07 אפריל 2022, 23:35
גל גל כתב:גם שנה שעברה זה היה ככה לא ?
שנים אחרונות אנחנו ממש כבשה שחורה של בארסה
07 אפריל 2022, 23:46
אחדש הקדים אןתיגל גל כתב:גם שנה שעברה זה היה ככה לא ?
שנים אחרונות אנחנו ממש כבשה שחורה של בארסה
08 אפריל 2022, 02:11
08 אפריל 2022, 12:51
08 אפריל 2022, 17:42
Mitelka כתב:מבאס מאוד שאנחנו בכלל לא מתעסקים בכדורסל בערב עצוב שכזה. אין לי כבר מה להגיד.
אני אומר משהו שאמרתי כבר בתחילת השנה. וזה למרות שמשחק אחרי משחק הוא בכלל לא משחק ביורוליג - בניגוד ליפתח זיו שזה שחקן שבאמת התקרה שלו זה שחקן ליגה טוב ואולי לתת כמה דקות פה ושם ביורוליג - רומן סורקין לדעתי פוטנציאל הרבה גדול. זה לא שהוא יהיה 4 הכי גדול באירופה אבל לדעתי כן יש שם כישרון מספיק בשביל שחקן יורוליג ולא רק ליגה. כן ברור ששחקן שלא קולע מ-3 יהיה לו קשה מאוד מאוד להפוך להיות 4 דומיננטי באירופה אבל מלבד זה (וזה חתיכת חיסרון) יש לו המון מעלות. ולאחרונה החסימות שלו הופכות אותו גם לשחקן הגנה לא פראייר בכלל.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
08 אפריל 2022, 18:02
מסכים. בכלל, אני חושב שתפקיד של אופציה שלישית בעמדות 4-5 (על תקן ג'ייק כהן) יהיה תפור עליו.A.Parker כתב:Mitelka כתב:מבאס מאוד שאנחנו בכלל לא מתעסקים בכדורסל בערב עצוב שכזה. אין לי כבר מה להגיד.
אני אומר משהו שאמרתי כבר בתחילת השנה. וזה למרות שמשחק אחרי משחק הוא בכלל לא משחק ביורוליג - בניגוד ליפתח זיו שזה שחקן שבאמת התקרה שלו זה שחקן ליגה טוב ואולי לתת כמה דקות פה ושם ביורוליג - רומן סורקין לדעתי פוטנציאל הרבה גדול. זה לא שהוא יהיה 4 הכי גדול באירופה אבל לדעתי כן יש שם כישרון מספיק בשביל שחקן יורוליג ולא רק ליגה. כן ברור ששחקן שלא קולע מ-3 יהיה לו קשה מאוד מאוד להפוך להיות 4 דומיננטי באירופה אבל מלבד זה (וזה חתיכת חיסרון) יש לו המון מעלות. ולאחרונה החסימות שלו הופכות אותו גם לשחקן הגנה לא פראייר בכלל.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
יש לו איכויות גם ליורוליג. לדעתי עדיף שיעלה מאסה וישחק ב-5 כי עם הקליעה שלו זה בעייתי מדי.
08 אפריל 2022, 18:34
08 אפריל 2022, 18:43
08 אפריל 2022, 22:11
Rampel כתב:אף אחד לא רוצה אותו טנק, אבל הוא רך מדי כרגע. שיפור במסה ובפיזיות לא חייב לבוא על חשבון האתלטיות שלו. זה תלוי באיך שהוא עובד. זה מה שהוא צריך לעבוד עליו. כי זה ישפר אותו מאוד בשני צידי הפרקט ויהפוך אותו לגבוה מודרני לא רע בכלל.
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
08 אפריל 2022, 23:27
09 אפריל 2022, 12:51
למה לא לעבוד על שני הדברים, במקביל לתחזוק האתלטיות ולהפוך לגבוה מודרני שיכול באמת לשחק ב-2 העמדות?felix_r כתב:Rampel כתב:אף אחד לא רוצה אותו טנק, אבל הוא רך מדי כרגע. שיפור במסה ובפיזיות לא חייב לבוא על חשבון האתלטיות שלו. זה תלוי באיך שהוא עובד. זה מה שהוא צריך לעבוד עליו. כי זה ישפר אותו מאוד בשני צידי הפרקט ויהפוך אותו לגבוה מודרני לא רע בכלל.
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
לא חושב שהוא רך.
הוא צריך לעבוד על הקליעה, ולהיות סטרץ' פור.
לא לעבוד על הפיזיות ולהיות סנטר.