omerk כתב:שועל כתב:זה לא הוגן ולא הגיוני להצדיק התנהלות עם שחקן בתואנה שהוא לא מחובר ולא מספק את הסחורה, בזמן שאותה ההתנהלות עצמה היא זו שכנראה גורמת לו להיראות כך
מכבי חד משמעית רעה יותר בלי ווקר (עם מעמד ורול מתאים) מאשר איתו (הוא הרי בבירור לא כל כך גרוע שאפילו את מכבי עם הסגל העלוב והיכולת העלובה הנוכחית הוא לא ישפר)
אני לא ראיתי מכבי טובה יותר איתו מאשר בלעדיו. באיזה הקשר אתה אומר את זה? אני ראיתי שחקן מבולבל שמנסה בכוח להכניס את עצמו למשחק במקום לנצל את היכולת שלו לצופף את ההגנה של היריב ולחפש חברים פנויים, הוא פשוט היה ראש בקיר כל המשחק. המסירות היחידות שלו היו לרוחב לשחקן הקרוב אליו וגם זה אחרי כמה כדרורים וכשהוא מבין שהוא תקוע.
לא יודע מה אני חושב עד עכשיו עליו. באמת מוקדם לשפוט הוא עוד יכול להתפוצץ ואין ספק שיש לו איכויות. לא ציפיתי לראות אותו כבר עכשיו משתלב בשיטה של קטש ומוסר כדורים חכמים, אבל כן ציפיתי מסקורר כמוהו שידע לייצר לעצמו לבד נקודות בצורה יעילה הרבה יותר גם בלי להבין עדיין את התרגילים ולהכיר את החברים לקבוצה, כי זה מה שסקורר אמור לעשות (ראו למשל סייבן לי או בלייקני)
לא ממש טרחת לקרוא