ליגת ווינר מחזור 4 : מכבי תל אביב נגד מכבי חיפה, שני 21:00

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר מחזור 4 : מכבי תל אביב נגד מכבי חיפה, שני 21:

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 אוקטובר 2017, 00:11

my man כתב:
צ'שר כתב:
my man כתב:ראיתי רק את המחצית השנייה..וכל ההפרש הזה הוא נטו על התפרקות של חיפה..
אנחנו לא נראים טוב בכלל! ההתקפות חסרות תרגילים ולא משחקים בכלל על פוסטאפים.. ואנחנו מדברים על חיפה כן?
וההגנה אוי ההגנה..

מסכים ששיחקנו רע אבל אתה התגובה שלך מוגזמת בעייני. כל המשחק הרגיש שזה לגמרי תלוי במכבי וברגע שהיא קצת תשים גז זה גמור, וזה אכן מה שקרה. את הקטע על ההגנה לא הבנתי בכלל, למכבי יש את ההגנה הכי טובה בליגה ביי פאר וההגנה הרביעית בטיבה ביורוליג עד עכשיו. ההגנה שלנו לא מושלמת אבל היא לחלוטין הדבר האחרון שאנחנו צריכים לשפר בשלב הזה.

זה כבר משחק שני או שלישי ברציפות שיש לנו בעיה בריבאונד הגנה..אנחנו קבוצת ריבאונד טובה שמאפשרת ליריבות שלנו הרבה יותר מדי ריב' התקפה..לי אישית זה מפריע מאד..
כמו כן היום רודריגז ווורקמן שיחקו בצבע עד כמעט סוף הרבע השלישי איך שבא להם..שמו סלים קלים בצורה הזויה..כמו כן מסתמנת לפחות מנקודת מבט שלי בעיה בשמירה על השלוש..שחקני חיפה החטיאו היום זריקות פנויות ממש שזה היה הזוי כמה שהם התפנו בקלות..

וכן..הרבה יותר הפריעה לי ההתקפה חסרת המעוף שלנו היום..ארט היה צריך לסיים עם 20 נקודות...עוד פוסט ועוד פוסט עד שהקבוצה תבין שככה משחקים איתו..מעבר לזה- הרבה יותר מדי סלים שלנו באים מהיי פיק פשוט ובסיסי כששאר השחקנים עומדים ומצפים לזריקה..

היריבה היום היתה חיפה שחטפה מכל מי ששיחקה מולה..זה היה אמור להיגמר אחרי רבע אחד..

אורי, זה המון מלל בשביל משחק ליגה. באמת שאי אפשר לקחת שום דבר שקורה שם יותר מדי ברצינות. הפלטפורמה הזאת חשובה אך ורק בשביל להכניס שחקנים לעניינים, היכולת לא מעניינת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 31 אוקטובר 2017, 00:11

RomanR כתב:קצת מספרים:
מכבי מנצחת 115-60 במדד, 45-36 בריבאונדים (14 בהתקפה לכל קבוצה), 22 אסיסטים מול 14 איבודים.
59% ל-2, 29% ל-3, 70% מהקו. כל מי ששותף קלע לפחות 4 נקודות

מדד 115-50..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי my man » 31 אוקטובר 2017, 00:12

MTA2311 כתב:
my man כתב:
צ'שר כתב:
my man כתב:ראיתי רק את המחצית השנייה..וכל ההפרש הזה הוא נטו על התפרקות של חיפה..
אנחנו לא נראים טוב בכלל! ההתקפות חסרות תרגילים ולא משחקים בכלל על פוסטאפים.. ואנחנו מדברים על חיפה כן?
וההגנה אוי ההגנה..

מסכים ששיחקנו רע אבל אתה התגובה שלך מוגזמת בעייני. כל המשחק הרגיש שזה לגמרי תלוי במכבי וברגע שהיא קצת תשים גז זה גמור, וזה אכן מה שקרה. את הקטע על ההגנה לא הבנתי בכלל, למכבי יש את ההגנה הכי טובה בליגה ביי פאר וההגנה הרביעית בטיבה ביורוליג עד עכשיו. ההגנה שלנו לא מושלמת אבל היא לחלוטין הדבר האחרון שאנחנו צריכים לשפר בשלב הזה.

