המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:יש לו מזל שהוא גילה את ההגנה, יש מצב שכתוצאה מחוסר הביטחון העצמי (האולי מוצדק) לגבי ההתקפה.
וזה כנראה מה שיחזיק אותו כשחקן משמעותי ב NBA (גם אם לא בחמישיות הפותחות) שמקבל כמות מקסימלית של דקות
~Box & 1~ כתב:אוהדי הבלייזרס כאן בתגובות מתחילים לדבר על דני במושגים של אכזבה ו"זה הזייה שוויתרנו על 2 בחירות סיבוב ראשון עבורו":
https://www.blazersedge.com/2024/11/1/2 ... -alexander
לאוהדי הוויזארדס זה לקח 3 שנים. להם זה לוקח 6 משחקים.
מקווה מאוד שהוא יתחיל להרים את עצמו, יפסיק להקשיב לגניבות הדעת של ספורט 5 שמציירים הכל אצלו בצורה חיובית, ויפסיק עם ההחטאות המביכות מתחת לסל או המסירות המאולצות שפוגעות בקצה של הקרש במקום לדפוק הטבעה על הראש של השומר שלו.
הבלייזרס משחקים עליו המון, דני יכול להיראות הרבה יותר טוב. מקווה שהוא ימצא את הביטחון, ומהר.
שמואל1 כתב:שועל כתב:יש לו מזל שהוא גילה את ההגנה, יש מצב שכתוצאה מחוסר הביטחון העצמי (האולי מוצדק) לגבי ההתקפה.
וזה כנראה מה שיחזיק אותו כשחקן משמעותי ב NBA (גם אם לא בחמישיות הפותחות) שמקבל כמות מקסימלית של דקות
זה לא. הגנה לא מעניינת אף אחד ב nba.
toja27 כתב:משחק רע של אבדיה נגד פיניקס. לא מבין מה הוא עושה באימונים האישיים? כך כדור וזרוק לסל מכל הזוויות, מכל המרחקים כל יום. האחוזים שלו מהשדה פוגעים בביטחון שלו ורואים את זה.
בילאפס המאמן נותן לו קרדיט עד כה, יש לך את המקום המושלם לפרוץ, זה הזמן.
שמואל1 כתב:אבדיה איבד את הדקות ברוטציה ללא אחר מאחר דנאלו בנטון. כן, שחקן שאף אחד לא מכיר וניצח לפורטלנד את המשחק.
עד כדי כך מצבו רע. געגועים לוויזארדס.
~Box & 1~ כתב:הטעות האסטרטגית הכי גדולה שדני עשה היה לנסות לקנות את מקומו בליגה דרך הגנה.
אז הוא היה מתחיל מהספסל ולא מקבל הרבה דקות בגיל 19, אבל הוויזארדס היו מושקעים בו, לפחות היה בונה את עצמו לאט לאט כפוינט פורוורד עם סייז מצויין לעמדה, גם אם בהתחלה ללא הרבה דקות.
אני זורק כאן ניחוש, אבל כנראה שהוא והמעטפת שלו או לא יודע מי, החליטו שהרבה יותר חשוב לקבל דקות מאשר מה אתה עושה עם הדקות האלה, והתוצאה שהתקבלה היא דחליל שמתאמן על כישורי עציצות במשך 3 וחצי שנים ומתמחה בהגנה בסגנון אירופי- שהוא הסוג הכי פחות מוערך באן בי איי. גם פועל שחור וגם כזה שאף אחד מחוץ לספורט 5 או לעכברי כדורסל לא מעריך. זכור לי בשידור לפני שבוע במשחק מול אוקלוהומה, שהשדר והפרשן של אוקלוהומה ירדו על ההגנה שלו ואמרו דברים בסגנון "אני לא חושב שהוא השומר הכי טוב בפורטלנד" או "אין לו סיכוי מול גילג'ס אלכסנדר". לא דיברו עליו כמו מישהו שיש לו שם של שחקן הגנה טוב. אתם מבינים איך הצופה הנייטרלי רואה אותו? את המקום ה6 בשחקן המשתפר הוא קיבל בגלל השיפור ההתקפי שלו.
זה המצב. הוא עשה הרבה בחירות לא נכונות, בעיקר בגלל מעטפת בלי ניסיון ברמת אן בי איי שלא דחפה אותו נכון ולא הכניסה אותו למיינדסט המנטלי הנכון מהרגע הראשון שנחת בליגה.
עדיין אני חושב שיש לו סיטואציה בפורטלנד שמאוד מתאימה לו אם הוא יחזור בקרוב לפורמה של החצי השני של העונה הקודמת (לפחות). הפורמה ההיא זו הסיבה שפורטלנד השקיעה בו כל כך הרבה בחירות דראפט. הוא הגיע לאירגון שמאוד רוצה שהוא יצליח ורואים את זה בכמות הפעמים שנותנים לו להוביל כדור. הוא הגיע למועדון שהסגן ג'נרל מנג'ר זה אחד המאמינים הכי גדולים בו. מייק שמיץ. מה שהיה היה. הוא התחיל גרוע אבל לא יעזור ליפול לדיכאון מזה. המטרה שלו צריכה להיות מעכשיו לתת למועדון כמה התפוצצויות עוד השנה (ברמת ה40 נק' או טריפל דאבל מפלצתי). לשם הוא צריך לכוון וכולם ישכחו את ההתחלה הרעה אם זה יקרה. יש לו בעיה בכישורים, אבל הוא כל כך חזק, גבוה ומהיר שהוא יכול לעשות כמה משחקים מפלצתיים אם הוא יעשה סוויץ' מנטלי, לשים ז*ן אחד גדול על הפחד להיכשל ולהתנהג כמו מישהו שיש לו המון מה להוכיח. אם ימשיך בגישה של עכשיו, הוא בסיכון להפוך לשחקן שעובר מקבוצה לקבוצה בלי שאף אחת מושקעת בו ולקבל פירורים.
Blazergun כתב:גם כשהוא במשחק טוב פותח עם אחוזים טובים הוא פסיבי
היה לו היום משחק של 9 נקודות, 7 ריבאונדים ו-5 אסיסטים ב-25 דקות, דני של שנה שעברה היה הופך את זה למבוא לטריפל דאבל של 15-20 נקודות, כנראה 10 ריבאונדים ומספר אסיסטים דומה או קצת יותר למה שהוא סיים איתו - אבל לא. לקחת רק 5 זריקות ב-25 דקות זה פשוט לא מה שמצופה ממנו וזה באמת נראה רע.
לא אשקר אני מחכה לבן שרף.
Blazergun כתב:גם כשהוא במשחק טוב פותח עם אחוזים טובים הוא פסיבי
היה לו היום משחק של 9 נקודות, 7 ריבאונדים ו-5 אסיסטים ב-25 דקות, דני של שנה שעברה היה הופך את זה למבוא לטריפל דאבל של 15-20 נקודות, כנראה 10 ריבאונדים ומספר אסיסטים דומה או קצת יותר למה שהוא סיים איתו - אבל לא. לקחת רק 5 זריקות ב-25 דקות זה פשוט לא מה שמצופה ממנו וזה באמת נראה רע.
שועל כתב:Blazergun כתב:גם כשהוא במשחק טוב פותח עם אחוזים טובים הוא פסיבי
דני של 4 משחקים בעונה שעברה התכוונת
עידן כתב:הוא לא ייפלט כל כך מהר מהליגה עם החוזה שלו לדעתי, אבל באמת עצוב שהוא חזר שנתיים אחורה
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־6 אורחים