Shay_uzan כתב:לסאנס יש את הלוז הקשה ביותר בNBA, לפורטלנד התשיעי.עידן כתב:A.Parker כתב:עוד הופעה מעולה
בהחלט.
הפלייאין לעומת זאת מתרחק, כי הסאנס חזרו לנצח, ולפורטלנד נותרו בסה"כ 12 משחקים וכמעט כולם קשים.
נשאר להם את בוסטון פעמייים, קליבלנד, רוקטס, ווריורס, ניו יורק וOKC. מנגד יש להם משחק אחד רק מול תחתית הטבלה וזה סן אנטוניו.
לפוטלנד יש מצד אחד את: בוסטון, ניקס, דנבר, ווריורס, ליקרס וקליבלנד, אבל מצד שני יש להם טנקים כמו יוטה, סן אנטוניו, שיקגו, טורונטו ואטלנטה.
עוד קבוצה שהיא במאבק זאת הקינגס שעם הלוז השמיני הכי קשה ומה שמעניין בהם זה שהם נפגשים גם מול הסאנס ופורטלנד מה שיכול להתברר כמשחקים קריטיים
הרצף ניצחונות של הסנאנס היה מול קבוצות קלות בנתיים ושדיברו על הסיכויים של פורטלנד לקחו את זה בחשבון
https://www.tankathon.com/remaining_schedule_strength
הקינגס ביתרון של 5 משחקים על פורטלנד. לא נראה לי שיש סיכוי לסגור כזה פער ב-12 משחקים, גם אם הלוז של פורטלנד (טיפה) קל יותר. הסאנס ביתרון של 2 משחקים בלבד.
נראה לי ש-7 נצחונות נוספים של פורטלנד יספיקו. פחות מזה אני לא מאמין שיספיק, אלא אם הסאנס ממש יקרסו (מה שיכול להיות כמובן).
צריך גם לזכור שעדיין יש את דאלאס, כן? נכון שהם נראים גמורים לחלוטין ובקושי מצליחים להרכיב חמישייה, אבל אם אנתוני דייויס יחזור (והבנתי שיש מאמצים גדולים להכשיר אותו לפני תום העונה) אז הדברים יכולים להיראות אחרת.