זה כבר משחק שני או שלישי ברציפות שיש לנו בעיה בריבאונד הגנה..אנחנו קבוצת ריבאונד טובה שמאפשרת ליריבות שלנו הרבה יותר מדי ריב' התקפה..לי אישית זה מפריע מאד..
כמו כן היום רודריגז ווורקמן שיחקו בצבע עד כמעט סוף הרבע השלישי איך שבא להם..שמו סלים קלים בצורה הזויה..כמו כן מסתמנת לפחות מנקודת מבט שלי בעיה בשמירה על השלוש..שחקני חיפה החטיאו היום זריקות פנויות ממש שזה היה הזוי כמה שהם התפנו בקלות..

וכן..הרבה יותר הפריעה לי ההתקפה חסרת המעוף שלנו היום..ארט היה צריך לסיים עם 20 נקודות...עוד פוסט ועוד פוסט עד שהקבוצה תבין שככה משחקים איתו..מעבר לזה- הרבה יותר מדי סלים שלנו באים מהיי פיק פשוט ובסיסי כששאר השחקנים עומדים ומצפים לזריקה..

היריבה היום היתה חיפה שחטפה מכל מי ששיחקה מולה..זה היה אמור להיגמר אחרי רבע אחד..

אורי, זה המון מלל בשביל משחק ליגה. באמת שאי אפשר לקחת שום דבר שקורה שם יותר מדי ברצינות. הפלטפורמה הזאת חשובה אך ורק בשביל להכניס שחקנים לעניינים, היכולת לא מעניינת.

אבל כל ההסתכלות שלי היא מנקודת מבט של אימון..ציפיתי מהאימון הערב להכיל אלמנטים שהקבוצה צריכה לעבוד עליהם..
התאכזבתי קשות.
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי RomanR » 31 אוקטובר 2017, 00:13

my man כתב:
RomanR כתב:קצת מספרים:
מכבי מנצחת 115-60 במדד, 45-36 בריבאונדים (14 בהתקפה לכל קבוצה), 22 אסיסטים מול 14 איבודים.
59% ל-2, 29% ל-3, 70% מהקו. כל מי ששותף קלע לפחות 4 נקודות

מדד 115-50..

תוקן, תודה
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי jol9 » 31 אוקטובר 2017, 01:08

מכבי היא קבוצת הגנה וריבאונד הגנה טובה גם ברמת יורוליג. זה בערך הדבר שהקבוצה הזאת עושה הכי טוב עד עכשיו.

הקליעה מנגד בעייתית ביותר.
בולדן הציל את המצב קצת עם ה4/5 שלו, אבל גם עם זה מכבי קלעה משהו כמו 20% משלוש...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ShiriV » 31 אוקטובר 2017, 02:27

לא לשכוח שבכל משחק ליגה אנחנו במינוס 2 זרים (היום אלה היו תומאס ורול שכולם יודעים מהי המשמעות שלהם לקבוצה), שאת תפקידם ממלאים הישראלים (״הצברים״) שלא משחקים כלל ביורוליג. יש לנו בעצם, כמו תמיד, שתי קבוצות שונות ליורוליג ולליגה.

אורי, אין שום סיבה שתהיה כל כך מאוכזב ממשחק ליגה שניצחנו אותו ב-20 הפרש וזה עוד ללא 3 שחקנים סופר משמעותיים שלנו, כולל טיוס שלא שיחק. כמו שכבר אמרו פה, אנחנו קבוצת ההגנה הטובה בליגה בפער. וכל זה, שוב, בהובלת הישראלים שלך. אז אפשר בהחלט להיות אופטימיים יותר.

