גיא כתב:סתם, מה קורה אם מפסידים לבלגיה דווקא אבל מנצחים את סלובניה? אותו הסיפור?
קשה לי לראות אותנו מנצחים שני משחקים.
אם ננצח משחק אחד מאלו שנותרו, לא משנה איזה, נבטיח העפלה. השאלה רק מאיזה מקום.
אם נפסיד את שניהם נודח כמעט בוודאות.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גיא כתב:סתם, מה קורה אם מפסידים לבלגיה דווקא אבל מנצחים את סלובניה? אותו הסיפור?
felix_r כתב:הכי פשוט!
אם מכוונים למקום הראשון, חייבים שצרפת תנצח את פולין (ואנחנו את שני המשחקים הנותרים).
אם מסתפקים במקום השני, חייבים שפולין תנצח את צרפת (במקרה כזה מותר לנו להפסיד את אחד המשחקים הנותרים ועדיין לסיים במקום השני).
עידן כתב:felix_r כתב:הכי פשוט!
אם מכוונים למקום הראשון, חייבים שצרפת תנצח את פולין (ואנחנו את שני המשחקים הנותרים).
אם מסתפקים במקום השני, חייבים שפולין תנצח את צרפת (במקרה כזה מותר לנו להפסיד את אחד המשחקים הנותרים ועדיין לסיים במקום השני).
אנחנו בוודאות נסיים מקום שני אם פולין תנצח את צרפת ואנחנו ננצח את בלגיה? יש פה ענייני הפרשים לא? כנ"ל המקום הראשון
felix_r כתב:גיא כתב:סתם, מה קורה אם מפסידים לבלגיה דווקא אבל מנצחים את סלובניה? אותו הסיפור?
מפסידים לבלגיה ומנצחים את סלובניה?
מקום שלישי אם צרפת מנצחת את פולין.
מקום שני (!) אם פולין מנצחת את צרפת
את מי נקבל בשלב הבא נסיים 2 ואת מי מקבל אם נסיים 4? כמה זה באמת משמעותי?felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:הכי פשוט!
אנחנו בוודאות נסיים מקום שני אם פולין תנצח את צרפת ואנחנו ננצח את בלגיה? יש פה ענייני הפרשים לא? כנ"ל המקום הראשון
נכון. ההפרשים חשובים, אבל הם ממש סבירים:
אם פולין תנצח את צרפת, ישראל יכולה להפסיד לסלובניה עד 10 הפרש ועדיין לסיים שניה (בתנאי שתנצח את בלגיה כמובן).
אם צרפת מנצחת את פולין עד 24 הפרש, וישראל מנצחת את בלגיה וסלובניה. ישראל ראשונה. אם יותר מ 24 הפרש, וישראל מנצחת את בלגיה וסלובניה, ישראל שניה.
אבל, אם צרפת מנצחת את פולין לא משנה בכמה, וישראל מפסידה לסלובניה, סלובניה שלישית וישראל רביעית.
שמואל1 כתב:את מי נקבל בשלב הבא נסיים 2 ואת מי מקבל אם נסיים 4? כמה זה באמת משמעותי?
שמואל1 כתב:את מי נקבל בשלב הבא נסיים 2 ואת מי מקבל אם נסיים 4? כמה זה באמת משמעותי?felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:הכי פשוט!
נכון. ההפרשים חשובים, אבל הם ממש סבירים:
אם פולין תנצח את צרפת, ישראל יכולה להפסיד לסלובניה עד 10 הפרש ועדיין לסיים שניה (בתנאי שתנצח את בלגיה כמובן).
אם צרפת מנצחת את פולין עד 24 הפרש, וישראל מנצחת את בלגיה וסלובניה. ישראל ראשונה. אם יותר מ 24 הפרש, וישראל מנצחת את בלגיה וסלובניה, ישראל שניה.
אבל, אם צרפת מנצחת את פולין לא משנה בכמה, וישראל מפסידה לסלובניה, סלובניה שלישית וישראל רביעית.
עידן כתב:בלגיה נראים יותר חלשים אפילו מאיסלנד, אסור לשמוט את זה.
ודווקא בגלל זה, אני לא מבין למה בית הלחמי ממשיך לשחוק את אבדיה עד דק? זו בדיוק ההזדמנות לתת קצת דקות למחליפים.
A.Parker כתב:עידן כתב:בלגיה נראים יותר חלשים אפילו מאיסלנד, אסור לשמוט את זה.
ודווקא בגלל זה, אני לא מבין למה בית הלחמי ממשיך לשחוק את אבדיה עד דק? זו בדיוק ההזדמנות לתת קצת דקות למחליפים.
אני דווקא בעד לגמור את המשחק ואז לנוח.
אבל כן, הוא יכל לתת לו גם עד עכשיו כמה דקות פחות.
A.Parker כתב:הפסקנו לשמור. בלי הגנה אין לנו הרבה מה למכור במשחק העומד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot], משה ו־25 אורחים