er79 כתב:Jack55 כתב:MTA2311 כתב:עצם זה שמכבי רצתה שחקן כזה זה חמור מספיק ומעיד על הכיוון
התכוונת למלקולם?
אם כן אז רק אציין שהוא שם נטו של קטש, אחד השחקנים שהוא הכי אוהב וחושב שמתאים לסגנון שלו
פספוס רציני שלא בא, שחקן שמאמן כל כך רוצה חייב לסגור. הוא מבין יותר טוב ממני או ממך ובטח שמההנהלה
הפכת את קטש למבין גדול, לא הוא לא. ומלקולם לחלוטין לא פספוס, הכל בסדר. מה שיהיה פספוס זה כנראה השם הבא שיהיה אפילו פחות אטרקטיבי מהשם שלו, אבל זה לא קשור לקטש זה קשור לעוני וקמצנות. כי לשפוך ימבה כסף על ליף ולביא זה כנראה יותר חשוב מלשפוך אותו על זרים. הרי ברור שישראלים הם אלה שמביאים תארים, לא זרים.
omerk כתב:לא בא לזלזל בקטש ואני בטח לא מבין יותר בכדורסל או בהתאמה לקבוצה ממנו, אבל עם כמה שאני אוהב אותו, דווקא סקאוטינג זה לא הצד החזק שלו. מעדיף שקולדובלה, או איש מקצוע אחר שזה התפקיד שלו, יציע לו שחקנים והוא יבחר מרשימה סגורה.
עידן כתב:זה שקטש אוהב אותו והוא מתאים לסגנון שלו, לא אומר שהשחקן מתאים לרמת יורוליג.
בטח עבור קבוצה כמו מכבי בה חייבים לקלוע בול בזרים כי לא הולכים להגיע לפה 3 שחקנים בכירים בכל עמדה.
רגע אז אם אני מבין אתכם נכון - זה אסון ובושה שההנהלה לא עושה מה שהמאמן מבקש, אבל רק אם זה מתאים לשחקנים שאתם אוהבים?
הרי לפי מה שאומרים פה בפורום הרבה זמן, אם הנהלה מביאה מאמן היא צריכה לסמוך עליו ולתת לו מפתחות להביא את השחקנים שהוא רוצה, אז פתאום שזה שחקן שאתם חושבים שהוא בינוני זה בסדר?
לדעתכם מלקולם שחקן בינוני, אבל קטש כבר קיץ שני ברציפות מאוד רוצה אותו בסגל שלנו מבחינת התאמה וכו'. תתקנו אותי אם אני טועה, אבל לדעתי הדעה של קטש קצת יותר חשובה ורלוונטית מהדעה של האוהד הפשוט, לא?
בשורה התחתונה - מלקולם לא פספוס בגלל איכות השחקן, מלקולם פספוס כי זה שחקן שכבר קיץ שני המאמן של הקבוצה שלך נלחם עליו ומסמן אותו כמטרה חשובה בסגל שהוא בונה פה. וצריך לעשות מה שהמאמן דורש, בטח כשזה קיץ שני ברציפות.
ובלי קשר, מלקולם ממש לא בינוני. זה שאין לו את המספרים הכי יפים והנתונים הכי בולטים זה לא הופך אותו לשחקן בינוני
נכון הוא לא כוכב יורוליג והוא לא יהיה, אבל הוא שחקן יורוליג לכל דבר ועניין, ותחת קטש אין לי בכלל ספק שהוא היה מצליח עוד יותר. אני כן אסכים עם הנקודה שהוא לא מתאים לבוא כאחד מתוך 2-3 הזרים הכי בכירים בסגל, אבל אם הוא מגיע כחלק מחבורת זרים איכותית זה סיפור אחר, אבל כמו שאמרתי זה פחות רלוונטי כי ברגע שהמאמן שלך כל כך מתעקש על שחקן ספציפי זה כבר פחות רלוונטי אם הוא כוכב או לא כוכב, הוא צריך להיות בקבוצה