ביורוליג הסיפור מן הסתם שונה לגמרי, אבל גם שם בוא נודה, אנחנו לא באמת כל כך רעים בינתיים... ההפסדים האחרונים היו מרגיזים מאוד אמנם, אבל לא קולוסאלים. היינו בעמדת ניצחון בכל אחד מהם. זאת קבוצה חדשה לגמרי וסגל שכולם ידעו שהוא מוגבל, ככה שהציפיות בהתאם.
מחליקה על מדבקה
סמל אישי של המשתמש
ShiriV

הודעהעל ידי moring1 » 31 אוקטובר 2017, 03:01

עד שלא תגיע איזו ריאל ותפרק לנו את הצורה חלקכם ימשיכו לחיות בסרט שאנחנו טובים.
לאבד 9 הפרש מול בלגרד כמו כלום זה חוסר אחריות ולוזריות בעיקר בעמדת המאמן.
ובמשחק האחרון לא ראיתי שיפור במשחק, אי אפשר לצפות בקבוצה ולהגיד זאת קבוצה של ספאחיה.
moring1

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 31 אוקטובר 2017, 06:35

ווילי וורקמן הגיע אלינו לבר אחרי המשחק. עכשיו אני הולך לראות אותו בהקלטה
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי RomanR » 31 אוקטובר 2017, 08:58

החציל האצטקי כתב:ווילי וורקמן הגיע אלינו לבר אחרי המשחק. עכשיו אני הולך לראות אותו בהקלטה

חגג על משעור שוב ושוב
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי קובי » 31 אוקטובר 2017, 10:10

MTA2311 כתב:עופר רחימי נראה כמו חייל במשפחת סופרנו

:like:
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 31 אוקטובר 2017, 13:00

RomanR כתב:
החציל האצטקי כתב:ווילי וורקמן הגיע אלינו לבר אחרי המשחק. עכשיו אני הולך לראות אותו בהקלטה

חגג על משעור שוב ושוב

הוא אח
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שועל » 31 אוקטובר 2017, 14:03

צריך להגיד שאחרי ההתלהבות המוקדמת מדיב', הוא חלש בהתקפה במשך לא מעט משחקים. הנשק העיקרי שלו בעונה הקודמת הייתה הקליעה, וגם היא לא נכנסת לו העונה.

אני חושב שהיתרון העיקרי של מכבי בליגה זה העומק, יותר מהאיכות.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי MM3 » 31 אוקטובר 2017, 14:27

משחק אחד בליגה הישראלית ומשחק אחד באירופה .. (עוד לא הייתי מגדיר את זה כלא מעט). לפי דעתי כרגע אי אפשר באמת לדעת או להעריך את היתרון של מכבי בליגה בגלל שספאחיה משתמש במשחקים האלה בעיקר כדי להכניס אנשים לעניינים ולתת דקות מנוחה לאחרים.
MM3

הודעהעל ידי jol9 » 31 אוקטובר 2017, 18:27

שועל כתב:צריך להגיד שאחרי ההתלהבות המוקדמת מדיב', הוא חלש בהתקפה במשך לא מעט משחקים. הנשק העיקרי שלו בעונה הקודמת הייתה הקליעה, וגם היא לא נכנסת לו העונה.

אני חושב שהיתרון העיקרי של מכבי בליגה זה העומק, יותר מהאיכות.

אני חושב שהדבר הכי טוב אצל דיבא זאת האינטנסיביות ההגנתית שלו.
לדעתי הוא בכלל לא צריך לחפש את הקליעה מכדרור, כי זה מהלך עם אחוזים נמוכים באופן כללי, ואין לזה מקום
בקבוצה כמו מכבי, בטח לא ביורוליג.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי סומבץ » 01 נובמבר 2017, 01:10

felix_r כתב:הבאתי לכם משהו, שאף אחד לא שם לב עד עכשיו.

מה משותף לארבעת הקבוצות ששיחקנו נגדן בליגה עד עכשיו?
הן הארבע האחרונות בטבלה :)

תמונה

אני מקווה שבסוף הסיבוב נוכל לומר ששיחקנו (וניצחנו) מול 11 האחרונות בטבלה :laugh1
סומבץ

הודעהעל ידי felix_r » 01 נובמבר 2017, 02:13

סומבץ כתב:
felix_r כתב:הבאתי לכם משהו, שאף אחד לא שם לב עד עכשיו.

מה משותף לארבעת הקבוצות ששיחקנו נגדן בליגה עד עכשיו?
הן הארבע האחרונות בטבלה :)

תמונה

אני מקווה שבסוף הסיבוב נוכל לומר ששיחקנו (וניצחנו) מול 11 האחרונות בטבלה :laugh1

זה יכול להיות נחמד
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, felix_r, Google [Bot], גל גל ו־27 אורחים