ת'רד ההנהלה הביזיונית של מכבי ת''א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד ההנהלה הביזיונית של מכבי ת''א

הודעהעל ידי מרסר » 07 מרץ 2025, 12:48

omerk כתב:אף פעם לא הבנתי את המחאה שהייתה בזמנו נגד הלוגו האדום של פוקס (ששונה לכחול ספציפית בשביל החולצה של מכבי). שיחקנו שנים עם הלוגו האדום של עלית וזה הספונסר שהכי מזוהה עם מכבי. עכשיו אפילו הטמטום זועק עוד יותר לשמיים אין מה להגיד.

עידן האולטרסים זה מה שגרם למחאות האלה אני זוכר שהפועל ת"א שיחקה בשנות ה 90' עם סופנסר של בירה מכבי וקראו להם הפועל בירה מכבי ת"א, היום נראה לך שזה היה עובר ? פעם האהודים היו יותר נוחים רגועים ותמימים היום האוהדים רוצים לנהל את המועדונים.
מרסר

הודעהעל ידי A.Parker » 07 מרץ 2025, 12:50

מרסר כתב:
omerk כתב:אף פעם לא הבנתי את המחאה שהייתה בזמנו נגד הלוגו האדום של פוקס (ששונה לכחול ספציפית בשביל החולצה של מכבי). שיחקנו שנים עם הלוגו האדום של עלית וזה הספונסר שהכי מזוהה עם מכבי. עכשיו אפילו הטמטום זועק עוד יותר לשמיים אין מה להגיד.

עידן האולטרסים זה מה שגרם למחאות האלה אני זוכר שהפועל ת"א שיחקה בשנות ה 90' עם סופנסר של בירה מכבי וקראו להם הפועל בירה מכבי ת"א, היום נראה לך שזה היה עובר ? פעם האהודים היו יותר נוחים רגועים ותמימים היום האוהדים רוצים לנהל את המועדונים.

אני מניח שגם אז התערבו, רק שאז התמקדו במה שחשוב באמת.
מילא להתלונן על צבע אדום במדים (מאוד ילדותי וטיפשי בעיני אבל שיהיה), אבל כשבמקביל יש שתיקה רועמת כבר שנים על כל הבזיונות פה? מביך מאודדד.
A.Parker

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 מרץ 2025, 12:54

A.Parker כתב:
מרסר כתב:

מילא להתלונן על צבע אדום במדים (מאוד ילדותי וטיפשי בעיני אבל שיהיה), אבל כשבמקביל יש שתיקה רועמת כבר שנים על כל הבזיונות פה? מביך מאודדד.

שכחת את המחאה הסופר חשובה על השחרור של גייק כהן
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מרסר » 07 מרץ 2025, 12:55

A.Parker כתב:
מרסר כתב:

תראה גם לי מפריע צבע אדום על מדים של מכבי אבל אני לא יחרים או יעשה הפגנות על זה, האוהדים שמתלוננים הולכים על המקרה הקל על צבע מדים או שנאה להפועל, ברור שיש דברים הרבה יותר דחופים שהאוהדים צריכים לתת את הדעת עליהם.
מרסר

הודעהעל ידי Gevaudan » 09 מרץ 2025, 17:22

איש עסקים מעוניין לרכוש את מרבית מניות הקבוצה (75% ממניות הקבוצה, כולל אלו של מזרחי, פדרמן ורקנאטי) לפי שווי הקבוצה המוערך בכ200 מיליון דולר. לפי הכתבה פדרמן מסכים למכור, מזרחי ורקנאטי לא:
https://www.ynet.co.il/sport/israelibas ... hkux5fjikx

יתכן ומדובר בספין של פדרמן כדי שירדו לו מהגב, אבל אם זה נכון - הטענות לפיהן "אין אוליגרכים שרוצים לקנות" נראות לא אמינות במיוחד.
Gevaudan

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 מרץ 2025, 17:45

אם לא יהיה לחץ אקטיבי של הקהל, ולא יהיה כמובן, הם לא ימכרו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מרסר » 09 מרץ 2025, 19:55

Gevaudan כתב:איש עסקים מעוניין לרכוש את מרבית מניות הקבוצה (75% ממניות הקבוצה, כולל אלו של מזרחי, פדרמן ורקנאטי) לפי שווי הקבוצה המוערך בכ200 מיליון דולר. לפי הכתבה פדרמן מסכים למכור, מזרחי ורקנאטי לא:
https://www.ynet.co.il/sport/israelibas ... hkux5fjikx

יתכן ומדובר בספין של פדרמן כדי שירדו לו מהגב, אבל אם זה נכון - הטענות לפיהן "אין אוליגרכים שרוצים לקנות" נראות לא אמינות במיוחד.

הם לא ימכרו את מכבי בחיים מרצונם כי שווה להם להיות בעלי מכבי ת"א כדורסל שזה מותג גם באירופה ושעוד לא צריך להביא בשבילו כסף מהבית.
מרסר

הודעהעל ידי JarJarBinx » 09 מרץ 2025, 20:23

לפי הכתבה שווי הקבוצה מוערך ב-150 מיליון. האמת, נשמע שווי מופרך.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי Shay_uzan » 11 מרץ 2025, 17:37

לפי ישראל היום יש נתק מלא בין פדרמן וראקנטי
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי מרסר » 17 מרץ 2025, 19:50

אהרל'ה ויסברג: מכבי נכנסה לשיתוק ניהולי

ההאשמה שנשלפה ב"איחור" של שנה. הדמות שהוצנחה בניסיון לפשר. ההצעה בישיבת ההנהלה שהסעירה את הרוחות. המחלוקות בנוגע למינוי ג'נרל מנג'ר. שאלת ג'יילן הורד. ותוכנית העבודה שאין לעונה הבאה. מה קורה באמת מאחורי הקלעים?

https://sports.walla.co.il/item/3734533
מרסר

הודעהעל ידי Avi1508 » 17 מרץ 2025, 20:11

מרסר כתב:אהרל'ה ויסברג: מכבי נכנסה לשיתוק ניהולי

ההאשמה שנשלפה ב"איחור" של שנה. הדמות שהוצנחה בניסיון לפשר. ההצעה בישיבת ההנהלה שהסעירה את הרוחות. המחלוקות בנוגע למינוי ג'נרל מנג'ר. שאלת ג'יילן הורד. ותוכנית העבודה שאין לעונה הבאה. מה קורה באמת מאחורי הקלעים?

נקודה מעניינת שעולה בכתבה היא
אפרופו קלארק: ספק אם רכישתו מבני הרצליה תיכנס לספר דברי הימים כמהלך מקצועי משנה מציאות בהיסטוריה, אבל הדרך שבה בוצעה מלמדת דבר או שניים על ההתנהלות. בדומה לסגירות עם תמיר בלאט ורומן סורקין בקיץ, גם המהלך הזה בוצע על ידי היו"ר שמעון מזרחי, שמאס בסחבת הבלתי נגמרת בהבאת שחקנים חדשים לאורך העונה כולה. דני פדרמן והמנהל המקצועי בפועל דייויד בלאט ידעו רק בדיעבד שהושג סיכום עם הגארד; יש מי שמוכן להישבע שאם זה היה תלוי בשניהם, עד היום לא היה מגיע אף אחד
Avi1508

הודעהעל ידי omerk » 17 מרץ 2025, 20:45

מרסר כתב:אהרל'ה ויסברג: מכבי נכנסה לשיתוק ניהולי

לנסות למשוך כסף מקבוצת הנוער, כאשר זה מלכתחילה לא כסף שהקבוצה הבוגרת (קרי, הבעלים) הכניסו, זה ממש שפל ועלוב. כמה כבר הם רוצים לגרד משם? למשכן את שחקני העתיד הישראלים של מכבי בשביל כמה גרושים?
omerk

הודעהעל ידי Avi1508 » 19 מרץ 2025, 14:56

הנה עכשיו ייכנס עוד קצת כסף לכיס של פדרמן
60 מיליון ש"ח: כך יחולק הפיצוי למועדונים
משרד הספורט והשר זוהר יעניקו פיצוי חסר תקדים על אי קיום משחקים בישראל
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=500637
Avi1508

הודעהעל ידי A.Parker » 21 מרץ 2025, 00:14

כל כך ברור שיגידו שזו קבוצה טובה שפשוט לקח לה זמן להתחבר, תוך התבססות על המשחקים האלה
A.Parker

הודעהעל ידי עידן » 21 מרץ 2025, 00:17

A.Parker כתב:כל כך ברור שיגידו שזו קבוצה טובה שפשוט לקח לה זמן להתחבר, תוך התבססות על המשחקים האלה

העונה גמורה אז מכבי מנצחת כי אין שום לחץ.

מי יגיד שזו קבוצה טובה? ההנהלה? מה זה משנה בעצם? הרי כל עוד המלחמה לא נגמרת והמשחקים לא חוזרים לישראל, בעונה הבאה יצפה לנו עוד מהטוב הזה.
עידן

הודעהעל ידי A.Parker » 21 מרץ 2025, 00:19

עידן כתב:
A.Parker כתב:כל כך ברור שיגידו שזו קבוצה טובה שפשוט לקח לה זמן להתחבר, תוך התבססות על המשחקים האלה

מי יגיד שזו קבוצה טובה? ההנהלה? מה זה משנה בעצם? הרי כל עוד המלחמה לא נגמרת והמשחקים לא חוזרים לישראל, בעונה הבאה יצפה לנו עוד מהטוב הזה.

אני פשוט לא רוצה לשמוע עוד בולשיט ולראות אוהדים טיפשים שממשיכים לקנות את זה
A.Parker

הודעהעל ידי מרסר » 21 מרץ 2025, 01:01

A.Parker כתב:
עידן כתב:

אני פשוט לא רוצה לשמוע עוד בולשיט ולראות אוהדים טיפשים שממשיכים לקנות את זה

ההנהלה לא איתנו בכלל עסוקים בלריב אחד עם השני, מצבה של מכבי זה הדבר האחרון שמעניין אותם, אולי שמעון הוא היחידי שמתפקד שם, בלעדיו קלארק לא היה מגיע בכלל והיינו נשארים עם דג'וליוס.
מרסר

הודעהעל ידי felix_r » 21 מרץ 2025, 01:04

למה להחתים עוד שחקנים אם ככול שהסגל קצר יותר, ככה מכבי מנצחת יותר ביורוליג?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מרסר » 21 מרץ 2025, 01:06

felix_r כתב:למה להחתים עוד שחקנים אם ככול שהסגל קצר יותר, ככה מכבי מנצחת יותר ביורוליג?

בגלל הפציעות, אתה לא שם לב שכול שבוע יש פצוע חדש, נראה לי שאת רנדולף תפסו ממש רגע לפני שקרע איזה רצועה ברגל.
מרסר

הודעהעל ידי felix_r » 21 מרץ 2025, 01:09

מרסר כתב:
felix_r כתב:למה להחתים עוד שחקנים אם ככול שהסגל קצר יותר, ככה מכבי מנצחת יותר ביורוליג?

בגלל הפציעות, אתה לא שם לב שכול שבוע יש פצוע חדש, נראה לי שאת רנדולף תפסו ממש רגע לפני שקרע איזה רצועה ברגל.

לא הבנת. זה היה סרקזם.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־79 אורחים