דני אבדיה וקבוצתו החדשה פורטלנד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דני אבדיה וקבוצתו החדשה פורטלנד

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 03 נובמבר 2024, 05:14

אוהדי הבלייזרס כאן בתגובות מתחילים לדבר על דני במושגים של אכזבה ו"זה הזייה שוויתרנו על 2 בחירות סיבוב ראשון עבורו":

https://www.blazersedge.com/2024/11/1/2 ... -alexander

לאוהדי הוויזארדס זה לקח 3 שנים. להם זה לוקח 6 משחקים.

מקווה מאוד שהוא יתחיל להרים את עצמו, יפסיק להקשיב לגניבות הדעת של ספורט 5 שמציירים הכל אצלו בצורה חיובית, ויפסיק עם ההחטאות המביכות מתחת לסל או המסירות המאולצות שפוגעות בקצה של הקרש במקום לדפוק הטבעה על הראש של השומר שלו.

הבלייזרס משחקים עליו המון, דני יכול להיראות הרבה יותר טוב. מקווה שהוא ימצא את הביטחון, ומהר.
~Box & 1~

הודעהעל ידי עידן » 03 נובמבר 2024, 10:47

הוא כבר לא רוקי וגם לא שחקן שנה שנייה. משחקן מנוסה מצפים לתת תפוקה הרבה יותר מהר בנבא.
עידן

הודעהעל ידי שועל » 03 נובמבר 2024, 12:04

יש לו מזל שהוא גילה את ההגנה, יש מצב שכתוצאה מחוסר הביטחון העצמי (האולי מוצדק) לגבי ההתקפה.
וזה כנראה מה שיחזיק אותו כשחקן משמעותי ב NBA (גם אם לא בחמישיות הפותחות) שמקבל כמות מקסימלית של דקות
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי שמואל1 » 03 נובמבר 2024, 14:22

שועל כתב:יש לו מזל שהוא גילה את ההגנה, יש מצב שכתוצאה מחוסר הביטחון העצמי (האולי מוצדק) לגבי ההתקפה.
וזה כנראה מה שיחזיק אותו כשחקן משמעותי ב NBA (גם אם לא בחמישיות הפותחות) שמקבל כמות מקסימלית של דקות

זה לא. הגנה לא מעניינת אף אחד ב nba.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 03 נובמבר 2024, 14:22

~Box & 1~ כתב:אוהדי הבלייזרס כאן בתגובות מתחילים לדבר על דני במושגים של אכזבה ו"זה הזייה שוויתרנו על 2 בחירות סיבוב ראשון עבורו":

https://www.blazersedge.com/2024/11/1/2 ... -alexander

לאוהדי הוויזארדס זה לקח 3 שנים. להם זה לוקח 6 משחקים.

מקווה מאוד שהוא יתחיל להרים את עצמו, יפסיק להקשיב לגניבות הדעת של ספורט 5 שמציירים הכל אצלו בצורה חיובית, ויפסיק עם ההחטאות המביכות מתחת לסל או המסירות המאולצות שפוגעות בקצה של הקרש במקום לדפוק הטבעה על הראש של השומר שלו.

הבלייזרס משחקים עליו המון, דני יכול להיראות הרבה יותר טוב. מקווה שהוא ימצא את הביטחון, ומהר.

הם צודקים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 03 נובמבר 2024, 18:09

שמואל1 כתב:
שועל כתב:יש לו מזל שהוא גילה את ההגנה, יש מצב שכתוצאה מחוסר הביטחון העצמי (האולי מוצדק) לגבי ההתקפה.

זה לא. הגנה לא מעניינת אף אחד ב nba.

זה די כמו להגיד שניצחון לא מעניין אף אחד ב NBA
אולי נכון לבוצות מסוימות ובסיטואציות מאוד מסוימות
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי toja27 » 04 נובמבר 2024, 10:02

משחק רע של אבדיה נגד פיניקס. לא מבין מה הוא עושה באימונים האישיים? כך כדור וזרוק לסל מכל הזוויות, מכל המרחקים כל יום. האחוזים שלו מהשדה פוגעים בביטחון שלו ורואים את זה.
בילאפס המאמן נותן לו קרדיט עד כה, יש לך את המקום המושלם לפרוץ, זה הזמן.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שמואל1 » 04 נובמבר 2024, 10:24

toja27 כתב:משחק רע של אבדיה נגד פיניקס. לא מבין מה הוא עושה באימונים האישיים? כך כדור וזרוק לסל מכל הזוויות, מכל המרחקים כל יום. האחוזים שלו מהשדה פוגעים בביטחון שלו ורואים את זה.
בילאפס המאמן נותן לו קרדיט עד כה, יש לך את המקום המושלם לפרוץ, זה הזמן.

זה פשוט נורא. הוא לא מסוגל לסיים קרש סל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 נובמבר 2024, 23:13

אבדיה איבד את הדקות ברוטציה ללא אחר מאחר דנאלו בנטון. כן, שחקן שאף אחד לא מכיר וניצח לפורטלנד את המשחק.
עד כדי כך מצבו רע. געגועים לוויזארדס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 05 נובמבר 2024, 23:22

שמואל1 כתב:אבדיה איבד את הדקות ברוטציה ללא אחר מאחר דנאלו בנטון. כן, שחקן שאף אחד לא מכיר וניצח לפורטלנד את המשחק.
עד כדי כך מצבו רע. געגועים לוויזארדס.

אולי עכשיו תפסיקו לרדת על וושינגטון. דני פשוט שחקן בינוני
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 06 נובמבר 2024, 03:16

הטעות האסטרטגית הכי גדולה שדני עשה היה לנסות לקנות את מקומו בליגה דרך הגנה.

אז הוא היה מתחיל מהספסל ולא מקבל הרבה דקות בגיל 19, אבל הוויזארדס היו מושקעים בו, לפחות היה בונה את עצמו לאט לאט כפוינט פורוורד עם סייז מצויין לעמדה, גם אם בהתחלה ללא הרבה דקות.

אני זורק כאן ניחוש, אבל כנראה שהוא והמעטפת שלו או לא יודע מי, החליטו שהרבה יותר חשוב לקבל דקות מאשר מה אתה עושה עם הדקות האלה, והתוצאה שהתקבלה היא דחליל שמתאמן על כישורי עציצות במשך 3 וחצי שנים ומתמחה בהגנה בסגנון אירופי- שהוא הסוג הכי פחות מוערך באן בי איי. גם פועל שחור וגם כזה שאף אחד מחוץ לספורט 5 או לעכברי כדורסל לא מעריך. זכור לי בשידור לפני שבוע במשחק מול אוקלוהומה, שהשדר והפרשן של אוקלוהומה ירדו על ההגנה שלו ואמרו דברים בסגנון "אני לא חושב שהוא השומר הכי טוב בפורטלנד" או "אין לו סיכוי מול גילג'ס אלכסנדר". לא דיברו עליו כמו מישהו שיש לו שם של שחקן הגנה טוב. אתם מבינים איך הצופה הנייטרלי רואה אותו? את המקום ה6 בשחקן המשתפר הוא קיבל בגלל השיפור ההתקפי שלו.

זה המצב. הוא עשה הרבה בחירות לא נכונות, בעיקר בגלל מעטפת בלי ניסיון ברמת אן בי איי שלא דחפה אותו נכון ולא הכניסה אותו למיינדסט המנטלי הנכון מהרגע הראשון שנחת בליגה.

עדיין אני חושב שיש לו סיטואציה בפורטלנד שמאוד מתאימה לו אם הוא יחזור בקרוב לפורמה של החצי השני של העונה הקודמת (לפחות). הפורמה ההיא זו הסיבה שפורטלנד השקיעה בו כל כך הרבה בחירות דראפט. הוא הגיע לאירגון שמאוד רוצה שהוא יצליח ורואים את זה בכמות הפעמים שנותנים לו להוביל כדור. הוא הגיע למועדון שהסגן ג'נרל מנג'ר זה אחד המאמינים הכי גדולים בו. מייק שמיץ. מה שהיה היה. הוא התחיל גרוע אבל לא יעזור ליפול לדיכאון מזה. המטרה שלו צריכה להיות מעכשיו לתת למועדון כמה התפוצצויות עוד השנה (ברמת ה40 נק' או טריפל דאבל מפלצתי). לשם הוא צריך לכוון וכולם ישכחו את ההתחלה הרעה אם זה יקרה. יש לו בעיה בכישורים, אבל הוא כל כך חזק, גבוה ומהיר שהוא יכול לעשות כמה משחקים מפלצתיים אם הוא יעשה סוויץ' מנטלי, לשים ז*ן אחד גדול על הפחד להיכשל ולהתנהג כמו מישהו שיש לו המון מה להוכיח. אם ימשיך בגישה של עכשיו, הוא בסיכון להפוך לשחקן שעובר מקבוצה לקבוצה בלי שאף אחת מושקעת בו ולקבל פירורים.
~Box & 1~

