my man כתב:צ'שר כתב:my man כתב:ראיתי רק את המחצית השנייה..וכל ההפרש הזה הוא נטו על התפרקות של חיפה..
אנחנו לא נראים טוב בכלל! ההתקפות חסרות תרגילים ולא משחקים בכלל על פוסטאפים.. ואנחנו מדברים על חיפה כן?
וההגנה אוי ההגנה..
מסכים ששיחקנו רע אבל אתה התגובה שלך מוגזמת בעייני. כל המשחק הרגיש שזה לגמרי תלוי במכבי וברגע שהיא קצת תשים גז זה גמור, וזה אכן מה שקרה. את הקטע על ההגנה לא הבנתי בכלל, למכבי יש את ההגנה הכי טובה בליגה ביי פאר וההגנה הרביעית בטיבה ביורוליג עד עכשיו. ההגנה שלנו לא מושלמת אבל היא לחלוטין הדבר האחרון שאנחנו צריכים לשפר בשלב הזה.
זה כבר משחק שני או שלישי ברציפות שיש לנו בעיה בריבאונד הגנה..אנחנו קבוצת ריבאונד טובה שמאפשרת ליריבות שלנו הרבה יותר מדי ריב' התקפה..לי אישית זה מפריע מאד..
כמו כן היום רודריגז ווורקמן שיחקו בצבע עד כמעט סוף הרבע השלישי איך שבא להם..שמו סלים קלים בצורה הזויה..כמו כן מסתמנת לפחות מנקודת מבט שלי בעיה בשמירה על השלוש..שחקני חיפה החטיאו היום זריקות פנויות ממש שזה היה הזוי כמה שהם התפנו בקלות..
וכן..הרבה יותר הפריעה לי ההתקפה חסרת המעוף שלנו היום..ארט היה צריך לסיים עם 20 נקודות...עוד פוסט ועוד פוסט עד שהקבוצה תבין שככה משחקים איתו..מעבר לזה- הרבה יותר מדי סלים שלנו באים מהיי פיק פשוט ובסיסי כששאר השחקנים עומדים ומצפים לזריקה..
היריבה היום היתה חיפה שחטפה מכל מי ששיחקה מולה..זה היה אמור להיגמר אחרי רבע אחד..
אורי, זה המון מלל בשביל משחק ליגה. באמת שאי אפשר לקחת שום דבר שקורה שם יותר מדי ברצינות. הפלטפורמה הזאת חשובה אך ורק בשביל להכניס שחקנים לעניינים, היכולת לא מעניינת.