06 דצמבר 2024, 00:17
רנדי וייט כתב:ניהול משחק נוראי של קטש. כל מיני זריקות של ריימן, פתאום ג'ייק כהן נכנס. משחק ביד ובסוף ממשיכים ברצף הפסדים
06 דצמבר 2024, 00:19
06 דצמבר 2024, 00:22
Jazzman כתב:בלאט חא יכול להיות רכז ראשון בקבוצת יורוליג סבירה. שחקן חד מימדי שמאד מוכשר באספקטים מסויימים אבל יש לו תקרה ברורה
06 דצמבר 2024, 00:25
רנדי וייט כתב:Jazzman כתב:בלאט חא יכול להיות רכז ראשון בקבוצת יורוליג סבירה. שחקן חד מימדי שמאד מוכשר באספקטים מסויימים אבל יש לו תקרה ברורה
גם הוא וגם רוקאס יכולים לספק רגעים יפים אבל לא יכולים להוביל קבוצה
06 דצמבר 2024, 00:36
06 דצמבר 2024, 00:37
Jazzman כתב:רנדי וייט כתב:Jazzman כתב:בלאט חא יכול להיות רכז ראשון בקבוצת יורוליג סבירה. שחקן חד מימדי שמאד מוכשר באספקטים מסויימים אבל יש לו תקרה ברורה
גם הוא וגם רוקאס יכולים לספק רגעים יפים אבל לא יכולים להוביל קבוצה
רוקאס יכל להיות אחלה לצד שיקן כמו בולדווין. הוא שחקן נחמד. אבל זהו
06 דצמבר 2024, 00:48
06 דצמבר 2024, 06:28
גל גל כתב:ביי לכולם חוץ מהורד בלאט וריברו.
מבחינתי שסורקין ילך להפועל
800 אלף דולר על כלום
אני פה המון שנים ואתם יודעים שאני כל פתיחת עונה תמיד אופטימי ומנסה לראות את הטוב אבל נשבר הזין.
אין יוצרים, יוקו לא מספיק טוב ובקבוצה בלי הרבה כסף אי אפשר להמר על שחקן כזה.
בניה מזעזעת ועקומה.
06 דצמבר 2024, 10:35
06 דצמבר 2024, 17:24
800 אלף דולר על כלום
אני פה המון שנים ואתם יודעים שאני כל פתיחת עונה תמיד אופטימי ומנסה לראות את הטוב אבל נשבר הזין.
בניה מזעזעת ועקומה.
06 דצמבר 2024, 17:33
07 דצמבר 2024, 21:42
800 אלף דולר על כלום
בניה מזעזעת ועקומה.
07 דצמבר 2024, 21:45
toja27 כתב:אגב יוקובאיטיס , חבל שאין לנו רכזים מנוסים וותיקים סטייל בראון לידו, היה יכול לעזור לו.
08 דצמבר 2024, 00:05
שועל כתב:toja27 כתב:אגב יוקובאיטיס , חבל שאין לנו רכזים מנוסים וותיקים סטייל בראון לידו, היה יכול לעזור לו.
עזוב אותך. שחקן לא מעניין. שום יכולת מיוחדת בשני הצדדים או חוכמת משחק כלשהי. יכל בכיף עם פחות מזל להתגלגל לאיזו קבוצה קטנה ואף אחד לא היה מרגיש
08 דצמבר 2024, 01:11
my man כתב:שועל כתב:toja27 כתב:אגב יוקובאיטיס , חבל שאין לנו רכזים מנוסים וותיקים סטייל בראון לידו, היה יכול לעזור לו.
עזוב אותך. שחקן לא מעניין. שום יכולת מיוחדת בשני הצדדים או חוכמת משחק כלשהי. יכל בכיף עם פחות מזל להתגלגל לאיזו קבוצה קטנה ואף אחד לא היה מרגיש
ובאמת בלי לשים לב זה בדיוק מה שקרה לו
08 דצמבר 2024, 13:16
my man כתב:שועל כתב:toja27 כתב:אגב יוקובאיטיס , חבל שאין לנו רכזים מנוסים וותיקים סטייל בראון לידו, היה יכול לעזור לו.
ובאמת בלי לשים לב זה בדיוק מה שקרה לו
08 דצמבר 2024, 14:08
08 דצמבר 2024, 14:35
omerk כתב:סייבן הלך ואני לא רואה קבוצה שמחה יותר או מאומנת יותר.
שחקן כמוהו היה יכול מאד לעזור במשחקים כאלו, אבל הטעות כבר נעשתה לצערי.
08 דצמבר 2024, 15:11
עידן כתב:omerk כתב:סייבן הלך ואני לא רואה קבוצה שמחה יותר או מאומנת יותר.
לא ברור לי למה ממשיכים להתרפק פה על השחקן הבינוני הזה, שגם לא היה משחק היום אפילו אם היה פה בגלל שלא הסכים להגיע לארץ. בינתיים הוא גם ממשיך להפסיד עם הקבוצה החדשה/ישנה שלו.
08 דצמבר 2024, 15:58
גיא כתב:עידן כתב:omerk כתב:סייבן הלך ואני לא רואה קבוצה שמחה יותר או מאומנת יותר.
לא ברור לי למה ממשיכים להתרפק פה על השחקן הבינוני הזה, שגם לא היה משחק היום אפילו אם היה פה בגלל שלא הסכים להגיע לארץ. בינתיים הוא גם ממשיך להפסיד עם הקבוצה החדשה/ישנה שלו.
למה? כי הוא שחקן שיכול לעשות דברים שאף אחד מהגארדים שלנו לא יכול לעשות.
כי הוא אקסקלוסיבי, וכי הוא סקורר.
ובשלב הזה הוא היה מגיע, וגם משחק בדרבי.
על הנייר יש ״השיטה של עודד״. על המגרש, לעומת זאת,
יש הרכב לבנים נמוכים מייאשים (ג׳ונדי בלאט ויוקובייטיס) שלא פוגעים, לא מסוגלים לחדור, ומאבדים כדורים.
אף אחד מהם לא שחקן קלאץ׳, אף אחד מהם לא go to guy