המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:נראה לי שמכבי מצאה אחלה ישראלי. חבל שהוא על העמדה של דיב' ולא של זוסמן.
אבל הוא שחקן שצריך לבנות סביבו כדי להסתיר את החסרונות שלו. בנדר זה לא בדיוק יעבוד... גם בלי קשר לזיזיץ׳ אבל בטח לא כארבע משלים לחמש כמו זיזיץ׳.Bluesman כתב:אם בנדר נראה עבם זיזיץ בינגו. סנטר קלאסי אמיתי. חכם. קשוח. אבל גם טכני. לא היה כזה ללקבוצה שנים. העונה הזו בעע לגמרי עם המצב. אבל הוא יכול להיות נכס לעתיד. הרבה יותר מתאים לאירופה.
אדגר פו כתב:מעניין מה יקרה עם היידיגר בהמשך העונה, יש מצב שלא ישאילו אותו בגלל מצוקת הישראלים כרגע. יש לו שליטה לא רעה בכדור , ראיתי שגם שומר לא רע וקולע יפה.
לקחת הכול בפרופורציות כמובן. עדיין מאוד בוסר.
אדגר פו כתב:לא הבנתי, הוא משחק כזר עכשיו ?
Jack55 כתב:נשמע שהיו דברים מעניינים במשחק, מישהו סיכום בקצרה?
felix_r כתב:שמואל1 כתב:דורסי מורחק!!!
לא ברור מה עובר עליו
לא ברור מה עובר על יאניס. בדרך כלל המאמנים מורידים את השחקן להרגע קצת על הספסל אחרי בלתי ספורטיבית אחת
my man כתב:Jack55 כתב:נשמע שהיו דברים מעניינים במשחק, מישהו סיכום בקצרה?
מכבי הובילה בשלושים, לא הגיעה לרבע השלישי - ראשון צמצמה ל11. השופטים כמובן היו שם בשביל 'לעזור' שחקני מכבי חטפו מכות וביניהם דורסי - שלא נשאר חייב- והחטיף לגולן גוט בשתי פעמים שונות. בנוסף הוא הספיק לריב עם גודס על הקווים. בקיצור הוא הורחק.
מכבי הצליחה לייצר איזה מומנטום ושברה סופית את ראשון..
על הדרך היידיגר הראה שהוא גם יודע לעשות משהו שקשור לענף הכדורסל..
סקוטי היה מעולה. זיזיץ היה מדהים וקלויארו היה על הפנים שוב.
בגדול - נראה לי שזה מסכם את זה..
רק על שני המרפקים לגוט אני אוהב את דורסי יותר. לא יודע למה, אבל לא סובל את גולן גוטmy man כתב:Jack55 כתב:נשמע שהיו דברים מעניינים במשחק, מישהו סיכום בקצרה?
מכבי הובילה בשלושים, לא הגיעה לרבע השלישי - ראשון צמצמה ל11. השופטים כמובן היו שם בשביל 'לעזור' שחקני מכבי חטפו מכות וביניהם דורסי - שלא נשאר חייב- והחטיף לגולן גוט בשתי פעמים שונות. בנוסף הוא הספיק לריב עם גודס על הקווים. בקיצור הוא הורחק.
מכבי הצליחה לייצר איזה מומנטום ושברה סופית את ראשון..
על הדרך היידיגר הראה שהוא גם יודע לעשות משהו שקשור לענף הכדורסל..
סקוטי היה מעולה. זיזיץ היה מדהים וקלויארו היה על הפנים שוב.
בגדול - נראה לי שזה מסכם את זה..
עם המכה שהוא חטף, גם גוט לא זוכרשועל כתב:בעיניי השנייה לא הייתה בלתי ספורטיבית. את הראשונה אני לא זוכר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים