פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: רבע גמר גביע המדינה: עכברושים נגד מכבי ת"א, ראשון, 21:00

02 ינואר 2018, 16:33

גם אצלנו כל הקהל שר שירי מוות, בואו לא נתבלבל. יש הבדל בין שירי אוהדים, גם קיצוניים, לבין מה שעשו לרגב.

ובלי קשר, מעולם לא הבנתי את הצורך להגיד "זה לא כולם". מה זה נותן? איך זה העשיר את הדיון? כל פעם שקורה משהו כזה צריך להוסיף כוכבית ולציין שזה לא כולם?

מיותר.

Re: רבע גמר גביע המדינה: עכברושים נגד מכבי ת

02 ינואר 2018, 17:05

MTA2311 כתב:גם אצלנו כל הקהל שר שירי מוות, בואו לא נתבלבל. יש הבדל בין שירי אוהדים, גם קיצוניים, לבין מה שעשו לרגב.

ובלי קשר, מעולם לא הבנתי את הצורך להגיד "זה לא כולם". מה זה נותן? איך זה העשיר את הדיון? כל פעם שקורה משהו כזה צריך להוסיף כוכבית ולציין שזה לא כולם?

מיותר.

איזה שירי מוות? שואל באמת כי אני לא יודע

Re: רבע גמר גביע המדינה: עכברושים נגד מכבי ת

02 ינואר 2018, 17:07

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:גם אצלנו כל הקהל שר שירי מוות, בואו לא נתבלבל. יש הבדל בין שירי אוהדים, גם קיצוניים, לבין מה שעשו לרגב.

מיותר.

שופט אתה הולך למות היום, x מת וכו'.

אני באמת מאמין שהדברים האלה הם חלק מהספורט. לעמוד מול בן אדם שאבא שלו מת, ולהגיד לו "אני משתין על הקבר של אבא שלך", לירוק עליו ולזרוק עליו בקבוקי מים זה לא חלק מהספורט.

02 ינואר 2018, 17:13

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

מיותר.

שופט אתה הולך למות היום, x מת וכו'.

אני באמת מאמין שהדברים האלה הם חלק מהספורט. לעמוד מול בן אדם שאבא שלו מת, ולהגיד לו "אני משתין על הקבר של אבא שלך", לירוק עליו ולזרוק עליו בקבוקי מים זה לא חלק מהספורט.
אני (בהפתעה מוחלטת!!!) לא מסכימה פה

ברגע שאתה מאפשר את הראש אתה מזמין את השני

Re: רבע גמר גביע המדינה: הפועל ת"א נגד מכבי ת"א, ראשון, 21:0

07 ינואר 2018, 04:12

felix_r כתב:
ShiriV כתב:
שמואל1 כתב:חשוב לי לציין שמדובר בקומץ, לא כל הקהל. אני מכיר אישית כמה אוהדי הפועל שהם אנשים נפלאים.

הגיע הזמן שנפסיק כבר להגן על ה"קומץ" שלהם, שהוא הרבה יותר גדול ממה שחושבים.
מה זה עוזר לי שיש להם כמה אוהדים נפלאים אם מי שמנהל את המועדון הזה רחוק מלהיות כזה?

הקומץ שלהם זה ההנהלה

איש ההנהלה שזרק כיסא על אוהדי חולון הוכיח עד כמה צדקתי ... :rolleyes

11 ינואר 2018, 18:15

הפועל - ''עשו פרובוקציות''
אכן סיבה טובה גם אם נכונה

Re: רבע גמר גביע המדינה: הפועל ת"א נגד מכבי ת"א, ראשון, 21:0

11 ינואר 2018, 20:15

שמואל1 כתב:חשוב לי לציין שמדובר בקומץ, לא כל הקהל. אני מכיר אישית כמה אוהדי הפועל שהם אנשים נפלאים.

הקומץ:

11 ינואר 2018, 21:25

כל פעם שאני שומע את המילה קומץ, עולה לי שיר האוהדים "אומרים שהקומץ" - וזה נחמד בקונטקסט הזה חחחח

"בצפון תל אביב, ליד הנמל,
אמרו שהיה שם אולם כדורסל.
אבל כל אחד שעובר בירקון,
יודע אוסישקין - היום הוא חניון!"

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
פרסם תגובה