my man כתב:אדגר פו כתב:קובי כתב:למה הגארדים כאלה מחורבנים מהקו???
רע מאוד, בעיקר במשחקים צמודים אבל לא רק.
סופר משמעותי..6 החטאות - בדיוק היינו בשוויון..עוד נפסיד על זה..
אשכרה עם הקליעות של דורסי זה היה שלנו..
סתם..
אבל מרגיז מאד..
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:אדגר פו כתב:קובי כתב:למה הגארדים כאלה מחורבנים מהקו???
רע מאוד, בעיקר במשחקים צמודים אבל לא רק.
סופר משמעותי..6 החטאות - בדיוק היינו בשוויון..עוד נפסיד על זה..
אבל זה קורה לא בגללו ולא בגלל האופי שלו, ויש לנו עונות קודמות להשוות. משהו לא עובד קודם כל במשחק ההגנה, בדרך כלל כבר ברבע הראשון. אחר כך מתחילים לרדוף, ההגנה איכשהו מתייצבת אבל השחקנים האחרים, בדגש על דורסי וקלויארו, לא מספקים את הנקודות בהתקפה למרות שמשחקים לא מעט, ואז מתחיל הלחץ ברבע הרביעי וסקוטי מתחיל לקחת על עצמו יותר, אולי יותר מדי, אבל זה כבר סוף של סיפור שנכתב למעשה כבר במחצית הראשונה.Holiday_Armadillo כתב:סקוטי השנה מזכיר לי עונות של אנדרסון וסולומון
כל פעם שהם כיכבו זה נגמר בהפסד
זה לא עושה עליי רושם
אני אוהבת אותו אבל הסלים האלה כל פעם בסוף משחק ואז מסיימים עם שורה סטטיסטית יפה זה לא כדורסל
אלוף יורוקאפ, הביא את דארושפקה לטופ של היורוליג. מי ששכונה זו מכבי ובעיקר מי שמנהל אותה מקצועית והורס כל חלקה טובה. חותם לך שביום שסקוטי עוזב לאחת מהקבוצות הרציניות במפעל, הוא לוקח אותה לפיינל פור בהליכה. שים אחד כזה בקבוצה כמו צסקא או פנרבחצ׳ה ותראה לאן הוא מגיע. אני אגב מאמין שיש לו בכלל מקום בנבא.jbublil27 כתב:מקווה שתהיה שמח בשבילו בהקדם כשיהיה במקום אחרTAYO כתב:סקוטי לא לקח כלום, יש לו חבורה של נגרים סביבו. מרחם עליו.itai7 כתב:סקוטי נתן
סקוטי לקח
Sent from my iPhone using Tapatalk
שחקן שכונה של קבוצות קטנות
Sent from my SM-G986B using Tapatalk
לא אמרתי שזאת אשמתו, אמרתי שזה לא כדורסלTAYO כתב:אבל זה קורה לא בגללו ולא בגלל האופי שלו, ויש לנו עונות קודמות להשוות. משהו לא עובד קודם כל במשחק ההגנה, בדרך כלל כבר ברבע הראשון. אחר כך מתחילים לרדוף, ההגנה איכשהו מתייצבת אבל השחקנים האחרים, בדגש על דורסי וקלויארו, לא מספקים את הנקודות בהתקפה למרות שמשחקים לא מעט, ואז מתחיל הלחץ ברבע הרביעי וסקוטי מתחיל לקחת על עצמו יותר, אולי יותר מדי, אבל זה כבר סוף של סיפור שנכתב למעשה כבר במחצית הראשונה.Holiday_Armadillo כתב:סקוטי השנה מזכיר לי עונות של אנדרסון וסולומון
זה לא עושה עליי רושם
אני אוהבת אותו אבל הסלים האלה כל פעם בסוף משחק ואז מסיימים עם שורה סטטיסטית יפה זה לא כדורסל
Sent from my iPhone using Tapatalk
שני ההפסדים האחרונים של מכבי ת"א בצרפת:
16.12.1999 וילרבאן - מכבי ת"א 65:70
16.12.2020 וילרבאן - מכבי ת"א 81:84
Holiday_Armadillo כתב:סקוטי השנה מזכיר לי עונות של אנדרסון וסולומון
זה לא עושה עליי רושם
היינו מתים שזה יעיד משהו על העונה הזו כי ב-2000 הגענו לגמר. ההבדל הוא שב-2000 וילרבאן גם הגיעה לרבע הגמר.felix_r כתב:שני ההפסדים האחרונים של מכבי ת"א בצרפת:
לא זה הענייןA.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:סקוטי השנה מזכיר לי עונות של אנדרסון וסולומון
זה לא עושה עליי רושם
נכון, אם כי הפעם הוא היה טוב רוב המשחק.
Holiday_Armadillo כתב:לא זה הענייןA.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:סקוטי השנה מזכיר לי עונות של אנדרסון וסולומון
זה לא עושה עליי רושם
נכון, אם כי הפעם הוא היה טוב רוב המשחק.
העניין הוא שבסוף כל הפסד מדברים באתרים על ''ווילבקין נתן הצגה אבל זה לא הספיק''
כאילו..הו דה פאק קארס בשלב הזה?
Rampel כתב:היינו מתים שזה יעיד משהו על העונה הזו כי ב-2000 הגענו לגמר. ההבדל הוא שב-2000 וילרבאן גם הגיעה לרבע הגמר.felix_r כתב:שני ההפסדים האחרונים של מכבי ת"א בצרפת:
השנה אלו שתי קבוצות תחתית.
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
סומבץ כתב:Rampel כתב:היינו מתים שזה יעיד משהו על העונה הזו כי ב-2000 הגענו לגמר. ההבדל הוא שב-2000 וילרבאן גם הגיעה לרבע הגמר.felix_r כתב:שני ההפסדים האחרונים של מכבי ת"א בצרפת:
השנה אלו שתי קבוצות תחתית.
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
יש במכבי את התופעה הידועה לאורך שנים של בעיה מול 4 של היריב שקולע מרחוק. הזיכרון המובהק הראשון שלי ממקרה כזה הוא מאותו משחק מול וילרבאן בעונת 99/2000. היה להם שחקן שבדי בשם יואכים בלום שלא פגע עד אז באותה עונה, אבל דווקא במשחק ההוא ניצח אותנו עם השלשות.
עוד זיכרון משם - מקדונלד מחטיא 2 מהקו לקראת הסיום.
המשחק הבא אחריו היה כבר בשלב הבא, משם באמת התחלנו לראות את מכבי הגדולה של השנה ההיא.
A.Parker כתב:דווקא יש יכולת וכישרון (אולי לא ברמת פחלייאוף, אבל יש). הזוי שהבעיה הכי גדולה השנה היא המאמן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים