פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
25 מאי 2020, 15:47
פשוט כואב הלב על עונה כה טובה שמסתיימת ללא הכרעה.
ואני לא מדבר רק על מכבי, אלא בעיקר על אנדולו והעונה החלומית שלה. כל כך לא מגיע לה לא לקבל הכרה על כך.
25 מאי 2020, 15:48
שמואל1 כתב:פשוט כואב הלב על עונה כה טובה שמסתיימת ללא הכרעה.
ואני לא מדבר רק על מכבי, אלא בעיקר על אנדולו והעונה החלומית שלה. כל כך לא מגיע לה לא לקבל הכרה על כך.
טורקים, שיקפצו לי
25 מאי 2020, 15:56
שמואל1 כתב:פשוט כואב הלב על עונה כה טובה שמסתיימת ללא הכרעה.
באופן כללי זה פשוט עצוב שאחרי כל ההשקעה והדברים שהקבוצות והאוהדים עברו, בסופו של דבר בתכלס זה היה לחינם.
25 מאי 2020, 15:57
בת'כלס - עוד עונה בלי פלייאוף..
25 מאי 2020, 16:49
my man כתב:בת'כלס - עוד עונה בלי פלייאוף..
גם לכספי
25 מאי 2020, 17:18
אני גם שייכת לאלו שהיו בעד ביטול הספורט לעונה הזאת, כך שלא קיבלתי בשוק טוטאלי את ההחלטה לסיים את היורוליג. מבחינתי אין שום ערך ספורטיבי לעונה הזאת אחרי כל מה שקרה ועדיין קורה עם הקורונה בעולם. חבל לי שישנם כאלה שלא מבינים ושבכל זאת מתעקשים להחיות את הגווייה הזאת (מיותר לומר למי אני מתכוונת נכון?)
הדבר היחיד שכואב לי עליו זה שכל מה שהשגנו השנה באחת העונות הטובות שידענו נזרק כולו לפח. זוכרים שהתלוצצנו שבסוף הפציעות יגמרו אותנו? מי היה מאמין שמה שיגמור אותנו בסוף יהיה הדבר הכי לא צפוי שיש...
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
25 מאי 2020, 17:28
אני גם חושב שלהחזיר את הליגה הייתה טעות גדולה.
אבל אם כבר זה קורה אז בעיניי צריך לעשות הכל בשביל לזכות באליפות, ולכו תדעו אולי עוד יהיו אוהדים בחלק מהמשחקים.
25 מאי 2020, 17:50
אליפות זה סבבה, אם ירושלים ייקחו זה לא נעים.
אבל לא עדיף לשמור משאבים לשנה הבאה? - קבוצות היורוליג יהיו בקשיים, עוד כמה מיליונים ונוכל באמת לבנות סגל טוב משל כולם. לא לשכוח שגם התקציב של מכבי יירד, הקבוצה תצטרך לפצות את המנויים על ההפסד, אבדיה לא יהיה - ובשביל מה לשלם משכורות לזרים? חבל על כל שקל שמבוזבז השנה.
26 מאי 2020, 16:19
מכבי תל אביב: אלייז'ה בריאנט סיכם על שובו לישראל
הגארד האמריקאי ישוב לישראל כבר ביום רביעי אחרי מסע שכנועים ארוך מצד אנשי הקבוצה. לצהובים אופציה לעונה נוספת על השחקן שמבוקש על ידי ניו אורלינס. לאחר שובו ימנה הסגל של ספרופולוס 13 שחקנים
https://sports.walla.co.il/item/3363152 ... cialbutton
26 מאי 2020, 20:39
Jack55 כתב:מכבי תל אביב: אלייז'ה בריאנט סיכם על שובו לישראל
הגארד האמריקאי ישוב לישראל כבר ביום רביעי אחרי מסע שכנועים ארוך מצד אנשי הקבוצה. לצהובים אופציה לעונה נוספת על השחקן שמבוקש על ידי ניו אורלינס. לאחר שובו ימנה הסגל של ספרופולוס 13 שחקנים
https://sports.walla.co.il/item/3363152 ... cialbutton
חדשות מצויינות