ליגת ווינר, מח' 14: מכבי ת"א נגד גלבוע/גליל, מוצ"ש, 18:30

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר, מח' 14: מכבי ת

הודעהעל ידי felix_r » 20 ינואר 2018, 21:38

כולם צעקו בקייץ, שלא אכפת להם שיביאו את הישראלים הכי זולים, שישחקו אפילו עם הנוער ולא משנה כמה משחקים יפסידו בליגה. מה קרה עכשיו?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

Re: ליגת ווינר, מח' 14: מכבי ת"א נגד גלבוע/גליל, מוצ"ש, 18:3

הודעהעל ידי שועל » 20 ינואר 2018, 21:39

אחדשיודע כתב:
שועל כתב:
אחדשיודע כתב:
שועל כתב:
אחדשיודע כתב:חביבי, יש לך כבר יתרון בליגת הפח. מכבי במקום הראשון בליגה, עם שני הפסדים בלבד, כשבכל המשחקים הללו היא משחקת בהילוך ראשון ונותנת דקות לכל הישראלים שלה (ברוב המשחקים) - כולל לשגב. אין שום סיבה בעולם לסחוט את הזרים שלך בליגת הפח, שמוכרעת במילא בשני משחקים בסוף העונה.

יש יתרון, והזרים משחקים לא מעט, ועדיין מכבי מפסידה משחקים הרבה יותר מידיי מבעבר. דווקא בגלל שהליגה הזו כל כך חלשה זה ההפסדים מביכים יותר, וגם משפיעים על הביטחון של הקבוצה. אין שום צורך ב6 ישראלים, זו גוזמה מיותרת. צריך את המינימום.

אז לפי ההיגיון שלך, עדיף לסחוט את השחקנים הבכירים במשחקי ליגה חסרי כל חשיבות ממשית, כדי שלמכבי יהיה הפסד ליגה אחד פחות? ברור, מה זה יורוליג בהשוואה לליגת הפח? למה שלא נפרוש מהיורוליג ונתמקד במה שחשוב באמת?

הם צריכים לשחק והם משחקים. בליגה יש בכל רגע נתון 2 ישראלים, וזה די והותר בשביל לתת מנוחה מסוימת לזרים, ועם 5 ישראלים ברוב המשחקים הנתונים אפשר לשתף עוד יותר ישראלים בכל רגע נתון.
צריכים להיות פה 4 ישראלים וזר זול במחיר של אחד מהם שישחק בליגה.

בוא תסביר את ההיגיון שלך. למה לא לתת מנוחה מקסימלית לזרים (אם אפשר) במשחקים לא חשובים ולהגיע איתם רעננים (גם זה לא ב-100%) ליורוליג? למה לסחוט/לפצוע שחקנים (ישראלים וזרים) אם אפשר שלא? כדי שתוכל להגיד שלא צריך פה 6 ישראלים ומספיק 4?

אני חושב שהסברתי את ההיגיון שלי. לא אגרר למניפולציות
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי אחדשיודע » 20 ינואר 2018, 21:40

לא הסברת שום היגיון. אין אפילו גרגיר של היגיון בטענה שלך.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שועל » 20 ינואר 2018, 21:41

אחדשיודע כתב:לא הסברת שום היגיון. אין אפילו גרגיר של היגיון בטענה שלך.

טוב
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי my man » 20 ינואר 2018, 21:44

felix_r כתב:כולם צעקו בקייץ, שלא אכפת להם שיביאו את הישראלים הכי זולים, שישחקו אפילו עם הנוער ולא משנה כמה משחקים יפסידו בליגה. מה קרה עכשיו?

קוראים לזה פורום צהבת..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שועל » 20 ינואר 2018, 21:46

my man כתב:
felix_r כתב:כולם צעקו בקייץ, שלא אכפת להם שיביאו את הישראלים הכי זולים, שישחקו אפילו עם הנוער ולא משנה כמה משחקים יפסידו בליגה. מה קרה עכשיו?

קוראים לזה פורום צהבת..

לא. קוראים לזה הבנת הנקרא
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי my man » 20 ינואר 2018, 21:49

שועל כתב:
my man כתב:

קוראים לזה פורום צהבת..

מה?
אני מדבר על כל אלה שמתעצבנים על ההפסד..
יש משחק בחמישי..ובחמישי שאחריו..את מי הליגה פה מעניינת?! יאללה שנסיים מקום שמיני- אני אפילו באיזשהו מקום מייחל לזה..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שועל » 20 ינואר 2018, 21:50

my man כתב:
שועל כתב:
my man כתב:

קוראים לזה פורום צהבת..

מה?
אני מדבר על כל אלה שמתעצבנים על ההפסד..
יש משחק בחמישי..ובחמישי שאחריו..את מי הליגה פה מעניינת?! יאללה שנסיים מקום שמיני- אני אפילו באיזשהו מקום מייחל לזה..

אה. חשבתי שהתייחסת לטיעון של הישראלים, והבעיה בהבנת הנקרא לא אצלך בכל מקרה.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי RonB » 20 ינואר 2018, 21:54

בול מה שבאתי להגיד. למי אכפת?
RonB

הודעהעל ידי jol9 » 20 ינואר 2018, 22:10

אני חושב שמי שמדבר על העבר בהקשר לזה שמכבי לא היתה מפסידה הרבה בליגה, פשוט לא רואה את המציאות.

היורוליג בגרסתו החדשה, רשיון A, החוק הרוסי, הפיינל פור בליגה, חוק הצעירים וכד', כל אלה משנים לחלוטין את כללי המשחק.
בשנות ה-90, מכבי לא היתה מגיעה גם לחמישה הפסדי ליגה, אבל זה היה כ"כ שונה, שאין מה להזכיר את זה בכלל.

נעים להפסיד לגליל ולחטוף 90+ נקודות בבית? לא. זה חשוב למישהו? גם לא. זה מצביע על איזשהי בעיה או כושר לקוי? גם לא.

פשוט זריקת מילים באוויר, בלי שום משמעות מאחוריהן.

מכבי נלחמת על החיים שלה ביורוליג, והיא לא תסכן שום שחקן משמעותי במשחקי ליגה חסרי משמעות. שחררו קצת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 20 ינואר 2018, 22:36

jol9 כתב:אני חושב שמי שמדבר על העבר בהקשר לזה שמכבי לא היתה מפסידה הרבה בליגה, פשוט לא רואה את המציאות.

היורוליג בגרסתו החדשה, רשיון A, החוק הרוסי, הפיינל פור בליגה, חוק הצעירים וכד', כל אלה משנים לחלוטין את כללי המשחק.
בשנות ה-90, מכבי לא היתה מגיעה גם לחמישה הפסדי ליגה, אבל זה היה כ"כ שונה, שאין מה להזכיר את זה בכלל.

נעים להפסיד לגליל ולחטוף 90+ נקודות בבית? לא. זה חשוב למישהו? גם לא. זה מצביע על איזשהי בעיה או כושר לקוי? גם לא.

מכבי נלחמת על החיים שלה ביורוליג, והיא לא תסכן שום שחקן משמעותי במשחקי ליגה חסרי משמעות. שחררו קצת.

כל זה נכון, אבל חוץ מזה, אסור לשכוח, שזהו משחק רביעי של מכבי בשבוע. רביעי! מותר להראות עייף בלו"ז כזה מול קבוצה שמשחקת רק במסגרת אחת ותכוננת שבוע שלם למשחק מול מכבי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 20 ינואר 2018, 22:43

felix_r כתב:
jol9 כתב:אני חושב שמי שמדבר על העבר בהקשר לזה שמכבי לא היתה מפסידה הרבה בליגה, פשוט לא רואה את המציאות.

כל זה נכון, אבל חוץ מזה, אסור לשכוח, שזהו משחק רביעי של מכבי בשבוע. רביעי! מותר להראות עייף בלו"ז כזה מול קבוצה שמשחקת רק במסגרת אחת ותכוננת שבוע שלם למשחק מול מכבי.

נכון מאוד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

Re: ליגת ווינר, מח' 14: מכבי ת"א נגד גלבוע/גליל, מוצ"ש, 18:3

הודעהעל ידי ankram » 21 ינואר 2018, 15:47

הכבשה השחורה שלנו הא?

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי יוסי22 » 22 ינואר 2018, 21:52

הפסד חסר משמעות לחלוטין ועדיין זו שערוריה ששובצנו 48 שעות אחרי משחק יורוליג כשמכבי משחקת בשישי .

ויש כאלו שהגיון הוא לא הצד החזק שלהם , חבל להתעסק במשהו שלא קיים .
יוסי22

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־22 אורחים