הודעהעל ידי toja27 » 06 נובמבר 2024, 06:35

~Box & 1~ כתב:הטעות האסטרטגית הכי גדולה שדני עשה היה לנסות לקנות את מקומו בליגה דרך הגנה.

אז הוא היה מתחיל מהספסל ולא מקבל הרבה דקות בגיל 19, אבל הוויזארדס היו מושקעים בו, לפחות היה בונה את עצמו לאט לאט כפוינט פורוורד עם סייז מצויין לעמדה, גם אם בהתחלה ללא הרבה דקות.

אני זורק כאן ניחוש, אבל כנראה שהוא והמעטפת שלו או לא יודע מי, החליטו שהרבה יותר חשוב לקבל דקות מאשר מה אתה עושה עם הדקות האלה, והתוצאה שהתקבלה היא דחליל שמתאמן על כישורי עציצות במשך 3 וחצי שנים ומתמחה בהגנה בסגנון אירופי- שהוא הסוג הכי פחות מוערך באן בי איי. גם פועל שחור וגם כזה שאף אחד מחוץ לספורט 5 או לעכברי כדורסל לא מעריך. זכור לי בשידור לפני שבוע במשחק מול אוקלוהומה, שהשדר והפרשן של אוקלוהומה ירדו על ההגנה שלו ואמרו דברים בסגנון "אני לא חושב שהוא השומר הכי טוב בפורטלנד" או "אין לו סיכוי מול גילג'ס אלכסנדר". לא דיברו עליו כמו מישהו שיש לו שם של שחקן הגנה טוב. אתם מבינים איך הצופה הנייטרלי רואה אותו? את המקום ה6 בשחקן המשתפר הוא קיבל בגלל השיפור ההתקפי שלו.

זה המצב. הוא עשה הרבה בחירות לא נכונות, בעיקר בגלל מעטפת בלי ניסיון ברמת אן בי איי שלא דחפה אותו נכון ולא הכניסה אותו למיינדסט המנטלי הנכון מהרגע הראשון שנחת בליגה.

עדיין אני חושב שיש לו סיטואציה בפורטלנד שמאוד מתאימה לו אם הוא יחזור בקרוב לפורמה של החצי השני של העונה הקודמת (לפחות). הפורמה ההיא זו הסיבה שפורטלנד השקיעה בו כל כך הרבה בחירות דראפט. הוא הגיע לאירגון שמאוד רוצה שהוא יצליח ורואים את זה בכמות הפעמים שנותנים לו להוביל כדור. הוא הגיע למועדון שהסגן ג'נרל מנג'ר זה אחד המאמינים הכי גדולים בו. מייק שמיץ. מה שהיה היה. הוא התחיל גרוע אבל לא יעזור ליפול לדיכאון מזה. המטרה שלו צריכה להיות מעכשיו לתת למועדון כמה התפוצצויות עוד השנה (ברמת ה40 נק' או טריפל דאבל מפלצתי). לשם הוא צריך לכוון וכולם ישכחו את ההתחלה הרעה אם זה יקרה. יש לו בעיה בכישורים, אבל הוא כל כך חזק, גבוה ומהיר שהוא יכול לעשות כמה משחקים מפלצתיים אם הוא יעשה סוויץ' מנטלי, לשים ז*ן אחד גדול על הפחד להיכשל ולהתנהג כמו מישהו שיש לו המון מה להוכיח. אם ימשיך בגישה של עכשיו, הוא בסיכון להפוך לשחקן שעובר מקבוצה לקבוצה בלי שאף אחת מושקעת בו ולקבל פירורים.

