דני אבדיה וקבוצתו החדשה פורטלנד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דני אבדיה וקבוצתו החדשה פורטלנד

הודעהעל ידי עידן » 20 מרץ 2025, 15:48

Shay_uzan כתב:
עידן כתב:
A.Parker כתב:עוד הופעה מעולה

בהחלט.

הפלייאין לעומת זאת מתרחק, כי הסאנס חזרו לנצח, ולפורטלנד נותרו בסה"כ 12 משחקים וכמעט כולם קשים.
לסאנס יש את הלוז הקשה ביותר בNBA, לפורטלנד התשיעי.

נשאר להם את בוסטון פעמייים, קליבלנד, רוקטס, ווריורס, ניו יורק וOKC. מנגד יש להם משחק אחד רק מול תחתית הטבלה וזה סן אנטוניו.
לפוטלנד יש מצד אחד את: בוסטון, ניקס, דנבר, ווריורס, ליקרס וקליבלנד, אבל מצד שני יש להם טנקים כמו יוטה, סן אנטוניו, שיקגו, טורונטו ואטלנטה.
עוד קבוצה שהיא במאבק זאת הקינגס שעם הלוז השמיני הכי קשה ומה שמעניין בהם זה שהם נפגשים גם מול הסאנס ופורטלנד מה שיכול להתברר כמשחקים קריטיים
הרצף ניצחונות של הסנאנס היה מול קבוצות קלות בנתיים ושדיברו על הסיכויים של פורטלנד לקחו את זה בחשבון
https://www.tankathon.com/remaining_schedule_strength

הקינגס ביתרון של 5 משחקים על פורטלנד. לא נראה לי שיש סיכוי לסגור כזה פער ב-12 משחקים, גם אם הלוז של פורטלנד (טיפה) קל יותר. הסאנס ביתרון של 2 משחקים בלבד.

נראה לי ש-7 נצחונות נוספים של פורטלנד יספיקו. פחות מזה אני לא מאמין שיספיק, אלא אם הסאנס ממש יקרסו (מה שיכול להיות כמובן).

צריך גם לזכור שעדיין יש את דאלאס, כן? נכון שהם נראים גמורים לחלוטין ובקושי מצליחים להרכיב חמישייה, אבל אם אנתוני דייויס יחזור (והבנתי שיש מאמצים גדולים להכשיר אותו לפני תום העונה) אז הדברים יכולים להיראות אחרת.
עידן

הודעהעל ידי Shay_uzan » 20 מרץ 2025, 16:12

עידן כתב:
Shay_uzan כתב:
עידן כתב:

בהחלט.

הפלייאין לעומת זאת מתרחק, כי הסאנס חזרו לנצח, ולפורטלנד נותרו בסה"כ 12 משחקים וכמעט כולם קשים.

נשאר להם את בוסטון פעמייים, קליבלנד, רוקטס, ווריורס, ניו יורק וOKC. מנגד יש להם משחק אחד רק מול תחתית הטבלה וזה סן אנטוניו.
לפוטלנד יש מצד אחד את: בוסטון, ניקס, דנבר, ווריורס, ליקרס וקליבלנד, אבל מצד שני יש להם טנקים כמו יוטה, סן אנטוניו, שיקגו, טורונטו ואטלנטה.
עוד קבוצה שהיא במאבק זאת הקינגס שעם הלוז השמיני הכי קשה ומה שמעניין בהם זה שהם נפגשים גם מול הסאנס ופורטלנד מה שיכול להתברר כמשחקים קריטיים
הרצף ניצחונות של הסנאנס היה מול קבוצות קלות בנתיים ושדיברו על הסיכויים של פורטלנד לקחו את זה בחשבון

הקינגס ביתרון של 5 משחקים על פורטלנד. לא נראה לי שיש סיכוי לסגור כזה פער ב-12 משחקים, גם אם הלוז של פורטלנד (טיפה) קל יותר. הסאנס ביתרון של 2 משחקים בלבד.

נראה לי ש-7 נצחונות נוספים של פורטלנד יספיקו. פחות מזה אני לא מאמין שיספיק, אלא אם הסאנס ממש יקרסו (מה שיכול להיות כמובן).

צריך גם לזכור שעדיין יש את דאלאס, כן? נכון שהם נראים גמורים לחלוטין ובקושי מצליחים להרכיב חמישייה, אבל אם אנתוני דייויס יחזור (והבנתי שיש מאמצים גדולים להכשיר אותו לפני תום העונה) אז הדברים יכולים להיראות אחרת.

רשמתי את הקינגס בעיקר בגלל שיש להם מאצאפ מול 2 הקבוצות. אם היא תנצח לאחת ותפסיד לשניה זה יהיה מאוד קריטי, רק אם היא תפסיד לשניהם ה5 משחקים יהפכו ל3 ואז יהיו פערים פנימיים שצריך להסתכל אליהם אבל זה לא סביר.
לפי הESPN יש להם 16.5 אחוז להגיע לפלייאין, מה שקפץ משמעותית בשבוע האחרון. פורטלנד תלויה בסאנס ובביל (שנשמע כיאלו הוא עושה הכל כדי לגרום לחברים שלו להתעצבן) ואם הם לא יגנבו משחק מול קבוצה גדולה (יש להם 7 כאלה) מספיק משחק אחד שפורטלנד גונבת והיא תעלה לפלייאוף, כל הפסד וניצחון נוסף של סאנס ופורטלנד בהתאמה יתקבל בברכה.
בסוף פלייאין או לא, פורטלנד נהפכה לקבוצה תחרותית ורוב הקרדיט מגיע לדני וזה בהחלט סיבה טובה לתקווה להמשך של הקבוצה הזאת
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 20 מרץ 2025, 16:22

Shay_uzan כתב:
עידן כתב:
Shay_uzan כתב:
עידן כתב:

בהחלט.

רשמתי את הקינגס בעיקר בגלל שיש להם מאצאפ מול 2 הקבוצות. אם היא תנצח לאחת ותפסיד לשניה זה יהיה מאוד קריטי, רק אם היא תפסיד לשניהם ה5 משחקים יהפכו ל3 ואז יהיו פערים פנימיים שצריך להסתכל אליהם אבל זה לא סביר.
לפי הESPN יש להם 16.5 אחוז להגיע לפלייאין, מה שקפץ משמעותית בשבוע האחרון. פורטלנד תלויה בסאנס ובביל (שנשמע כיאלו הוא עושה הכל כדי לגרום לחברים שלו להתעצבן) ואם הם לא יגנבו משחק מול קבוצה גדולה (יש להם 7 כאלה) מספיק משחק אחד שפורטלנד גונבת והיא תעלה לפלייאוף, כל הפסד וניצחון נוסף של סאנס ופורטלנד בהתאמה יתקבל בברכה.
בסוף פלייאין או לא, פורטלנד נהפכה לקבוצה תחרותית ורוב הקרדיט מגיע לדני וזה בהחלט סיבה טובה לתקווה להמשך של הקבוצה הזאת

הסתכלתי עכשיו על הלוז של 2 הקבוצות (ממש, הסדר שלהם) לסנאנס יש רצף של 10 משחקים "קשים" עכשיו שהקבוצות ה"קלות" הן הבאקס, הווריורס ומיניסוטה, למעשה ה2 משחקים הכי קלים שלהם הם בסוף העונה שזה סן אנטוניו והקינגס, ככה שאולי חוץ מאוקלאומה, אף קבוצה טובה גם לא תבוא לנוח נגדם. צריך לראות איך הם שורדים את הסטראו המפלצתי הזה.
לפורטלנד מנגד יש מבחן אופי קשה עם 5 משחקים קשים שהקינגס הוא הכי קל מבניהם ואחרי זה 5 משחקים שרשמתי ברשימה שאפשר לנצח אותם ובסוף העונה הם יקנחו עם הווריורס והלייקרס שמי יתן ויתנו ללוקה לנוח
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי עידן » 20 מרץ 2025, 17:12

הצמרת של המערב צפופה מאוד, הלייקרס והווריורס במיוחד במאבקי מיקום קשוחים שכל ניצחון או הפסד בהם יכולים להיות קריטיים וההבדל בין מקום 4 למקום 7. לא חושב שיש להם את הפריבילגיה לתת לכוכבים לנוח.

ואני מסכים לכך שהעתיד של פורטלנד נראה מבטיח, אבל עדיין תלוי לא מעט בדראפט הקרוב ומהלכים שהם יעשו אם הם רוצים בעונה הבאה להיות קבוצת פלייאוף לגיטימית (נניח מקומות 5-8) ולא להיאבק על הפלייאין מלמטה.
עידן

הודעהעל ידי Gevaudan » 22 מרץ 2025, 06:03

האיבודים האלה של דני הם מכה שלא כתובה, המשחק עוד לא במחצית וכבר יש לו 4 כאלה.
מה שמבאס הוא שהוא ממש יכול להימנע מרובם.
לא מספיק מרוכז או מנסה לחפש מהלכים מתחכמים אלא וויליאמס.
נערך לאחרונה על ידי Gevaudan בתאריך 22 מרץ 2025, 07:38, נערך פעם אחת בסך הכל.
Gevaudan

הודעהעל ידי Gevaudan » 22 מרץ 2025, 07:34

עוד משחק מפלצתי של דני עם 36 נק' (4-6 מ3), 8-9 מהקו, 3 חטיפות, 8 ריבאונדים ו7 אסיסטים
Gevaudan

הודעהעל ידי felix_r » 22 מרץ 2025, 10:56

מרץ משוגע של דני. משחק רביעי של 30+ נקודות במחודש הזה.

חבל מאוד שגם פיניקס וגם דאלאס ניצחו היום.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Gevaudan » 24 מרץ 2025, 02:07

עד כה בוסטון התכוננו יפה לדני. סוגרים לו את החדירה ימינה ומקשים עליו בפיקים.

עדיין הצליח לקלוע 10 נק' עד המחצית, למרות חלוקת דק' הזויה של בילאפס ברבע השני.
אם ימשיך כך לדעתי יגיע ל25 נק' שלו. לא בטוח שזה יספיק להם כדי לנצח
Gevaudan

הודעהעל ידי עידן » 31 מרץ 2025, 09:30

משחק מצוין נוסף לדני, כאשר הספסל של פורטלנד סיפק 4 נקודות.

מאחר שהפלייאין העונה כבר אבוד, "משחק המפתח" עשוי להיות נגד סן אנטוניו, כששתי הקבוצות יירצו כנראה להפסיד כדי לסיים במיקום נמוך יותר, ובשביל סיכויים מעט טובים יותר בדראפט.

צריך גם לקחת בחשבון שאולי דני לא ישחק במשחקים שנותרו עד סוף העונה אם פורטלנד יחליטו שהם צריכים להפסיד.
עידן

הודעהעל ידי felix_r » 31 מרץ 2025, 12:56

עידן כתב:משחק מצוין נוסף לדני, כאשר הספסל של פורטלנד סיפק 4 נקודות.

מאחר שהפלייאין העונה כבר אבוד, "משחק המפתח" עשוי להיות נגד סן אנטוניו, כששתי הקבוצות יירצו כנראה להפסיד כדי לסיים במיקום נמוך יותר, ובשביל סיכויים מעט טובים יותר בדראפט.

צריך גם לקחת בחשבון שאולי דני לא ישחק במשחקים שנותרו עד סוף העונה אם פורטלנד יחליטו שהם צריכים להפסיד.

