל, אני לא יודע כמה דרק וויליאמס יתאים. אין עוררין על הכישרון והאתלטיות שלו אבל הוא ידוע כשחקן עם אינטלגנציית משחק מאוד נמוכה שלא ממש עושה הגנה. סוג של ויקטור ראד לעשירים.
SirCharles

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 אוקטובר 2017, 15:55

SirCharles כתב:חציל, אני לא יודע כמה דרק וויליאמס יתאים. אין עוררין על הכישרון והאתלטיות שלו אבל הוא ידוע כשחקן עם אינטלגנציית משחק מאוד נמוכה שלא ממש עושה הגנה. סוג של ויקטור ראד לעשירים.

אני חושב שהוא הרבה יותר טוב ממה שהראה בNBA, במיוחד בכל מה שקשור להגנה ואינטלגנציית משחק, אבל גם בקליעה.
באירופה הקומבינציה של פיזיות-אתלטיות-זריזות שלו בעמדה 4 היא בלתי עצירה והטווח המקוצר אמור להחמיא לו.

כן, כ-3 בNBA הוא נראה כמו סוג של ראד, אבל באירופה הוא יכול לחזור לעמדה הטבעית שלו (גם אם הלא מועדפת עליו)- שם הוא הרבה יותר טוב.

אני גם חושב ששילוב של שניים כמו וויליאמס ותומאס יכול להיות מפחיד מאוד. אולימפיאקוס עושה את זה מושלם עם פאפאפטרו ופרינטזיס ששמים כדור על הרצפה וטוחנים בפוסט כמו אריות.

בכל מקרה, לא חושב שמכבי בעניין של שינויים בינתיים, וחבל מאוד.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, felix_r, Google [Bot], גל גל ו־27 אורחים