רביעיBIG sofo כתב:באיזה יום משחק מספר 3?
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
רביעיBIG sofo כתב:באיזה יום משחק מספר 3?
בימים כתיקונם הפסד כזה היה מרעיד את ההיכל.מילוס כתב:מדהים שהרצליה פירקה את מכבי בחצי הגמר, ולשחקנים שם יש בקושי חצי חיוך על הפרצוף, כאילו ניצחו את עירוני רהט במשחק אימון. כמה טריוויאלי.
A.Parker כתב:יותר מהכל, כבר שנתיים בערך שאין הגנה. איזה מאמן נורא.
שמואל1 כתב:אני חושב שזה יהיה בסגנון ש"לא היינו מחוייבים", "הרצליה רצו יותר"מילוס כתב:שמואל1 כתב:מחכה לתירוצים של הבשל בסוף המשחק
אין תירוצים, תרקדו.
"גם גולדן סטייט הפסידה לדאלאס ועדיין סטיב קר מאמן על. זה הכדורסל. נבוא אגרסיביים בחמישי". פלוס מינוס.
הם יודעים שהם יותר טובים.מילוס כתב:מדהים שהרצליה פירקה את מכבי בחצי הגמר, ולשחקנים שם יש בקושי חצי חיוך על הפרצוף, כאילו ניצחו את עירוני רהט במשחק אימון. כמה טריוויאלי.
הוא באמת אמר את זה?מילוס כתב:שמואל1 כתב:אני חושב שזה יהיה בסגנון ש"לא היינו מחוייבים", "הרצליה רצו יותר"מילוס כתב:שמואל1 כתב:מחכה לתירוצים של הבשל בסוף המשחק
אין תירוצים, תרקדו.
"גם גולדן סטייט הפסידה לדאלאס ועדיין סטיב קר מאמן על. זה הכדורסל. נבוא אגרסיביים בחמישי". פלוס מינוס.
שמואל אני חושב שמגיע לי פרס ישראל ע"ש א.אבן אחרי הראיון שהיה עכשיו.
פייק כהן: "לא שיחקנו טוב בכלל הערב. למען האמת, חוץ מכמה רגעים לא שיחקנו טוב כל הסדרה. קשה להתווכח עם התוצאות", אמר ג'ייק כהן בסיום המשחק, והתייחס גם לדבריו של ג'ון דיברתולומאו שטען שהבעיות של הקבוצה הן בעיות שמעבר לכדורסל. "זה משהו שכדאי שתשאלו אותי אחרי שאני אפרוש מכדורסל. אנחנו נלחמים עם זה כל העונה. אני לא אזרוק שחקנים מתחת לאוטובוס, אבל לא הייתה לנו את הכימיה שרציתי שתהיה לנו כקבוצה. קשה להתעלות על זה"
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־21 אורחים