מאלט שוחרר וחזר לשרלרואה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

מאלט שוחרר וחזר לשרלרואה

הודעהעל ידי itai7 » 18 אפריל 2012, 15:00

תודה על לא הרבה :dance1

http://www.maccabi.co.il/News.asp?id=3505
itai7

Re: מאלט שוחרר וחזר לשרלואה

הודעהעל ידי rc4991 » 18 אפריל 2012, 15:14

הוא לא סיפק את הסחורה אבל כואב לי עליו כי הוא בן אדם טוב
בכל מקרה שיהיה לו בהצלחה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 18 אפריל 2012, 15:15

itai7 כתב:תודה על לא הרבה :dance1

מקווה שמכבי מבינה מהמהלך הזה ומכל המהלכים באמצע העונה, שאין טעם לחכות או להחתים שחקן אחרי תחילת נובמבר, מאחר שגם אם מדובר בשחקן מאוד מוכשר הוא לא יצליח להשתלב בקבוצה. נקווה שבכך באו לסיום ההחתמות הזמניות או כל סיפורי ה"נראה איך יסתדרו בהתחלה ואז נחליט אם לחזק". תנו למאמן את מה שהוא רוצה כבר בקיץ ותשפטו אותו על כך.

בכל מקרה, מדובר בבחור נהדר ושחקן מוכשר שפשוט הגיע בתפקיד שלא מתאים לו וברמה שלא מתאימה לו. מאחל לו שימשיך להצליח בבלגיה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי er79 » 18 אפריל 2012, 15:18

הדברים הללו ברורים לא מהיום ולא מאתמול: שחקנים שבאים למכבי באמצע העונה, הם אף פעם, אבל אף פעם לא שחקנים טובים, החל מאלטון בראון ואארון מגי, ועד למאלט, והרבה עברו ביניהם.
er79

הודעהעל ידי קודי » 18 אפריל 2012, 15:23

er79 כתב:הדברים הללו ברורים לא מהיום ולא מאתמול: שחקנים שבאים למכבי באמצע העונה, הם אף פעם, אבל אף פעם לא שחקנים טובים, החל מאלטון בראון ואארון מגי, ועד למאלט, והרבה עברו ביניהם.

זה ידוע לכולם, אבל עדיין החתימו העונה שחקן בתפקיד הכי חשוב על המגרש בידיעה שיצטרכו לחפש לו מחליף באמצע העונה (אם אוחיון היה משחק בהתאם לציפיות היינו בקטסטרופה טוטאלית). בנוסף, בקיץ פדרמן לא רצה להחתים סקנד גארד נוסף ואמר ש"המאמן תמיד רוצה עוד שחקנים, אבל אנחנו נראה איך הסגל ירוץ ואז נחליט" (ואם לנגפורד לא היה נזרק בטיפשות מחימקי היינו בצרות צרורות).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 אפריל 2012, 15:30

שוב פעם ONE נתפסים בפאדיחה..
כמה דקות לפני שזה פורסם באתר של מכבי הם פירסמו כתבה עם הכותרת ''מאלט החליט להישאר במכבי'' וכמה אנשים במכבי משבחים אותו ואומרים שצריך אותו..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 18 אפריל 2012, 15:37

Holiday_Armadillo כתב:שוב פעם ONE נתפסים בפאדיחה..
כמה דקות לפני שזה פורסם באתר של מכבי הם פירסמו כתבה עם הכותרת ''מאלט החליט להישאר במכבי'' וכמה אנשים במכבי משבחים אותו ואומרים שצריך אותו..

בדיוק רציתי לכתוב את זה. אין על ONE :D

קודי כתב:בכל מקרה, מדובר בבחור נהדר ושחקן מוכשר שפשוט הגיע בתפקיד שלא מתאים לו וברמה שלא מתאימה לו. מאחל לו שימשיך להצליח בבלגיה.

+1.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yarinsaky » 18 אפריל 2012, 15:48

המקרה של הבחור הזה הוא המקרה הקלאסי של המטבע מתחת לפנס שגם מתאים לכסף שמכבי משלמת באמצע עונה לשחקנים. כישלון כמעט ידוע מראש.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

Re: מאלט שוחרר וחזר לשרלרואה

הודעהעל ידי refael » 18 אפריל 2012, 15:59

"כפי שפורסם לראשונה ב-ONE, הבלגים פנו לצהובים כדי לקבל את הגארד בחזרה, ובמכבי נענו: "מודים לו, דמות חיובית". מאלט: "נהניתי, תודה לאוהדים"
איזה אידיוטים לפני דקה הם רשמו שמאלט נשאר עד סוף העונה.
תמונה
refael

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 18 אפריל 2012, 20:45

אני חושב שכל הבעיה הסתכמה בכך שהוא הגיע למכבי באמצע העונה.
מאלט הראה העונה שהוא קלעי גדול וגם מול קבוצות קשוחות רשם תצוגות קליעה מרשימות. גם במכבי הוא התחיל ברגל ימין עם תצוגת קליעה טובה מאוד כבר במשחקו הראשון במדי מכבי מול ז'לגיריס (משחק שאם מכבי היתה מפסידה אותו, היא לא היתה עולה לשלב ההצלבה).
אני מניח שאם הוא היה מגיע למכבי בתחיל העונה, היה ניתן להפיק ממנו יותר.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 18 אפריל 2012, 20:48

חביב אורנג'ד כתב:אני חושב שכל הבעיה הסתכמה בכך שהוא הגיע למכבי באמצע העונה.
מאלט הראה העונה שהוא קלעי גדול וגם מול קבוצות קשוחות רשם תצוגות קליעה מרשימות. גם במכבי הוא התחיל ברגל ימין עם תצוגת קליעה טובה מאוד כבר במשחקו הראשון במדי מכבי מול ז'לגיריס (משחק שאם מכבי היתה מפסידה אותו, היא לא היתה עולה לשלב ההצלבה).
אני מניח שאם הוא היה מגיע למכבי בתחיל העונה, היה ניתן להפיק ממנו יותר.

אני לא בטוח שהיה אפשר להפיק יותר, כי הוא לא תופקד בעמדה שלו. הוא התברר כקלעי, לא כרכז. הוא שיחק כרכז, ולפעמים גם היה טוב, אבל במשחקים מבולגנים בלי סדר של אחד על אחד. המחליף של לאנגפורד היה בורשטיין השנה, כך שגם אם הוא היה בא בהתחלה, סביר להניח שהוא לא היה מצליח. אם הוא היה המחליף הראשון ללאנגפורד, ולא בורשטיין, אני חושב שהוא היה מצליח למרות שבא באמצע השנה. הוא גם היה יכול לקחת דקות מפניני וסמית' שהיו גרועים רוב העונה, ולשחק לצד לאנגפורד ואחד הרכזים, במקרים שצריך מקסימום התקפה.
asafb96

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 אפריל 2012, 20:51

המת שעוד לפני שהגיע הוא לא עשה עליי רושם של שחקן שיכול להצליח במכבי, גם אילו היה מגיע בקיץ.
כל הנתונים היו נגדו, שחקן בגילו ששיחק כל כך הרבה שנים באירופה בקבוצות קטנות ואף פעם לא הגיע לקבוצה גדולה זה מחשיד במיידי.
הרי זה לא שכל הקבוצות הגדולות באירופה מטומטמות ורק מכבי היא הגאונה היחידה "לגלות" פתאום שחקן בן 34 שמשחק באירופה כמעט כל הקריירה שלו.
מה הסיכויים שבאמת הוא היה הופך לשחקן מוביל במכבי גם אילו היה מגיע בקיץ??

יכול להיות שאני טועה ואם היה מגיע בקיץ אולי היה תורם יותר, אבל כנראה שלעולם לא נדע....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 18 אפריל 2012, 20:56

שיהיה לו בהצלחה בהמשך.
בחור נחמד סה"כ, והמשחק הטוב שלו מול ז'לגיריס, כבר הצדיק רק הוא את ההבאה שלו.

יכל לקנות את עולמו במשחק הרביעי מול פאו, אבל החטיא כמה זריקות חשובות וחבל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 18 אפריל 2012, 20:57

חנו'ש כתב:המת שעוד לפני שהגיע הוא לא עשה עליי רושם של שחקן שיכול להצליח במכבי, גם אילו היה מגיע בקיץ.
כל הנתונים היו נגדו, שחקן בגילו ששיחק כל כך הרבה שנים באירופה בקבוצות קטנות ואף פעם לא הגיע לקבוצה גדולה זה מחשיד במיידי.
הרי זה לא שכל הקבוצות הגדולות באירופה מטומטמות ורק מכבי היא הגאונה היחידה "לגלות" פתאום שחקן בן 34 שמשחק באירופה כמעט כל הקריירה שלו.

יכול להיות שאני טועה ואם היה מגיע בקיץ אולי היה תורם יותר, אבל כנראה שלעולם לא נדע....

הוא לא היה מצליח יותר אם היה מגיע בקיץ. וההוכחה לכך, היא שבכלל לא היו לו קשיי התאקלמות. 3 המשחקים הראשונים שלו ביורוליג במכבי, הוא היה טוב. גן ברביעי הוא היה סביר יחסית, אבל מאז הגיע הנפילה. כי בלאט הבין שהוא לא רכז, וסירב לתפקד אותו כ2, ונשאר עם בורשטיין כ2 המחליף
הוא שחקן נחמד, שהיה יכול וצריך לדעתי לשחק קצת יותר השנה, כקלעי מחליף, אבל זהו. לא איזה אבידה גדולה לקראת הפיינל פורים בהמשך. שיהיה לו בהצלחה בכל מקרה
asafb96

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 אפריל 2012, 20:59

asafb96 כתב:
חנו'ש כתב:המת שעוד לפני שהגיע הוא לא עשה עליי רושם של שחקן שיכול להצליח במכבי, גם אילו היה מגיע בקיץ.

הוא לא היה מצליח יותר אם היה מגיע בקיץ. וההוכחה לכך, היא שבכלל לא היו לו קשיי התאקלמות. 3 המשחקים הראשונים שלו ביורוליג במכבי, הוא היה טוב. גן ברביעי הוא היה סביר יחסית, אבל מאז הגיע הנפילה. כי בלאט הבין שהוא לא רכז, וסירב לתפקד אותו כ2, ונשאר עם בורשטיין כ2 המחליף
הוא שחקן נחמד, שהיה יכול וצריך לדעתי לשחק קצת יותר השנה, כקלעי מחליף, אבל זהו. לא איזה אבידה גדולה לקראת הפיינל פורים בהמשך. שיהיה לו בהצלחה בכל מקרה

אכן כן... :thumbup
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי אלמוג » 18 אפריל 2012, 21:18

itai7 כתב:תודה על לא הרבה :dance1

מכה קשה למכבי.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי er79 » 19 אפריל 2012, 09:32

אחלה ראיון עם מאלט בספורט 5. הבן אדם פשוט מקסים, לא לכלך על מכבי לשנייה, רק החמיא לה. ג'נטלמן אמיתי.
er79

הודעהעל ידי Chen » 19 אפריל 2012, 13:20

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי felix_r » 19 אפריל 2012, 14:04

Chen כתב:http://www.one.co.il/Article/198487.html

אין מה לדאוג. גם אם יגיע לירושלים, אין סיכוי שיקבל יותר משתי זריקות מנעימי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], JarJarBinx, גל גל ו־31 אורחים