המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מרסר כתב:Avi1508 כתב:מרסר כתב:A.Parker כתב:omerk כתב:אם יש לו סעיף שחרור מטומטם של 300 או 400 אל"ד, אין למכבי הרבה מה לעשות. יכולים להאשים שם רק את עצמם עם החוזים האלו. מה שנקרא שנקרא "פרצה קוראת לגנב".
נכון
הוא מפחד לבוא לישראל צריך להמשיך הלאה אין מה לעשות, ונניח שהוא יתרצה ויחזור באזעקה הראשונה הוא יעלה על מטוס ולא יחזור.
רוקאס אמר בפירוש בראיון היום שהוא פחות פחד מהמצב אבל למשפחה שלו בליטא זה היה נראה גרוע
קשה להסביר לאנשים בחו״ל איך אנחנו חיים פה באהלן אהלן עם טילים שנופלים מהשמיים אבל אני באמת מבין שלאנשים באירופה התמונות מפה לא נראות טוב,
בכלל אני חושב שהאנשים באירופה נהיו מדי מפונקים ועבר מדי הרבה זמן באירופה בלי מלחמה והגיע הזמן שתהיה להם מלחמה אחת משלהם כדי שהם יראו שאפשר לנהל שגרה גם תוך כדי מלחמה ויפסיקו לחפור לנו שבגלל ה״מלחמה בעזה״ הם לא רוצים להגיע למשחקים בארץ
לגבי האירוח בישראל זה נטו מטעמי ביתיות כי קבוצות יודעות שקשה לשחק נגד מכבי ביד אליהו ויותר קל להם לשחק נגדה באולם ריק, הרי חמאס לא יכול לירות על ת"א וחיזבאללה גם לא ונניח שגם כן מה לא שיחקו פה 40 שנה עם איומים מלבנון עזה ואירן שיחקו גם שיחקו, וגם התקיימו פה משחקים שהיו מבצעים בעזה לפני 10 שנים, מכבי כושלת בעניין הזה שלא דורשת שהמשחקים יחזרו לישראל אין לזה שום סיבה מוצדקת, לגבי יוקובאיטיס נפל לו טיל ליד הבית אז בהחלט אפשר להבין אותו וכול שחקן אחר שחווה את איום הטילים הזה שהיה מאירן.
אולי, אבל לא בת'רד הזה.felix_r כתב:הייתם הולכים על הסנטר האוקראיני אלכס לן ?
סיכוי קלוש שהרכז הליטאי ימשיך, לחץ במועדון להתחיל לחפש לו מחליף
felix_r כתב:הייתם הולכים על הסנטר האוקראיני אלכס לן ?
עידן כתב:felix_r כתב:הייתם הולכים על הסנטר האוקראיני אלכס לן ?
כן. אבל מאיפה הגעת אליו, למה שהוא יגיע לכאן, ומה הקשר לת'רד הזה? חחח
רוקאס יוקובאיטיס, שצפוי לעזוב בקרוב בצורה רשמית את מכבי תל אביב ולהצטרף לבאיירן מינכן, התייחס למצבו וסיפר: "נשארו רק המהלכים הפורמליים בעניין הזה. הכל היה אמור להיות מפורסם, אבל זה עדיין לא פורסם"
where is the love? כתב:שרוקאס הגיע לכאן בשנה שעברה כל כך שמחתי גם אז חיכיתי ל 1.8 כדי שאדע שהוא כאן. החיבור שלו היה נפלא ותמיד עקבתי אחרי וידעתי שיש לו את זה. הוא לאט לאט התפתח ועשה עונה כל כך מדהימה. מעבר לכך הוא באמת אהב את המועדון הוא באמת אהב להיות כאן, אם לא הייתה המלחמה עם אירן הוא היה נשאר גם אם הוא היה מקבל יותר כסף במקומות אחרים.
אני מבין את מה שקרה ומבין מה שקרה גם מבחינת המשפחה שלו. אבל הקריירה שלו הייתה במצב טוב , הוא גם התחבר לקהל. מי יודע אולי עוד יחזור בהמשך. עד שמכבי הביאה רכז אירופאי טוב צעיר מוכשר ורעב...
