יורוליג, מח' 1: מכבי ת"א - אלבה ברלין, חמישי, 21:00

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג, מח' 1: מכבי ת

הודעהעל ידי אדם » 02 אוקטובר 2020, 00:58

איזה הבדל בין אבדיה לבנדר ,משו מוזר ,אצל אבדיה תמיד,היה רוע חיובי רעב רצון ומין נוכחות כזו.
בנדר חסר רעב חסר רוע ,תנועות מבולבלות ,עיף מעצמו ,משחק בצורה כזו חסרת חדווה וכל מיני דברים של חוסר ביטחון ,לוקח ריבאונד ובלחץ להיפטר מהכדור כמו הנגרים ומוציא את הכדור מהסנטר שלו במקום להרים ראש לחפש מסירה לשחקן אחר דברים של ילד .
גם באנביאי הוא נראה עייף מהמקצוע ,גם באנביאי אותם דברים במקום לטרוף ולשרוט ולהראות כמו גבר אם נוכחות עם קשיחות וניצוץ בעיניים הוא כבוי.
זיזיץ בחור בן 23 בלי רגלים בקושי נייד בקושי זז וקופץ דברים הזויים ומוזרים.
יקח זמן אם זיזיץ לשנות סגנון ,הוא מבולבל מאוד בהגנה ונראה כמעט חסר ידע מה לעשות בהגנה בפיק ,יש הבנת כדורסל וכרגע זה גם נראה שאין לו ,שיש הבנת משחק,אז אתה מתגבר על ידי חוכמה ,על ידי לשים את הגוף חכם להיתמקמם נכון וכאלה.
בנוסף אם הוא במגרש למה מכבי כמעט לא שיחקה עליו ונתנה לו לרוץ מצד לצד בלי לקבל כדור.
אני מקווה שאם הזמן הוא לא יראה כאילו ממש כואבות לו הרגלים וקשה לו ללכת ,באמת מדובר בילד,ילד שבדרושאפקה היה קליל קפיץ הייד.
היום הוא מגושם כבד חזק יותר,אבל בקושי זז,מהרצפה.
מדובר בשתי אירופאים שאחד מהם זיזיץ רוצה מאוד ופשוט נראה סובל ואני מקווה שבאמת הפציעות שדיברו לגביו לא פגעו בו.
השני בנדר,לא נראה רוצה ,נראה שהרבה מלחמות עם עצמו לגבי מה שציפו ממנו ומה שהיה אמור להיות, למציאות כיום והקושי שלו להשלים אם זה ופשוט להתעלות ולהילחם על מקומו ככדורסלן ולשנות את זה ופשוט לבוא ולקרוע את המגרש ולרצות את זה.
אני מקווה שהוא יצא מזה כי פוטנציאל יש אבל כרגע זה הדבר היחיד.
הרי לפני שנה דיברו שהוא יחתום בצסקא וזה גם היה בכסף יפה והם בטח ציפו לקבל כוכב שבא ופשוט לוקח כדור ולא מחכה שיתנו לו או רץ מצד לצד,אוי להם ולו אם ככה היה נראה שהיה חותם שם.
מדובר ב4 שאמור לא ליפול משנגליה וגם לשים כדור על הרצפה.
איזה הבדל בין בלייזר סנדי וקלויארו שנהנים מכל שניה בפרקט ורק רוצים להוכיח לבין בנדר שעלה רדום.
אדם

Re: יורוליג, מח' 1: מכבי ת"א - אלבה ברלין, חמישי, 21:00

הודעהעל ידי Shay_uzan » 02 אוקטובר 2020, 01:23

אדם כתב:איזה הבדל בין אבדיה לבנדר ,משו מוזר ,אצל אבדיה תמיד,היה רוע חיובי רעב רצון ומין נוכחות כזו.
בנדר חסר רעב חסר רוע ,תנועות מבולבלות ,עיף מעצמו ,משחק בצורה כזו חסרת חדווה וכל מיני דברים של חוסר ביטחון ,לוקח ריבאונד ובלחץ להיפטר מהכדור כמו הנגרים ומוציא את הכדור מהסנטר שלו במקום להרים ראש לחפש מסירה לשחקן אחר דברים של ילד .
גם באנביאי הוא נראה עייף מהמקצוע ,גם באנביאי אותם דברים במקום לטרוף ולשרוט ולהראות כמו גבר אם נוכחות עם קשיחות וניצוץ בעיניים הוא כבוי.
זיזיץ בחור בן 23 בלי רגלים בקושי נייד בקושי זז וקופץ דברים הזויים ומוזרים.
יקח זמן אם זיזיץ לשנות סגנון ,הוא מבולבל מאוד בהגנה ונראה כמעט חסר ידע מה לעשות בהגנה בפיק ,יש הבנת כדורסל וכרגע זה גם נראה שאין לו ,שיש הבנת משחק,אז אתה מתגבר על ידי חוכמה ,על ידי לשים את הגוף חכם להיתמקמם נכון וכאלה.
בנוסף אם הוא במגרש למה מכבי כמעט לא שיחקה עליו ונתנה לו לרוץ מצד לצד בלי לקבל כדור.
אני מקווה שאם הזמן הוא לא יראה כאילו ממש כואבות לו הרגלים וקשה לו ללכת ,באמת מדובר בילד,ילד שבדרושאפקה היה קליל קפיץ הייד.
היום הוא מגושם כבד חזק יותר,אבל בקושי זז,מהרצפה.
מדובר בשתי אירופאים שאחד מהם זיזיץ רוצה מאוד ופשוט נראה סובל ואני מקווה שבאמת הפציעות שדיברו לגביו לא פגעו בו.
השני בנדר,לא נראה רוצה ,נראה שהרבה מלחמות עם עצמו לגבי מה שציפו ממנו ומה שהיה אמור להיות, למציאות כיום והקושי שלו להשלים אם זה ופשוט להתעלות ולהילחם על מקומו ככדורסלן ולשנות את זה ופשוט לבוא ולקרוע את המגרש ולרצות את זה.
אני מקווה שהוא יצא מזה כי פוטנציאל יש אבל כרגע זה הדבר היחיד.
הרי לפני שנה דיברו שהוא יחתום בצסקא וזה גם היה בכסף יפה והם בטח ציפו לקבל כוכב שבא ופשוט לוקח כדור ולא מחכה שיתנו לו או רץ מצד לצד,אוי להם ולו אם ככה היה נראה שהיה חותם שם.
מדובר ב4 שאמור לא ליפול משנגליה וגם לשים כדור על הרצפה.
איזה הבדל בין בלייזר סנדי וקלויארו שנהנים מכל שניה בפרקט ורק רוצים להוכיח לבין בנדר שעלה רדום.
ההבדל באופי בין אבדיה ובנדר אומר הכל
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי A.Parker » 02 אוקטובר 2020, 01:26

לא מאמין שמנתחים פה ככה גם את בנדר, שהגיע רק השבוע אחרי יותר מחצי שנה ללא משחק פעיל, ושיחק דקות בודדות.
וכמובן שחייבים לערבב את אבדיה בסיפור.
A.Parker

הודעהעל ידי גיא » 02 אוקטובר 2020, 02:03

כנראה שזו רק תחושה שלי, אבל יש אווירה של כדורסל יותר פיזי באוויר, ראיתי את זה גם ב- NBA.
מה דעתך שמואל?

בכל אופן אני מרוצה מאוד - בטח בשביל משחק ראשון
מכבי כן נראים כמו קבוצה, לא נלחצו מדי מזה שלא הלך לסקוטי היום.
אותלו נראה יופי, דורסי סנדי ובריאנט משחקים אגרסיבי.
אנג׳לו זה המלאך של מכבי.
מסמנים ווי ושלא ידבקו בקורונה.
נקסט.
גיא

הודעהעל ידי Jack55 » 02 אוקטובר 2020, 04:37

חוץ מפתיחה רעה אני חושב שבסהכ היה משחק טוב ואולי אפילו מאוד של מכבי בהתחשב בהכנה הלקויה שהייתה.
הרבע השני הזכיר דברים יפים מעונה שעברה, היה קצב מטורף וריצה יפה מאוד ויש הרבה מאוד דברים חיוביים לקחת מהמשחק הזה.
מה שכן צריך לעבוד קצת יותר על ההגנה, נקווה שבנדר יכנס לעניינים בשבוע הקרוב בשביל שיוכל להתלבש כרגיל מול צסקא.

**אגב נתון מעניין זה 23 אסיסטים קבוצתיים (לא בא ברגל), לצורך השוואה השיא העונתי במהלך כל עונה שעברה היה 24.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Shay_uzan » 02 אוקטובר 2020, 05:39

A.Parker כתב:לא מאמין שמנתחים פה ככה גם את בנדר, שהגיע רק השבוע אחרי יותר מחצי שנה ללא משחק פעיל, ושיחק דקות בודדות.
אני מדבר האמת רק על הקריירה של בנדר...
מרגיש לי שבנדר שחקן עם גג באמת גבוה אבל רצון ואופי ברצפה... יכל להיות הכל אבל יצא כלום
אני חושב שכמה חודשים עם יאניס יעשו לו רק טוב
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי itai7 » 02 אוקטובר 2020, 11:20

itai7

הודעהעל ידי שועל » 02 אוקטובר 2020, 11:47

[list=][/list]
Shay_uzan כתב:
A.Parker כתב:לא מאמין שמנתחים פה ככה גם את בנדר, שהגיע רק השבוע אחרי יותר מחצי שנה ללא משחק פעיל, ושיחק דקות בודדות.
מרגיש לי שבנדר שחקן עם גג באמת גבוה אבל רצון ואופי ברצפה... יכל להיות הכל אבל יצא כלום

לא ראיתי אצלו במהלך הקריירה שום פוטנציאל.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי A.Parker » 02 אוקטובר 2020, 11:59

Shay_uzan כתב:

לא יודע לגבי האופי שלו, אבל צריך לזכור שמדובר בפורוורד (גם אם מנסים להסב אותו לסנטר) שהוא 2.13, בליגה שמקדשת את הסמול בול עם "סנטרים" בגובה שני מטר לפעמים. אני מאמין שחלק לא קטן מהכישלון שלו בינתיים נובע מהתמורות המטורפות שחלות ב-NBA לגבי עמדות הפנים.
A.Parker

הודעהעל ידי MTAbasket » 02 אוקטובר 2020, 12:06

מישהו יכול לשלוח קישור לצפייה במשחק המלא?
MTAbasket

הודעהעל ידי itai7 » 02 אוקטובר 2020, 12:23

אגב, מילה טובה לבלייזר שלמרות שנתנו עליו כמה סלים קלים, נתן מלחמה ועשה כמה פעולות יפות
itai7

הודעהעל ידי אחדשיודע » 02 אוקטובר 2020, 12:41

A.Parker כתב:
Shay_uzan כתב:

לא יודע לגבי האופי שלו, אבל צריך לזכור שמדובר בפורוורד (גם אם מנסים להסב אותו לסנטר) שהוא 2.13, בליגה שמקדשת את הסמול בול עם "סנטרים" בגובה שני מטר לפעמים. אני מאמין שחלק לא קטן מהכישלון שלו בינתיים נובע מהתמורות המטורפות שחלות ב-NBA לגבי עמדות הפנים.

אם יש משהו שפגע בו, זה קודם כל ההגעה שלו למכבי בגיל צעיר (מידי). הרבה לפני ה-NBA. אם לצורך העניין היה בוחר במסלול של ז'יז'יץ', ומקבל תפקיד משמעותי בקבוצה בקרואטיה (ולא רק דקות של חסד מהג'נרל מנג'ר) אז ההתפתחות שלו בתור שחקן צעיר הייתה כנראה טובה יותר. יש פה כמובן עניין של אופי (יותר קרוב באופיו לזוסמן מאשר לאבדיה), אבל התקופה במכבי בטח לא עזרה לביטחון הרעוע שלו. הוא רוצה, אבל מאוד רך ובוסרי. כיאה לשחקן שדילג על שלבים בהתפתחות (גם בנוער וגם בבוגרים).
אחדשיודע

הודעהעל ידי my man » 02 אוקטובר 2020, 13:47

itai7 כתב:אגב, מילה טובה לבלייזר שלמרות שנתנו עליו כמה סלים קלים, נתן מלחמה ועשה כמה פעולות יפות

הוא בעיקר נראה עם ביטחון..ואם הוא ימשיך ככה אולי יש לנו פה משהו..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 אוקטובר 2020, 13:58

my man כתב:
itai7 כתב:אגב, מילה טובה לבלייזר שלמרות שנתנו עליו כמה סלים קלים, נתן מלחמה ועשה כמה פעולות יפות

ביטחון מעולם לא היה חיסרון של ישראלים
לצערם זה לא מבטל את הפער של הכישרון החסר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 02 אוקטובר 2020, 14:15

Holiday_Armadillo כתב:
my man כתב:

ביטחון מעולם לא היה חיסרון של ישראלים
לצערם זה לא מבטל את הפער של הכישרון החסר

ההשוואה היחידה שיש לי בראש כרגע זה זוסמן..הוא למשל לא שיחק בהתחלה(וגם לא כל כך בהמשך) עם ביטחון..
ומבחינתי אם בלייזר ייתן כמה דקות עם שלשה/שתיים שייכנסו + איזו חטיפה ועזרה בריבאונד לי זה יספיק..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Shay_uzan » 02 אוקטובר 2020, 15:31

אחדשיודע כתב:
A.Parker כתב:
Shay_uzan כתב:

אם יש משהו שפגע בו, זה קודם כל ההגעה שלו למכבי בגיל צעיר (מידי). הרבה לפני ה-NBA. אם לצורך העניין היה בוחר במסלול של ז'יז'יץ', ומקבל תפקיד משמעותי בקבוצה בקרואטיה (ולא רק דקות של חסד מהג'נרל מנג'ר) אז ההתפתחות שלו בתור שחקן צעיר הייתה כנראה טובה יותר. יש פה כמובן עניין של אופי (יותר קרוב באופיו לזוסמן מאשר לאבדיה), אבל התקופה במכבי בטח לא עזרה לביטחון הרעוע שלו. הוא רוצה, אבל מאוד רך ובוסרי. כיאה לשחקן שדילג על שלבים בהתפתחות (גם בנוער וגם בבוגרים).
לזוס אין את הבעיה באופי כמו של בנדר, יש לזוס בעיה בביטחון במהלך משחק אבל הוא יודע להתאמן כמו שצריך.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי אחדשיודע » 02 אוקטובר 2020, 16:19

לשניהם יש בעיית ביטחון.
לבנדר יש בנוסף גם בעיית רכרוכיות סטייל ג'ייק כהן (עם דגש על הקדנציה הראשונה). לא הייתי אומר שהוא לא רוצה או לא עובד מספיק קשה. זה כבר ניחוש. אנחנו לא רואים אותו באימונים ולא באמת מכירים אותו. ב-NBA (/ג'י-ליג) הוא דווקא התנפח והוסיף קצת מובים בהתקפה, שזה משהו ששחקנים מסוימים לא עשו במהלך קריירה שלמה (אליהו למשל). נראה. קצת סבלנות.
אחדשיודע

הודעהעל ידי jol9 » 02 אוקטובר 2020, 23:46

היה כיף לראות משחק כדורסל תחרותי אחרי חצי שנה.

משהו עדיין מרגיש קצת מוזר ומלאכותי, אבל עדיין כיף.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 03 אוקטובר 2020, 00:05

jol9 כתב:היה כיף לראות משחק כדורסל תחרותי אחרי חצי שנה.

משהו עדיין מרגיש קצת מוזר ומלאכותי, אבל עדיין כיף.

איפה נעלמת??
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים