http://www.maccabi.co.il/News.asp?id=3505
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:הדברים הללו ברורים לא מהיום ולא מאתמול: שחקנים שבאים למכבי באמצע העונה, הם אף פעם, אבל אף פעם לא שחקנים טובים, החל מאלטון בראון ואארון מגי, ועד למאלט, והרבה עברו ביניהם.
Holiday_Armadillo כתב:שוב פעם ONE נתפסים בפאדיחה..
כמה דקות לפני שזה פורסם באתר של מכבי הם פירסמו כתבה עם הכותרת ''מאלט החליט להישאר במכבי'' וכמה אנשים במכבי משבחים אותו ואומרים שצריך אותו..
קודי כתב:בכל מקרה, מדובר בבחור נהדר ושחקן מוכשר שפשוט הגיע בתפקיד שלא מתאים לו וברמה שלא מתאימה לו. מאחל לו שימשיך להצליח בבלגיה.
חביב אורנג'ד כתב:אני חושב שכל הבעיה הסתכמה בכך שהוא הגיע למכבי באמצע העונה.
מאלט הראה העונה שהוא קלעי גדול וגם מול קבוצות קשוחות רשם תצוגות קליעה מרשימות. גם במכבי הוא התחיל ברגל ימין עם תצוגת קליעה טובה מאוד כבר במשחקו הראשון במדי מכבי מול ז'לגיריס (משחק שאם מכבי היתה מפסידה אותו, היא לא היתה עולה לשלב ההצלבה).
אני מניח שאם הוא היה מגיע למכבי בתחיל העונה, היה ניתן להפיק ממנו יותר.
חנו'ש כתב:המת שעוד לפני שהגיע הוא לא עשה עליי רושם של שחקן שיכול להצליח במכבי, גם אילו היה מגיע בקיץ.
כל הנתונים היו נגדו, שחקן בגילו ששיחק כל כך הרבה שנים באירופה בקבוצות קטנות ואף פעם לא הגיע לקבוצה גדולה זה מחשיד במיידי.
הרי זה לא שכל הקבוצות הגדולות באירופה מטומטמות ורק מכבי היא הגאונה היחידה "לגלות" פתאום שחקן בן 34 שמשחק באירופה כמעט כל הקריירה שלו.
מה הסיכויים שבאמת הוא היה הופך לשחקן מוביל במכבי גם אילו היה מגיע בקיץ??
יכול להיות שאני טועה ואם היה מגיע בקיץ אולי היה תורם יותר, אבל כנראה שלעולם לא נדע....
asafb96 כתב:חנו'ש כתב:המת שעוד לפני שהגיע הוא לא עשה עליי רושם של שחקן שיכול להצליח במכבי, גם אילו היה מגיע בקיץ.
כל הנתונים היו נגדו, שחקן בגילו ששיחק כל כך הרבה שנים באירופה בקבוצות קטנות ואף פעם לא הגיע לקבוצה גדולה זה מחשיד במיידי.
הרי זה לא שכל הקבוצות הגדולות באירופה מטומטמות ורק מכבי היא הגאונה היחידה "לגלות" פתאום שחקן בן 34 שמשחק באירופה כמעט כל הקריירה שלו.
מה הסיכויים שבאמת הוא היה הופך לשחקן מוביל במכבי גם אילו היה מגיע בקיץ??
יכול להיות שאני טועה ואם היה מגיע בקיץ אולי היה תורם יותר, אבל כנראה שלעולם לא נדע....
הוא לא היה מצליח יותר אם היה מגיע בקיץ. וההוכחה לכך, היא שבכלל לא היו לו קשיי התאקלמות. 3 המשחקים הראשונים שלו ביורוליג במכבי, הוא היה טוב. גן ברביעי הוא היה סביר יחסית, אבל מאז הגיע הנפילה. כי בלאט הבין שהוא לא רכז, וסירב לתפקד אותו כ2, ונשאר עם בורשטיין כ2 המחליף
הוא שחקן נחמד, שהיה יכול וצריך לדעתי לשחק קצת יותר השנה, כקלעי מחליף, אבל זהו. לא איזה אבידה גדולה לקראת הפיינל פורים בהמשך. שיהיה לו בהצלחה בכל מקרה
Chen כתב:http://www.one.co.il/Article/198487.html
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], JarJarBinx, גל גל ו־31 אורחים