המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:השוואה הזויה..
הראשון שאני מחתים היום זה בונזי
עידן כתב:גם הוא, בדומה לוויליאמס, ברמה של פורוורד שלישי בערך ביורוליג. לא מתאים למכבי.
שיהיה לו בהצלחה בהמשך.
גיא כתב:my man כתב:השוואה הזויה..
הראשון שאני מחתים היום זה בונזי
האמת שכשאני מסתכל על הסטטיסטיקה שלו ביום במכבי המספרים יותר טובים ממה שאני זוכר - הוא היה על 37 אחוז מה-3 וקרוב ל50 אחוז מה-2.
felix_r כתב:עידן כתב:גם הוא, בדומה לוויליאמס, ברמה של פורוורד שלישי בערך ביורוליג. לא מתאים למכבי.
שיהיה לו בהצלחה בהמשך.
צריך לקחת בחשבון שזאת הייתה עונתו הראשונה ביורוליג ויש מצב שהיה משתפר בהמשך. מצד שני הוא כבר לא צעיר, ומכבי לא רוצה להשקיע בשחקן שגם אם ייתן עוד עונה אחת טובה, הולך לרדת ברמה בגלל הגיל
omerk כתב:אני באמת לא מבין את רנדולף. מיליון יורו הוא רוצה באמת? מאיפה הוא הגיע למספר ההזוי הזה? רוצים להגיד לי שיש קבוצות אחרות שמציעות לו את זה?
נשמע שזו קצת הדרך שלו כדי שישחררו אותו כי רצה לעזוב, אבל בסדר זה שלו. הוא יודע טוב מאד שמכבי לא יכולה לשלם לו סכומים כאלה וגם שאף אחת לא תשלם כי זה הזוי.
מה לגבי הסעיף שחרור שלו? זה באמת קיים? כאילו בגדול היה לו חוזה ממה שזכור לי וזה שהוא רצה שדרוג ולא קיבל לא אומר שצריך לשחרר בחינם.
עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:גם הוא, בדומה לוויליאמס, ברמה של פורוורד שלישי בערך ביורוליג. לא מתאים למכבי.
שיהיה לו בהצלחה בהמשך.
צריך לקחת בחשבון שזאת הייתה עונתו הראשונה ביורוליג ויש מצב שהיה משתפר בהמשך. מצד שני הוא כבר לא צעיר, ומכבי לא רוצה להשקיע בשחקן שגם אם ייתן עוד עונה אחת טובה, הולך לרדת ברמה בגלל הגיל
כמו שאמרת, הוא לא צעיר, יהיה בן 33 עם פתיחת העונה.
כמה הוא כבר יכול להשתפר בגיל הזה? אפשר היה לצפות לשיפור מסוים אולי, אבל זה עדיין ממש לא מספיק לרמת יורוליג נדרשת משחקן מכבי אם יש לנו שאיפות כלשהן (ואני יודע שאין לנו כאלו כנראה בעונה הקרובה).
felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:גם הוא, בדומה לוויליאמס, ברמה של פורוורד שלישי בערך ביורוליג. לא מתאים למכבי.
שיהיה לו בהצלחה בהמשך.
כמה הוא כבר יכול להשתפר בגיל הזה? אפשר היה לצפות לשיפור מסוים אולי, אבל זה עדיין ממש לא מספיק לרמת יורוליג נדרשת משחקן מכבי אם יש לנו שאיפות כלשהן (ואני יודע שאין לנו כאלו כנראה בעונה הקרובה).
העונה היו לו מספרים דומים מאוד לאלה של בונזי קולסון בעונתו במכבי. רק שלבונזי היו יותר ריבאונדים, כי בונזי הוא 3-4 ורנדולף 2-3
עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:גם הוא, בדומה לוויליאמס, ברמה של פורוורד שלישי בערך ביורוליג. לא מתאים למכבי.
שיהיה לו בהצלחה בהמשך.
העונה היו לו מספרים דומים מאוד לאלה של בונזי קולסון בעונתו במכבי. רק שלבונזי היו יותר ריבאונדים, כי בונזי הוא 3-4 ורנדולף 2-3
קולסון צעיר בכמה שנים טובות. ומעבר למספרים זה גם עניין של השפעה על המשחק, אני לא התרשמתי מהשפעה חיובית של רנדולף על המשחק, זה דברים שקשה להסביר אותם בלי לראות אותו משחק.
felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:
קולסון צעיר בכמה שנים טובות. ומעבר למספרים זה גם עניין של השפעה על המשחק, אני לא התרשמתי מהשפעה חיובית של רנדולף על המשחק, זה דברים שקשה להסביר אותם בלי לראות אותו משחק.
לבונזי היה קל יותר, כי ההגנות התרכזו קודם כול בלורנזו ובולדווין. בונזי גם לא נדרש לייצר בעצמו יש מאין. לעומת זאת קטש נתן לרנדולף שיעשה משהו באחד על אחד כאשר השומר כי טוב של היריבה שומר עליו...
שמע... אני לא איזה חובב גדול של רנדולף, אבל לטעמי הוא היה בסדר גמור בהתחשב בתנאים.
עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:
לבונזי היה קל יותר, כי ההגנות התרכזו קודם כול בלורנזו ובולדווין. בונזי גם לא נדרש לייצר בעצמו יש מאין. לעומת זאת קטש נתן לרנדולף שיעשה משהו באחד על אחד כאשר השומר כי טוב של היריבה שומר עליו...
שמע... אני לא איזה חובב גדול של רנדולף, אבל לטעמי הוא היה בסדר גמור בהתחשב בתנאים.
סך החלקים הביא אותנו לתחתית היורוליג. לא רואה סיבה להאמין שאם נשמור על אותם החלקים גם לעונה הקרובה נשתפר יותר.
זה שמכבי עושה ניקוי אורוות ומשחררת את כולם זה מצוין (למעט יוקובאיטיס שהייתי משאיר והורד שכן נשאר). הבעיה זה שאם לא מביאים שחקנים ראויים אחרים אז לא עשינו כלום.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־22 אורחים