A.Parker כתב:כי שניהם יודעים שמדובר בהצעות חארטה, בטח שבמקרה של בלאט.
גם אני חושב, לדעתי המטרה של ינאי היתה שמכבי תוציא כמה שיותר כסף על רומן ותמיר כי הוא יודע שעל ישראלים משלמים מס מלא, ולראיה למכבי לא נותר אפילו 700 אלף דולר לזר בינוני כמו פייר.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
A.Parker כתב:כי שניהם יודעים שמדובר בהצעות חארטה, בטח שבמקרה של בלאט.
מרסר כתב:A.Parker כתב:כי שניהם יודעים שמדובר בהצעות חארטה, בטח שבמקרה של בלאט.
גם אני חושב, לדעתי המטרה של ינאי היתה שמכבי תוציא כמה שיותר כסף על רומן ותמיר כי הוא יודע שעל ישראלים משלמים מס מלא, ולראיה למכבי לא נותר אפילו 700 אלף דולר לזר בינוני כמו פייר.
felix_r כתב:אני אומר, שבגלל שהעונה בכול מקרה לא נעשה פליי-אוף ביורוליג, לישראלים יש חשיבות הרבה יותר גבוהה מבדרך כלל, כי התואר בזירה המקומית הוא זה שיעמוד על הפרק.
בפליי-אוף האחרון ראינו כמה מכרעת הייתה החשיבות של רומן ושל תמיר. יש מצב, שהעונה הם ימשיכו להתפתח ולהשתפר (כי יקבלו יותר דקות ביורוליג), ואז הדומיננטיות שלהם בליגה תהיה עוד יותר גבוהה.
A.Parker כתב:felix_r כתב:אני אומר, שבגלל שהעונה בכול מקרה לא נעשה פליי-אוף ביורוליג, לישראלים יש חשיבות הרבה יותר גבוהה מבדרך כלל, כי התואר בזירה המקומית הוא זה שיעמוד על הפרק.
בפליי-אוף האחרון ראינו כמה מכרעת הייתה החשיבות של רומן ושל תמיר. יש מצב, שהעונה הם ימשיכו להתפתח ולהשתפר (כי יקבלו יותר דקות ביורוליג), ואז הדומיננטיות שלהם בליגה תהיה עוד יותר גבוהה.
קודם כל אפשר לעשות פלייאין, סיכוי לא גבוה אבל אפשרי, בטח אם חלוקת התקציב על ישראלים היתה אחרת.
דבר שני, אתה מדבר על עונה אחת אבל בעצם סנדלת את עצמך שנים קדימה עם חוזה מנופח.
עידן כתב:A.Parker כתב:felix_r כתב:אני אומר, שבגלל שהעונה בכול מקרה לא נעשה פליי-אוף ביורוליג, לישראלים יש חשיבות הרבה יותר גבוהה מבדרך כלל, כי התואר בזירה המקומית הוא זה שיעמוד על הפרק.
קודם כל אפשר לעשות פלייאין, סיכוי לא גבוה אבל אפשרי, בטח אם חלוקת התקציב על ישראלים היתה אחרת.
זה נכון, אבל עדיף לסנדל את עצמך עם ישראלים שאתה יודע שמסוגלים לתרום ברמת יורוליג ולכן תצטרך אותם גם בעוד שנה ושנתיים, על פני זרים חלשים שאין שום סיבה להחזיק אותם פה בעונה שהיא לא פיננסית.
לגבי פלייאין - זה תלוי בשני הזרים הנוספים שעוד יגיעו. אם יגיעו שני זרים ברמת יורוליג טובה (ואני בספק) - זה בהחלט אפשרי לגרד פלייאין. בלי זה יהיה קשה מאוד.
עידן כתב:A.Parker כתב:felix_r כתב:אני אומר, שבגלל שהעונה בכול מקרה לא נעשה פליי-אוף ביורוליג, לישראלים יש חשיבות הרבה יותר גבוהה מבדרך כלל, כי התואר בזירה המקומית הוא זה שיעמוד על הפרק.
זה נכון, אבל עדיף לסנדל את עצמך עם ישראלים שאתה יודע שמסוגלים לתרום ברמת יורוליג ולכן תצטרך אותם גם בעוד שנה ושנתיים, על פני זרים חלשים שאין שום סיבה להחזיק אותם פה בעונה שהיא לא פיננסית.
לגבי פלייאין - זה תלוי בשני הזרים הנוספים שעוד יגיעו. אם יגיעו שני זרים ברמת יורוליג טובה (ואני בספק) - זה בהחלט אפשרי לגרד פלייאין. בלי זה יהיה קשה מאוד.
felix_r כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:felix_r כתב:אני אומר, שבגלל שהעונה בכול מקרה לא נעשה פליי-אוף ביורוליג, לישראלים יש חשיבות הרבה יותר גבוהה מבדרך כלל, כי התואר בזירה המקומית הוא זה שיעמוד על הפרק.
נכון, בלי האמונה צסקא לא הייתה אוכלת אותה, אבל בחייכם! איזה פליי-אין? בעונה האחרונה עשינו פליי-אין עם סגל הכי טוב שהיה לנו בעשור האחרון! עם כוכבים שכול קבוצות היורוליג קפצו עליהם. אז העונה שוב נעשה פליי-אין עם קבוצה חדשה וסגל זול?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים