סומבץ כתב:אני חושב על סופו וליבי יוצא אליו. תיפקד כספורטאי בכיר במשך שנים תוך כדי סכנה של יציאה משיווי משקל מנטלי וגופני. כידוע אוהדי הפועל רכבו על זה וניסו להוציא אותו מאיזון. סה"כ עמד במשימה חלק גדול מהזמן במכבי ותרם לה רבות. לא אשכח לו איך נלחם פה בהיכל במשחקי היורוליג וממש סחף בכך את כולם. כמובן שגם מבחינה מקצועית היה מהגדולים. היה כאב ראש ליריבות בכל משחק. ברור שמאמני היריבות לא ממש שמחו כשהגיע תורם לשחק מולו. חלק מהזמן מכבי ניצלה את זה יפה להבליט אחרים. הרבה פעמים הוא גם התיש יריבים, והמחליפים נהנו מזה. לא כולם מודעים לזה אבל אני לא אשכח. ולחשוב שלפני כמה ימים, קופמן האידיוט אמר שהוא היה גימיק ושהצטיין בעיקר באכילת המבורגרים. איש רע לב. וגם שאר ה"מומחים" באולפן לא ממש התלהבו לסתור אותו. זה מרתיח ורק מגביר את החיבה שלי לסופו. מאחל לו בריאות ואריכות ימים.
צודק לגמרי.
משהוא רע עובר על ערוץ הספורט, צריך לדעת למי להקשיב בדברים מקצועיים ולמי פחות. קופמן הוא בטח לא מאלו.
לסופו היה תפקיד חשוב במכבי - היה מושך אליו שניים או שלושה שומרים בפוסט ומפנה את הקלעים לזריקות נוחות יותר. כשהוא נעל את השומר בפוסט זה שתי נקודות קלות למכבי ולמסור לו בתזמון הנכון היה סוג של אומנות שלא כל כך ידע לעשות במכבי ( פניני עשה את זה הכי טוב כנראה ).
כמובן שהיו לו את החסרונות של חוסר בכושר משחק ליותר מ 20 דקות ובעיות בשמירה בפיק אנד רול, אבל לדעתי היתרונות שלו עלו על החסרונות וגימיק הוא בטוח לא היה.
המאבק שלו בעודף המשקל היה כמעט חסר סיכוי ואני חושב שבמכבי עשו עבודה טובה בשמירה עליו מהבחינה הזאת.
והיקמן אנדרייטד גם בעיניי. סקורר מצויין שגם שמר נהדר. לא סתם עבר לפנר אחרי מכבי ( ונפצע ולא חזר לעצמו ).