02 ינואר 2018, 16:33
02 ינואר 2018, 17:05
MTA2311 כתב:גם אצלנו כל הקהל שר שירי מוות, בואו לא נתבלבל. יש הבדל בין שירי אוהדים, גם קיצוניים, לבין מה שעשו לרגב.
ובלי קשר, מעולם לא הבנתי את הצורך להגיד "זה לא כולם". מה זה נותן? איך זה העשיר את הדיון? כל פעם שקורה משהו כזה צריך להוסיף כוכבית ולציין שזה לא כולם?
מיותר.
02 ינואר 2018, 17:07
jol9 כתב:MTA2311 כתב:גם אצלנו כל הקהל שר שירי מוות, בואו לא נתבלבל. יש הבדל בין שירי אוהדים, גם קיצוניים, לבין מה שעשו לרגב.
ובלי קשר, מעולם לא הבנתי את הצורך להגיד "זה לא כולם". מה זה נותן? איך זה העשיר את הדיון? כל פעם שקורה משהו כזה צריך להוסיף כוכבית ולציין שזה לא כולם?
מיותר.
איזה שירי מוות? שואל באמת כי אני לא יודע
02 ינואר 2018, 17:13
אני (בהפתעה מוחלטת!!!) לא מסכימה פהMTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:גם אצלנו כל הקהל שר שירי מוות, בואו לא נתבלבל. יש הבדל בין שירי אוהדים, גם קיצוניים, לבין מה שעשו לרגב.
מיותר.
איזה שירי מוות? שואל באמת כי אני לא יודע
שופט אתה הולך למות היום, x מת וכו'.
אני באמת מאמין שהדברים האלה הם חלק מהספורט. לעמוד מול בן אדם שאבא שלו מת, ולהגיד לו "אני משתין על הקבר של אבא שלך", לירוק עליו ולזרוק עליו בקבוקי מים זה לא חלק מהספורט.
07 ינואר 2018, 04:12
felix_r כתב:ShiriV כתב:שמואל1 כתב:חשוב לי לציין שמדובר בקומץ, לא כל הקהל. אני מכיר אישית כמה אוהדי הפועל שהם אנשים נפלאים.
הגיע הזמן שנפסיק כבר להגן על ה"קומץ" שלהם, שהוא הרבה יותר גדול ממה שחושבים.
מה זה עוזר לי שיש להם כמה אוהדים נפלאים אם מי שמנהל את המועדון הזה רחוק מלהיות כזה?
הקומץ שלהם זה ההנהלה
11 ינואר 2018, 18:15
11 ינואר 2018, 20:15
שמואל1 כתב:חשוב לי לציין שמדובר בקומץ, לא כל הקהל. אני מכיר אישית כמה אוהדי הפועל שהם אנשים נפלאים.
11 ינואר 2018, 21:25