סקאוטינג V4

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סקאוטינג V4

הודעהעל ידי Neo » 23 אוקטובר 2024, 23:16

yon1 כתב:אנתוני לאמב שneo ציין עליו בקיץ שחקן מצויין בטרנטו קליעה כדרור אולי קצת נוטה ל4 אבל אופציה טובה

שחקן מעולה , כל מה שכתבתי עליו אז אמת גם היום . חזר אחרי פציעה בצולבת ומשחק מדהים באיטליה עם 20 נקודות במשחק
אם למכבי לא הייתה הנהלה ביזיונית תמורת ביי-אאוט יפה הוא היה במכבי . הוא שחקן יורוליג קללללללל
דעתי תוך חודשיים הוא ביורוליג ..... והוא יהיה מצוין ביורוליג

דרך אגב לטרנטו יש את ג'ורדן פורד ואת הבחור האנגלי ששניהם גם ישחקו ביורוליג בעתיד
היום טרנטו ניצחו את הפועל ואנטוני לאמב היה טוב
Neo

הודעהעל ידי yon1 » 23 אוקטובר 2024, 23:25

Neo כתב:
yon1 כתב:אנתוני לאמב שneo ציין עליו בקיץ שחקן מצויין בטרנטו קליעה כדרור אולי קצת נוטה ל4 אבל אופציה טובה

שחקן מעולה , כל מה שכתבתי עליו אז אמת גם היום . חזר אחרי פציעה בצולבת ומשחק מדהים באיטליה עם 20 נקודות במשחק
אם למכבי לא הייתה הנהלה ביזיונית תמורת ביי-אאוט יפה הוא היה במכבי . הוא שחקן יורוליג קללללללל
דעתי תוך חודשיים הוא ביורוליג ..... והוא יהיה מצוין ביורוליג

דרך אגב לטרנטו יש את ג'ורדן פורד ואת הבחור האנגלי ששניהם גם ישחקו ביורוליג בעתיד
היום טרנטו ניצחו את הפועל ואנטוני לאמב היה טוב

יכול בשקט להתאים כמו שכתבת בקיץ ל3-4 בהרכב עם הורד , גב לסל מצויין שחקן שקט קלאסי

סמי אוגיילי הוא פספוס גדול יכול להתאים בול אבל לא חושב שאפשרי להוציא אותו מולנסיה
yon1

הודעהעל ידי Neo » 25 אוקטובר 2024, 10:45

Nassir Little 1.98 SF
שחקן מאוד מעניין . צעיר בן 24 עם מלאאאא פוטנציאל אבל מאחוריו כבר 5 עונות נ.ב.א !!!!!!
וקיבל דקות לא מעטות בליגה הטובה בעולם ...... שחקן שלפי דעתי סגנון המשחק שלו הרבה יותר מתאים לאמריקה ויהיה לו קשה לפרוח ביבשת הישנה .
אבל לא יפתיע אותי אם הוא יתחיל לדפוק 25 נק פתאום במדי הכוכב האדום או ג'לגיריס .
אתלט , שומר טוב , חזק מאוד , צעד ראשון מעניין , מאוד מסוכן קרוב לטבעת למרות שהוא בקושי מגרד את השני מטר , אני ח ו ש ב שבאירופה הוא יקח יותר זריקות לשלוש ויהיו לו אחוזים טובים , יכול לשמור בקלות על 4 באירופה גם יכול פתאום להביא הרבה ריבאונד .
מסוג ה3 שאני לא אוהב אבל יכול מאודדדדדדד לעזור למכבי .......
https://www.youtube.com/watch?v=g8kFGdd-dBk

נ.ב. ההנהלה הביזיונית של מכבי , בבקשה תשלמו לטרנטו 200 אלף ביי-אאוט ותחתימו את אנטוני לאמב לשמונה שנים . שחקן ש ב ד י ו ק מכבי צריכה . יהיה ממש כיף לאוהדים המסכנים
תודה
Neo

הודעהעל ידי גל גל » 25 אוקטובר 2024, 17:52

מכבי משחקים קליעה?
מחפשים שחקן בעמדה 3 שיכול לשחק 4?
מחפשים ריבאונדר טוב?

יש לי את הפרפקט פיט
זאק סאליאס מוורצבורג הגרמנית.
2 מטר , קלעי אוטומטי מכל מצב(במיוחד מהפינות כמו שקטש אוהב)
25 נקודות למשחק 7.3 ריבאונדים ב 52 אחוז לשלוש ע"פ 4 שלשות למשחק ב bcl בנתיים.

אמור לעלות פיצוחים + בייאאוט קטן.

הייתי מביא אותו ל 3-4 ושם את הכסף הגדול על עוד שחקן בעמדה 2

https://youtu.be/9L6FIt5TMTo?si=X6ysj8I4Z7kZ-OYX

https://youtu.be/1EPSd6RFD-A?si=l0Lr5vViwULSr6oL

יחסית זריז לגודל שלו.
אני לא סגור רק על איך הוא שומר אבל התקפית אני בטוח שהוא יכול לעשות את הקפיצה ליורוליג.
מכבי 2025
קלארק,בלאט,דיבה
יוקו,ווילבקין,ציפר
וורד,דוארטה,לביא
הורד,סורקין,טופין
קאבנגלה/רייט,האם/גריי,טיוס
גל גל

הודעהעל ידי סומבץ » 26 אוקטובר 2024, 22:30

גל גל כתב:מכבי משחקים קליעה?
מחפשים שחקן בעמדה 3 שיכול לשחק 4?
מחפשים ריבאונדר טוב?

יש לי את הפרפקט פיט
זאק סאליאס מוורצבורג הגרמנית.
2 מטר , קלעי אוטומטי מכל מצב(במיוחד מהפינות כמו שקטש אוהב)
25 נקודות למשחק 7.3 ריבאונדים ב 52 אחוז לשלוש ע"פ 4 שלשות למשחק ב bcl בנתיים.

אמור לעלות פיצוחים + בייאאוט קטן.

הייתי מביא אותו ל 3-4 ושם את הכסף הגדול על עוד שחקן בעמדה 2

https://youtu.be/9L6FIt5TMTo?si=X6ysj8I4Z7kZ-OYX

https://youtu.be/1EPSd6RFD-A?si=l0Lr5vViwULSr6oL

יחסית זריז לגודל שלו.
אני לא סגור רק על איך הוא שומר אבל התקפית אני בטוח שהוא יכול לעשות את הקפיצה ליורוליג.

יצא לי לראות אותו העונה כי שיחק גם נגד אולם וגם נגד חולון. אבל לא זוכר כלום לגבי איכות המשחק שלו.
מה שאני כן זוכר (חוץ מהתספורת...) זה שבשני המשחקים עשה פלופים ממש מלוכלכים ששווים פאול טכני. ממש ברמת שחקן התיאטרון הגרוע בעולם.
סומבץ

הודעהעל ידי Neo » 30 אוקטובר 2024, 12:45

JHIVVAN JACKSON 1.83 PG
בשנה רגילה לא הייתי אפילו מעז להציע אותו ... אבל אם מכבי מחפשים בנחישות רבה גמדים ז ו ל י ם אז הברנש הזה יכול להיכנס לרשימה הלא
מכובדת .
הוא קטנצ'יק , חסר אתלטיות , אין לו איזה צעד ראשון מפחיד ...... אבל יש לו כישרון מעניין , אינסטינקטים חייתיים למשחק וחוסר פחד .
אישית אני מאוד מתחבר לשחקנים שמשחקים נטו על כישרון ואינסטינקטים .
השנה הוא יורה בגרמניה 18 נק עם 40 אחוז לשלוש .
יש לו קליעה פשוט מעולה , טכניקת זריקה נהדרת , עלייה פתאומית מהמקום על שני רגליים באחוזים טובים . לא מפחד לסיים קרוב לטבעת בכל מיני צורות למרות שהוא צנום צנום צנום .
עוד השנה אני מאמין שהוא יעבור לקבוצה בכירה יותר בהרבה .....שחקן באמת מעניין
https://www.youtube.com/watch?v=m5Ia-E5jym4
Neo

הודעהעל ידי Neo » 12 נובמבר 2024, 00:28

Jimmy Clark 1.91 PG
הגיע הזמן לדבר על הילדון הזה מהרצליה . המתנתי לכתוב את שורותיי לאחר המשחק עם מכבי כדי לגבש סופית את דעתי .
ר כ ז פשוט נהדר , שנה ראשונה באירופה ... למעשה השנה המקצועית הראשונה שלו .... אבל הוא ממש לא בוסר . משחק מאוד בטוח כאילו כבר עשור מקפץ לו ביבשת הישנה .
בליגת כחול לבן הוא יורה 18 חצים עם מעל 40 אחוז לשלוש , מחלק 6 סוכריות ועם 1.5 חטיפות .
שולט במלא אספקטים של המשחק ועם איי קיו כדורסל מאוד גבוה .
הבעיה שלי איתו כרגע שהוא יצטרך להצטיין ממש באחד האספקטים ולשים על עצמו 7 קילו מסת שריר בחלק הגוף העליון . אם יעשה את זה בעוד שנתיים יקבל לא מעט דקות ביורוליג .
https://www.youtube.com/watch?v=gntzxkk-7c8&t=1276s

נ.ב. בכלל על הרצליה השנה נפלו עוד כמה שחקנים מעניינים
1. כריס סילבה – יכול קלללללל לשחק ביורוליג מחר ולפי דעתי בקרוב הוא ינחת שם
קוברה חברי , תעשה סקאוטינג עליו אם יש לך מוזה .

2. שניד – לא מבין איך אחרי העונה הנהדרת שהוא דפק באיטליה הברנש הלא ביישן הזה לא חתם ביורוקאפ תמורת 358 אלף
Neo

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 נובמבר 2024, 06:29

הרצליה (או בני השרון בזמנו) תמיד ידעה להביא שחקנים מעניינים
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Neo » 22 נובמבר 2024, 14:20

Omari Moore SF 1.98
אין סקאוט באירופה שלא כתב עליו , אז רק אניח את שמו בפורום המכובד שלנו .
אחרי המשחק נגד פנרבחצ'יה שהוא דפק 34 נק עם מדד 35 הייתי בטוח שהוא יחתום למחרת באפס פילזן .
נראה ומריח הרבה יותר ממטר תשעים ושמונה עם ידיים ארוכות .
שנה ראשונה באירופה , שחקן עם כישרון גולמי מטורף !!!
יכול לתת דקות איכותיות גם כרכז וגם כקלעי . לפי דעתי הלא צנועה הוא המוסר הטוב באירופה בעמדה שלוש אחרי דז'נן מוסא האגדי .
מוסר כמעט שישה אסיסטים למשחק מעמדת הסמול פורוורד , כן שישה .
מזמן לא ראיתי שחקן כל כך מגוון בקו האחורי באירופה , הכי דומה לאנטוני פארקר אהובי מבחינת סגנון ואיי קיו כדורסל . סקאוטרים רצינים באירופה באמת מתלהבים משילוב של הגודל שלו +אתלטיות +דברים שהוא יודע לעשות עם הכדור ..... הכל נכון , אבל יש לי שני דברים שליליים להוסיף .
1. עם כל הכישרון שלו , הוא לא מגיע מספיק לקו העונשין . גם האחוזים שלו מקו העונשין במשך השנים לא כאלה בהירים . נראה שיש לו בעיה פסיכולוגית בנושא
2. אוהב להיות דומיננטי , אוהב להוביל את הכדור , אוהב לקבל החלטות .... למעשה יותר מדי אוהב . כאשר הכדור לא עובר דרכו הוא לא עושה כלום , ממש כלום .
לפי דעתי בקרוב יעבור לקבוצה גדולה ואז או שהוא יהיה כוכב או פשוט כלוםםםםםםם !
אמרי מור שחקן טוב יותר מרנדולף ושאיוק , אשמח לראות אותו במכבי .
הוא שחקן מאוד שונה מאנטוני לאמב שאני חופר עליו כבר הרבה זמן , למרות ששניהם בעמדת הסמול פורוורד .
https://www.youtube.com/watch?v=kh5yyv1 ... =63&t=167s
https://www.youtube.com/watch?v=F78fHUNUSzg
Neo

הודעהעל ידי Neo » 09 דצמבר 2024, 12:54

Nate Watson 2.08 C
משחק השנה כדורסל נ ה ד ר ויעיל ביוון 15 נק , 7 ריב ו 1.5 חסימות
שחקן מאוד מאסיבי וחזק .
לא אתלט גדול , לא טכני בכלל , כישרון דל מאוד , ולא חכם במיוחד ...... אבל איך שהוא אם אוספים את הכל ומחברים את זה לחשמל יוצא שחקן נהדר .קבוצה גדולה שמחפשת סנטר יעיל יעל יעיל עם אפס אגו שתמיד נותן את הכל גם אם הוא עולה ל21 שניות תחתים אותו בקוב מאוד
https://www.youtube.com/watch?v=zU6p1bFxNLQ
https://www.youtube.com/watch?v=32CBtr1CS_8
Neo

הודעהעל ידי A.Parker » 14 דצמבר 2024, 20:21

ג'ימי קלארק מהרצליה חייב להיות פה שנה הבאה. שחקן נהדר עם אפסייד פסיכי.
A.Parker

הודעהעל ידי מרסר » 14 דצמבר 2024, 20:34

A.Parker כתב:ג'ימי קלארק מהרצליה חייב להיות פה שנה הבאה. שחקן נהדר עם אפסייד פסיכי.

ראיתי עכשיו מזכיר את פרקיניס
מרסר

הודעהעל ידי A.Parker » 14 דצמבר 2024, 22:30

מרסר כתב:
A.Parker כתב:ג'ימי קלארק מהרצליה חייב להיות פה שנה הבאה. שחקן נהדר עם אפסייד פסיכי.

בהגנה. בהתקפה הוא מגוון ומוכשר מאוד, החל מניהול משחק משובח ועד קליעה טובה ואתלטיות אדירה. בעיני יפרוץ כמו קינן אוואנס.
A.Parker

הודעהעל ידי מרסר » 14 דצמבר 2024, 23:05

A.Parker כתב:
מרסר כתב:

בהגנה. בהתקפה הוא מגוון ומוכשר מאוד, החל מניהול משחק משובח ועד קליעה טובה ואתלטיות אדירה. בעיני יפרוץ כמו קינן אוואנס.

שיביאו עכשיו שישחררו את דג'וליוס שהוא סתם שחקן, בייאאוט והשאלה של מאייר להרצליה.
מרסר

הודעהעל ידי Avi1508 » 15 דצמבר 2024, 02:44

מרסר כתב:
A.Parker כתב:
מרסר כתב:

שיביאו עכשיו שישחררו את דג'וליוס שהוא סתם שחקן, בייאאוט והשאלה של מאייר להרצליה.

אם יגיע למכבי אז זה יהיה שחזור של המסלול של שון ג׳יימס
שניהם הגיע ישירות מאותה מכללה (דוקיין) לליגת העל לבני הרצליה (בני השרון לשעבר)
Avi1508

הודעהעל ידי Mitelka » 15 דצמבר 2024, 13:23

אני גר 5 דקות מאולם היובל, עשיתי מנוי ביחד עם חבר טוב. הלכנו לכל המשחקים בבית השנה, כרטיסים זולים קרוב לפרקט. חלום (חבל שזה לא מכבי בשבילי, אבל זה מה יש).

אז ככה:
כריס סילבה אתמול (7 איבודים) הוא לא סנטר ליורוליג בשום מצב. אני מבין למה מחזיקים ממנו בליגת הגמדים, ואני מבין שהוא בסך הכל עושה אחלה עונה, אבל תשכחו מיורוליג כרגע. הוא מאבד סידרתי, לוקח בכח שחקנים, לפעמים זה מצליח לפעמים לא, לא יודע להוציא החוצה כמו שצריך לקלעים (עושה את זה מעט מדי, גם בדאבל טים עליו הוא לפעמים מחפש בכח את הסל) הוא לחלוטין לא פיט טוב למכבי כרגע בשום מצב. מצטער.

סניד: מת עליו, אבל הוא כרגע יותר וואן טריק. פשוט מיידה שלשות (3 ברצף בהתחלה אתמול, ואז עוד אחת משוגעת בחצי השני) ובאמת קולע אותם באחוזים טובים. ממעט לחדור, ממעט למסור. הכל טוב ברמת הבני הרצליה, שוב, אין לי שום מחשבת מכבי לגביו.

ג׳ימי קלארק: טוב, איז דה ריל שיט. אשכרה שנה ראשונה מקצוענית. הזייה. הוא עושה הכל בהתקפה, וכל פעם שיורד (כמו אתמול) להרצליה אין שום דבר מה להציע. קולע מצויין מבחוץ, חודר טוב, מוסר לא רע (לא רכז במחלק אסיסטים כמו בלאט, יותר סקורר). בפיק אנד רול יעדיף את השלשה מאשר את המסירה לגבוה. הגנתית הוא חוטף נהדר (4 אתמול), מאוד אגריסיבי, זה עולה לו (נקלע לבעיית עבירות אתמול עם 4 עבירות ברבע שלישי. יצא בחמישית 3-4 דקות לסיום).
מה שכן נעלם מדי פעם, מרגיש לי שהוא לפעמים שומר את עצמו לרבע האחרון. מחצית ראשונה, רבעים ראשונים, יכול פשוט לא להיות מורגש בכלל. זה ממש קיצוני - ואז בכמה דקות להשתלט על העסק.
פוטנציאל יורוליג גדול. האם עכשיו אני נותן לו צ׳אנס כרכז מוביל בקבוצת יורוליג? לא חושב. אבל כן שנה הבאה ישחק בוודאות בקבוצת יורוקאפ\פיב״א וקבוצות יורוליג וגם מכבי צריכות לשים אותו בפנקסים.

זאת השלישייה המובילה של הרצליה. על השאר (הולי, מיקס והישראלים) אין ממש מה לדבר בהקשר של הדיון הזה.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי Neo » 15 דצמבר 2024, 17:29

אין לו אפסייד פסיכי , יש לו חבילה די שלמה כבר עכשיו . כמו שכתבתי עליו לפני חודשיים הוא יהיה חייב להשחיז את אחת התכונות שלו לרמת פרפקט כדי להיות שחקן יורוליג בכיף .

דרך אגב יש שח'קן בעפולה שיהיה ביורוליג בזמן הקרוב
ארשום עליו בקרוב

בכלל השנה , יש כמה שחקנים נהדרים וזולים מאוד בקבוצות תחתית בארץ שיש להם עתיד ורוד מאוד באירופה
שאפו ע נ ק למאמנים בארץ
Neo

הודעהעל ידי felix_r » 15 דצמבר 2024, 19:57

אני לא יודע אם הנהלת מכבי עדיין מתכננת להביא סנטר, שיעזור כול עוד ריברו פצוע. אבל אם כן, הייתי מנסה להביא מנאנסי הצרפתית את שאבון תומפסון (213, 31) הג'מייקני. מקום 4 בצרפת בנקודות, מקום 1 בריבאונד.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי A.Parker » 15 דצמבר 2024, 21:22

Neo כתב:

אין לו אפסייד פסיכי , יש לו חבילה די שלמה כבר עכשיו . כמו שכתבתי עליו לפני חודשיים הוא יהיה חייב להשחיז את אחת התכונות שלו לרמת פרפקט כדי להיות שחקן יורוליג בכיף .

דרך אגב יש שח'קן בעפולה שיהיה ביורוליג בזמן הקרוב
ארשום עליו בקרוב

בכלל השנה , יש כמה שחקנים נהדרים וזולים מאוד בקבוצות תחתית בארץ שיש להם עתיד ורוד מאוד באירופה
שאפו ע נ ק למאמנים בארץ

לא יודע, בעיני הוא מוכשר מאוד ודי שלם. הוא בסך הכל בשנה המקצוענית הראשונה שלו ודי ברור שהוא עוד ישתפר ויתאקלם. הייתי מחתים אותו כבר עכשיו לכמה שנים בכיף.
A.Parker

הודעהעל ידי גל גל » 15 דצמבר 2024, 22:08

מכבי צריכים להסתכל על kevon Harris.

ואם היה היה אפשר איכשהו להנחית פה את
oscar tshiebwe הייתי שם עליו ארגז של כסף למרות שנראה לי שהוא ישאר ב nba.
מכבי 2025
קלארק,בלאט,דיבה
יוקו,ווילבקין,ציפר
וורד,דוארטה,לביא
הורד,סורקין,טופין
קאבנגלה/רייט,האם/גריי,טיוס
גל גל

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים