המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:מה היה עם שלף?
Shay_uzan כתב:איזה כיף שמשחק הוכרע על 3 הכרעות שיפוט לטובת חולון?
anthony כתב:כל כך הרבה שחקנים לא צריכים להיות פה
פשוט לא מתאימים לרמה
Sent from my iPhone using Tapatalk
אדגר פו כתב:הלו, זו מכבי ? כמה אפשר להפסיד משחקים צמודים ?
יוחזר מיקי לאלתר.
וונאמייקר חתם בגולדן סטייט וגודוריץ' לא רכז, אלא סווינגמן (2-3) אז אני לא מבין למה השם שלו עלה בכלל בהקשר שלנו. זה לא מה שאנחנו צריכים כרגע.אדם כתב:בראיינט באמת שחקן מוכשר ומלא פוטנציאל.
אני מתמוכיו אבל גם מאלה שחתכו אותו לא מזמן בגלל שלא הראה מספרים ולא יציבות ,הוא נמצא בחודש טוב וצריך להמשיך ככה עד הסוף ,ככל שיהיה לו יותר ביטחון מיאניס הוא יקח את הזריקות ולא יהסס כמו בכל מיני חצאי מצבים שהוא מתלבט ומוותר מהחשש שיאניס יוציא אותו.
יש אבל והאבל הוא שהוא מפוזר ומשחק בבועה משלו זה התחיל בהליכה אם הכדור שנחטף מאחורה ולקראת הסוף נסיון מסירה שנסגר על ידי כריס,גונסון,וההחטאה המכריעה בחדירה.
יש רושם שהוא עושה הכל טוב אבל מתפזר ובעולם משלו ולא חד ומלוטש עד הסוף.
הוא לא מתמקד ונהיה ממוקד לקראת הסוף הוא באיזה אוירה של שיוט וזה לא דווקא לטובה ומראה שהוא לא נלחץ.
במכבי השנה יש לפחות 3 4 שחקנים שלא צריכים להיות כאן ,מגונס לבנדר לקלויארו,הזר הנוסף הוא דורסי אבל זה לא משו חד משמעי ,אני איתו חלוק אני לא סובל שחקנים טיפשים וחסרי איקיו והבנת משחק,רוב שחקני מכבי חסרי איקיו אבל אצל דורסי זה בולט פי כמה ובנוסף חוסר יכולת זה מתכון רע וצריך לראות לאן זה הולך.
אפשר להוציא מדורסי יותר וצריך לשחק איתו ועליו יותר בתור קלעי.
לגבי רכז צריך באמת לשים לב לגודוריץ וגם לוואנמיקר שכנראה לא ימשיך באנביאי ויכול לחזור ולשתף פעולה אם ווילבקין ולתת למכבי דברים שאין להם כבר הרבה שנים .
לגבי בנדר גם אם הוא רוצה היתי חותך ומביא 4 אגרסיבי חזק שיתן גם עזרה להאנטר.
אדגר פו כתב:גם אני לא זוכר. אני רק זוכר את הניצחונות שהוא הביא.
מצד שני אני כבר לא זוכר מה אכלתי בארוחת בוקר.( ארוחות ערב הפסקתי לאכול כדי להיות רעב בבוקר ).
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], גל גל ו־15 אורחים