דני שיחק 41 דקות, ובזמן שלו על המגרש רשם פלוס/מינוס חיובי, 2+. מה שאומר שב-7 הדקות שהוא ישב על הספסל, הקבוצה שלו הפסידה 19- :eek

כמות גדולה של ישראלים ויהודים מקומיים שנכחה במשחק ועודדה את אבדיה, תרמוז אולי להנהלת הניקס שדני יכול להיות סוג של פרנצ'ייז עבור הקהילה היהודית הענקית שיש בניו יורק, ואולי שווה להביא אותו בעתיד באיזה טרייד.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 31 מרץ 2025, 13:14

felix_r כתב:

דני שיחק 41 דקות, ובזמן שלו על המגרש רשם פלוס/מינוס חיובי, 2+. מה שאומר שב-7 הדקות שהוא ישב על הספסל, הקבוצה שלו הפסידה 19- :eek

כמות גדולה של ישראלים ויהודים מקומיים שנכחה במשחק ועודדה את אבדיה, תרמוז אולי להנהלת הניקס שדני יכול להיות סוג של פרנצ'ייז עבור הקהילה היהודית הענקית שיש בניו יורק, ואולי שווה להביא אותו בעתיד באיזה טרייד.

גם שארפ וקלינגן שיחקו הרבה דקות והם עם פלוס-מינוס חיובי. אני בכלל לא אוהב את המדד הזה כי הוא לא אומר בהכרח המון. במקרה של המשחק הספציפי הזה - הספסל של פורטלנד היה זוועה, בלשון המעטה, ואפשר לראות את זה מבחינת התרומה הסטטיסטית שלהם (וגם במדד הפלוס-מינוס).

לגבי דני והחוזה שלו, לא רואה מצב שפורטלנד יוותרו עליו עם החוזה הנוכחי שלו, אלא אם יקבלו הצעה שממש אי אפשר לסרב לה, וזה לא משהו שהניקס יעשו רק כי "יש קהילה תומכת".

זה לא שהגארדן חצי ריק כשדני לא משחק. הם ממלאים אותו כל משחק, כן? הם אחת הקבוצות עם מספר הצופים הגבוה ביותר בליגה.
עידן

הודעהעל ידי felix_r » 31 מרץ 2025, 13:27

עידן כתב:
felix_r כתב:

גם שארפ וקלינגן שיחקו הרבה דקות והם עם פלוס-מינוס חיובי. אני בכלל לא אוהב את המדד הזה כי הוא לא אומר בהכרח המון. במקרה של המשחק הספציפי הזה - הספסל של פורטלנד היה זוועה, בלשון המעטה, ואפשר לראות את זה מבחינת התרומה הסטטיסטית שלהם (וגם במדד הפלוס-מינוס).

לגבי דני והחוזה שלו, לא רואה מצב שפורטלנד יוותרו עליו עם החוזה הנוכחי שלו, אלא אם יקבלו הצעה שממש אי אפשר לסרב לה, וזה לא משהו שהניקס יעשו רק כי "יש קהילה תומכת".

זה לא שהגארדן חצי ריק כשדני לא משחק. הם ממלאים אותו כל משחק, כן? הם אחת הקבוצות עם מספר הצופים הגבוה ביותר בליגה.

נכון, מבחינת יחס התמורה לכסף דני הוא אחד השחקנים עם התמורה הכי גבוהה ב-NBA, ואף GM לא היה מוותר עליו בקלות. אבל לדעתי זה גם תלוי בסגל שפורטלנד תצליח לבנות בקיץ. אם היא לא תבחר מישהו טוב באמת בדראפט, וגם תצליח לבנות סגל פליי-אוף, אולי מנהלי הקבוצה יחליטו ללכת על עונת טאנקינג, ואז לא תהיה להם בעיה לשחרר את אבדיה תמורת שחקן/שחקנים + פיקים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Shay_uzan » 02 אפריל 2025, 04:59

טריפל דאבל שני העונה של דני עם 32P/15R/10A (הוסיף 2 חטיפות ועם 7 איבודים מנגד) בניצחון של פורטלנד על אטלנטה, פלייאין כנראה לא יהיה אבל הוא יצר לעצמו שם שהוא אפילו הופיע בקאבר של הTop100 NBA.
אגב הרגע שהוא קיבל את ה3D היה באיחור בגלל שמחקו לו אסיסט (ו2 נקודות) במהלך המחצית והחזירו לו אותו לקראת סוף המשחק
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Gevaudan » 02 אפריל 2025, 05:27

יש לציין שהוא השווה שיא מועדון של שני טריפל דאבל בעונה (האחרים היו ליליארד וקלייד)
Gevaudan

הודעהעל ידי עידן » 02 אפריל 2025, 10:19

מבאס שהוא לא יוכל להמשיך את התקופה המדהימה שלו בפלייאוף.

נקווה שהוא ימשיך עם המומנטום גם בעונה הבאה ושהקיץ לא יעצור את זה.
עידן

הודעהעל ידי refael » 02 אפריל 2025, 11:40

מספרים מדהימים של אולסטאר
לא בטוח שעוד ישראלי יעשה מספרים דומים או שיתקרב לזה
פעם בדור
תמונה
refael

הודעהעל ידי Gevaudan » 03 אפריל 2025, 13:41

ראיון מקסים של דני אבדיה לחמישיות:
https://www.youtube.com/watch?v=104g-rkYPIk

מדבר על מצב הקבוצה, על הרפרנסים לג'ון סינה, אבל גם נשאל לגבי התקרה שלו, ואמר שם שלדעתו התקרה הנוכחית שלו היא אולסטאר לבל, ואולי בעתיד המצב ישתפר ככל שהוא ישתפר.
Gevaudan

הודעהעל ידי felix_r » 04 אפריל 2025, 10:05

עוד ניצחון של פורטלנד, שממשיכה לשמור על הסיכוי התיאורטי לפליי-אין, הפעם על טורונטו.

דני עם עוד משחק של מספרים נאים: 24 נקודות, 15 כ"ח ו-6 אסיסטים. אבל גם 7 איבודים. דני חייב לטפל בבעיית האיבודים הזאת. לא יכול להיות שבכול משחק יש לו 6-7 איבודים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Avi1508 » 04 אפריל 2025, 12:28

חשבתי לעצמי שאם ינאי רוצה להביא את יאבוסלה לפלייאוף אז למה שאנחנו לא נביא את דני לפלייאוף
Avi1508

הודעהעל ידי Gevaudan » 04 אפריל 2025, 16:05

felix_r כתב:עוד ניצחון של פורטלנד, שממשיכה לשמור על הסיכוי התיאורטי לפליי-אין, הפעם על טורונטו.

דני עם עוד משחק של מספרים נאים: 24 נקודות, 15 כ"ח ו-6 אסיסטים. אבל גם 7 איבודים. דני חייב לטפל בבעיית האיבודים הזאת. לא יכול להיות שבכול משחק יש לו 6-7 איבודים.

התפלקו לך 2 נק', הוא קלע 26 :)

האיבודים הם אכן בעיה, אבל משהו שעלה בקבוצות האוהדים ואני מסכים איתו - דני הוא לא שחקן שאפשר להוריד כשהוא "חם" לספסל ליותר מחצי רבע (כמו שאירע ברבע השני) מול קבוצות לוחצות כאלה. הוא צריך לשמור על מרווחי חזרה יותר צמודים. היו לו 3 איבודים כאלה שיכלו להיחסך בקלות.

מה שמדהים הוא, דני עושה דאבל דאבל וקולע 26 נק' מול קבוצה לא רעה ששומרת ואנחנו כבר לא מתלהבים.
Gevaudan

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־68 אורחים