ועדיין למרות הכל אני חושב שמכבי יכלו לעשות יותר כדי שישאר. שמעתי שעופר ינאי מאוד רצה את אוטרו ולמרות ההסכם של ה 2 מליון שהם סגרו הוא הביא עוד 300 או 400 אלף טסגר את הסיפור כי הוא היה חלק חשוב להם. מרגיש לי שמכבי ויתרה מהר מדי, הם היו יכולים לשכנע יותר, היו יכולים למצוא פתרונות. יש כאן נכס בקבוצה והיו צריכים להשקיע בזה יותר. התחושה שלי שמכבי ויתרה מהר מדי, ואני לא בעד לעשות סנקציות לשחקן, אי אפשר לעשות שום דבר עם מבחינת החוזה הוא יכול חעזור תמורת כסף הפיצוי. יותר חבל לי עליו מבונזי או מבולדווין, כי הוא באמת רצה להשאר פה.
אמן שיגיעו ימים טובים.
שועל כתב:where is the love? כתב:שרוקאס הגיע לכאן בשנה שעברה כל כך שמחתי גם אז חיכיתי ל 1.8 כדי שאדע שהוא כאן. החיבור שלו היה נפלא ותמיד עקבתי אחרי וידעתי שיש לו את זה. הוא לאט לאט התפתח ועשה עונה כל כך מדהימה. מעבר לכך הוא באמת אהב את המועדון הוא באמת אהב להיות כאן, אם לא הייתה המלחמה עם אירן הוא היה נשאר גם אם הוא היה מקבל יותר כסף במקומות אחרים.
אני מבין את מה שקרה ומבין מה שקרה גם מבחינת המשפחה שלו. אבל הקריירה שלו הייתה במצב טוב , הוא גם התחבר לקהל. מי יודע אולי עוד יחזור בהמשך. עד שמכבי הביאה רכז אירופאי טוב צעיר מוכשר ורעב...
ועדיין למרות הכל אני חושב שמכבי יכלו לעשות יותר כדי שישאר. שמעתי שעופר ינאי מאוד רצה את אוטרו ולמרות ההסכם של ה 2 מליון שהם סגרו הוא הביא עוד 300 או 400 אלף טסגר את הסיפור כי הוא היה חלק חשוב להם. מרגיש לי שמכבי ויתרה מהר מדי, הם היו יכולים לשכנע יותר, היו יכולים למצוא פתרונות. יש כאן נכס בקבוצה והיו צריכים להשקיע בזה יותר. התחושה שלי שמכבי ויתרה מהר מדי, ואני לא בעד לעשות סנקציות לשחקן, אי אפשר לעשות שום דבר עם מבחינת החוזה הוא יכול חעזור תמורת כסף הפיצוי. יותר חבל לי עליו מבונזי או מבולדווין, כי הוא באמת רצה להשאר פה.
אמן שיגיעו ימים טובים.
רק שני דיוקים: הוא לא נתן עונה מדהימה והוא לא רצה להישאר פה
where is the love? כתב:יחסית לעונה קשה כמו שהייתה הוא נקלט די מהר מהתחלה היה בסדר, היה מאוד יציב, ממוצעים טובים, לקח אחריות, התלהב ולדעתי כן אהב את הקבוצה, פשוט המלחמה...
ואני אומר שוב התחושה שלי שמכבי יכלה לעשות יותר כדי להשאיר. לא בקטע של להכריח. אלא בקטע של לנסות לשכנע או אולי להוסיף כסף. מתי היה לנו רכז אירופאי טוב בגיל צעיר אחרי עונה טובה בקבוצה ? היה אמור לחתום ל 3 שנים
יעשו את זה ביחד עם לוני ווקר כי לטשטש את ההודעהGevaudan כתב:כן נהייתה חופרת הסאגה הזו איתו. שיודיעו כבר על המעבר שלו וישחררו אותנו מהספיניאדה הזו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־32 אורחים