אני חושב שהבעיה העיקרית שלו שהוא לא פוגע,כלומר לא שם את הכדור לתוך הסל. מרגע שזה קורה, הוא מאבד ביטחון בעצמו. הוא באמת שחקן קבוצתי, אבל מהרגע שהוא מאבד ביטחון ,חלק מהמסירות שלו זה כדי להימנע מהזריקה שהוא צריך לעשות באותו רגע. בנוסף, מהרגע שדברים פשוטים לא הולכים בהתקפה ,יש ירידה מסויימת גם בצד ההגנתי.
לכולנו כמובן קל לדבר מאחורי המקלדת , אבל אני במקומו מוריד את זמן האימון בכל התרגילים האחרים שהוא משקיע בהם ומעלה בזמן בכל התרגילים הקשורים לקליעה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Blazergun » 08 נובמבר 2024, 07:08

גם כשהוא במשחק טוב פותח עם אחוזים טובים הוא פסיבי

היה לו היום משחק של 9 נקודות, 7 ריבאונדים ו-5 אסיסטים ב-25 דקות, דני של שנה שעברה היה הופך את זה למבוא לטריפל דאבל של 15-20 נקודות, כנראה 10 ריבאונדים ומספר אסיסטים דומה או קצת יותר למה שהוא סיים איתו - אבל לא. לקחת רק 5 זריקות ב-25 דקות זה פשוט לא מה שמצופה ממנו וזה באמת נראה רע.

לא אשקר אני מחכה לבן שרף.
סמל אישי של המשתמש
Blazergun

הודעהעל ידי שמואל1 » 08 נובמבר 2024, 11:50

Blazergun כתב:גם כשהוא במשחק טוב פותח עם אחוזים טובים הוא פסיבי

היה לו היום משחק של 9 נקודות, 7 ריבאונדים ו-5 אסיסטים ב-25 דקות, דני של שנה שעברה היה הופך את זה למבוא לטריפל דאבל של 15-20 נקודות, כנראה 10 ריבאונדים ומספר אסיסטים דומה או קצת יותר למה שהוא סיים איתו - אבל לא. לקחת רק 5 זריקות ב-25 דקות זה פשוט לא מה שמצופה ממנו וזה באמת נראה רע.

רק 25 דקות. ירד מ 20+ דקות באופן קבוע, כלומר המאמן כבר פחות מאמין בו.
וזה עוד לפני ששיידון שארפ נכננס לקצב (רק 20 דקות).
המניה של דני בצלילה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 11 נובמבר 2024, 04:56

דני של 4 משחקים בעונה שעברה התכוונת
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי Blazergun » 11 נובמבר 2024, 07:25

שועל כתב:

דני של 4 משחקים בעונה שעברה התכוונת

דני שכמעט כל משחק שנה שעברה ( ובמיוחד בחצי השני) היה מגיע לנתונים של כמעט דאבל דאבל ובמשחקים טובים ועם קצת מזל ( או חוסר מזל ) מרחק קטן מטריפל.

אנחנו כולנו יודעים שיש לו יכולת יותר טובה ממה שהוא מציג וזה למה זה מייאש.
סמל אישי של המשתמש
Blazergun

הודעהעל ידי שמואל1 » 11 נובמבר 2024, 09:56

דני אבדיה איבד כצפוי את המקום בחמישיה לשיידון שארפ. שיחק 13 דקות מהספסל וסיים ללא נקודות. עצוב.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 11 נובמבר 2024, 10:07

דני רחוק שנתיים מלהיפלט מהליגה , זה לא בשבילו הליגה הזאת
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי עידן » 11 נובמבר 2024, 10:24

הוא לא ייפלט כל כך מהר מהליגה עם החוזה שלו לדעתי, אבל באמת עצוב שהוא חזר שנתיים אחורה
עידן

הודעהעל ידי ankram » 11 נובמבר 2024, 11:12

עידן כתב:הוא לא ייפלט כל כך מהר מהליגה עם החוזה שלו לדעתי, אבל באמת עצוב שהוא חזר שנתיים אחורה

הNBA זה לא בשבילו , דני פורח שהמשחק קבוצתי , הוא נובל בקבוצות שכאלה ב NBA , הוא ייפלט בתום החוזה שלו
סמל אישי של המשתמש
ankram

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: שמואל1 ו־29 אורחים