המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קובי כתב:המשחק הטוב של מכבי העונה. לרבע הרביעי אין צורך להתייחס - גארבאג׳ אחד גדול. מתי זה קרה למכבי ביורוליג, מהצד המנצח?
הקבוצה הזאת לא הכי מוכשרת, עם בעיות קליעה רציניות, אבל יש כאן קבוצה - קבוצה רעבה, נלחמת הגנתית, עם ריבאונד פנטסטי ומאמן ששולט בקבוצה שלו.
שועל כתב:הם שילמו גם לעדן בן זקן שתגיע
Holiday_Armadillo כתב:טרולינג וזה
"במידה ותפסיד לריאל מדריד, ג'רלס מועמד למכבי תל אביב - "לא יזיק לנו חיזוק לקו האחורי".
jol9 כתב:מכבי מתייצבת בינתיים בחלק העליון של הטבלה. עוד מוקדם מדי לדבר, אבל אפילו משהו יחסית זניח כמו הפרש הסלים שלה,
מדבר חזק לזכות נבן והחבורה שלו.
לגבי זוסמן, צריך לזכור שמדובר בשחקן שהגיע לראשונה לבמת הכדורסל השניה הכי גדולה בעולם. כל דקה שהוא מקבל,
זה רווח נקי, ואתמול היו לו 10 כאלה שזה מצויין.
זאת הפעם השניה כבר, שמאמן כרואטי, עושה לכדורסל הישראלי יותר שירות, ממה שעשו כל המאמנים הישראלים כאן לפניו (חוץ מבלאט).
צריך להגיד מילה טובה לקיין ולתומאס. הם הגיעו עם איזשהי תווית של שחקנים עם אטיטיוד, אולי אפילו קצת הד קייסים.
אמרו שהם לא מתאימים ליורוליג, שתומאס הוא כשלון וודאי וכד'.
אז תומאס מגיב בינתיים במספרים הכי טובים שהיו לו בקריירה ברמה הזאת - 13.5 נק', 4.5 רב', אחוזים טובים מהשדה וגישה מעולה.
קיין עדיין קצת פחות בעניינים התקפית, אבל ההגנה שלו, הריבאונד, וגם הגישה המעולה שלו, נותנים תחושה טובה גם לגביו.
אחדשיודע כתב:אגב, מי שתהה לגבי פשר ההחלטה של ספאחיה להעניק מנוחה לטיוס במשחק הליגה האחרון... אז אפשר לראות שזאת הייתה החלטה מושכלת. הבחור הטעין את המצבר והגיע באנרגיות מקסימליות ליורוליג. צריך לנהוג כך במקרים נוספים במהלך העונה, וזה לא משנה שהוא ישראלי.
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:אגב, מי שתהה לגבי פשר ההחלטה של ספאחיה להעניק מנוחה לטיוס במשחק הליגה האחרון... אז אפשר לראות שזאת הייתה החלטה מושכלת. הבחור הטעין את המצבר והגיע באנרגיות מקסימליות ליורוליג. צריך לנהוג כך במקרים נוספים במהלך העונה, וזה לא משנה שהוא ישראלי.
נכון.
טיוס נכון לכרגע יחד עם קול, הם שני השחקנים הכי טובים של הקבוצה, והאימפקט שלהם על מה שקורה על הפרקט הוא מיידי.
ספאחיה גם בוחר לעלות אותם מהספסל, ועל ידי כך לשנות מאוד מהר את קצב המשחק.
בכלל, אם אני צריך להמר, אז הספסל של מכבי נכון לכרגע, הוא הספסל הכי פורה ביורוליג, עם קול, טיוס ותומאס שהם שלושת
השחקנים עם המדד הכי גבוה בקבוצה.
קול וטיוס..כמו שחזיתי..jol9 כתב:אחדשיודע כתב:אגב, מי שתהה לגבי פשר ההחלטה של ספאחיה להעניק מנוחה לטיוס במשחק הליגה האחרון... אז אפשר לראות שזאת הייתה החלטה מושכלת. הבחור הטעין את המצבר והגיע באנרגיות מקסימליות ליורוליג. צריך לנהוג כך במקרים נוספים במהלך העונה, וזה לא משנה שהוא ישראלי.
נכון.
טיוס נכון לכרגע יחד עם קול, הם שני השחקנים הכי טובים של הקבוצה, והאימפקט שלהם על מה שקורה על הפרקט הוא מיידי.
ספאחיה גם בוחר לעלות אותם מהספסל, ועל ידי כך לשנות מאוד מהר את קצב המשחק.
בכלל, אם אני צריך להמר, אז הספסל של מכבי נכון לכרגע, הוא הספסל הכי פורה ביורוליג, עם קול, טיוס ותומאס שהם שלושת
השחקנים עם המדד הכי גבוה בקבוצה.
לא נראה לי, אפשר לינק?Holiday_Armadillo כתב:שמו פה את הכתבה של האוזמן שמנתח את הניצחון? היה כיף לקרוא
http://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=405&docID=256363&lang=HEשמואל1 כתב:לא נראה לי, אפשר לינק?Holiday_Armadillo כתב:שמו פה את הכתבה של האוזמן שמנתח את הניצחון? היה כיף לקרוא
תודהHoliday_Armadillo כתב:http://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=405&docID=256363&lang=HEשמואל1 כתב:לא נראה לי, אפשר לינק?Holiday_Armadillo כתב:שמו פה את הכתבה של האוזמן שמנתח את הניצחון? היה כיף לקרוא
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־18 אורחים