לוני ווקר חתם במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: לוני ווקר חתם במכבי

הודעהעל ידי שועל » 01 אוקטובר 2025, 16:16

omerk כתב:
שועל כתב:זה לא הוגן ולא הגיוני להצדיק התנהלות עם שחקן בתואנה שהוא לא מחובר ולא מספק את הסחורה, בזמן שאותה ההתנהלות עצמה היא זו שכנראה גורמת לו להיראות כך

מכבי חד משמעית רעה יותר בלי ווקר (עם מעמד ורול מתאים) מאשר איתו (הוא הרי בבירור לא כל כך גרוע שאפילו את מכבי עם הסגל העלוב והיכולת העלובה הנוכחית הוא לא ישפר)

אני לא ראיתי מכבי טובה יותר איתו מאשר בלעדיו. באיזה הקשר אתה אומר את זה? אני ראיתי שחקן מבולבל שמנסה בכוח להכניס את עצמו למשחק במקום לנצל את היכולת שלו לצופף את ההגנה של היריב ולחפש חברים פנויים, הוא פשוט היה ראש בקיר כל המשחק. המסירות היחידות שלו היו לרוחב לשחקן הקרוב אליו וגם זה אחרי כמה כדרורים וכשהוא מבין שהוא תקוע.

לא יודע מה אני חושב עד עכשיו עליו. באמת מוקדם לשפוט הוא עוד יכול להתפוצץ ואין ספק שיש לו איכויות. לא ציפיתי לראות אותו כבר עכשיו משתלב בשיטה של קטש ומוסר כדורים חכמים, אבל כן ציפיתי מסקורר כמוהו שידע לייצר לעצמו לבד נקודות בצורה יעילה הרבה יותר גם בלי להבין עדיין את התרגילים ולהכיר את החברים לקבוצה, כי זה מה שסקורר אמור לעשות (ראו למשל סייבן לי או בלייקני)

לא ממש טרחת לקרוא
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי omerk » 01 אוקטובר 2025, 19:43

שועל כתב:
omerk כתב:
שועל כתב:זה לא הוגן ולא הגיוני להצדיק התנהלות עם שחקן בתואנה שהוא לא מחובר ולא מספק את הסחורה, בזמן שאותה ההתנהלות עצמה היא זו שכנראה גורמת לו להיראות כך

מכבי חד משמעית רעה יותר בלי ווקר (עם מעמד ורול מתאים) מאשר איתו (הוא הרי בבירור לא כל כך גרוע שאפילו את מכבי עם הסגל העלוב והיכולת העלובה הנוכחית הוא לא ישפר)

אני לא ראיתי מכבי טובה יותר איתו מאשר בלעדיו. באיזה הקשר אתה אומר את זה? אני ראיתי שחקן מבולבל שמנסה בכוח להכניס את עצמו למשחק במקום לנצל את היכולת שלו לצופף את ההגנה של היריב ולחפש חברים פנויים, הוא פשוט היה ראש בקיר כל המשחק. המסירות היחידות שלו היו לרוחב לשחקן הקרוב אליו וגם זה אחרי כמה כדרורים וכשהוא מבין שהוא תקוע.

לא יודע מה אני חושב עד עכשיו עליו. באמת מוקדם לשפוט הוא עוד יכול להתפוצץ ואין ספק שיש לו איכויות. לא ציפיתי לראות אותו כבר עכשיו משתלב בשיטה של קטש ומוסר כדורים חכמים, אבל כן ציפיתי מסקורר כמוהו שידע לייצר לעצמו לבד נקודות בצורה יעילה הרבה יותר גם בלי להבין עדיין את התרגילים ולהכיר את החברים לקבוצה, כי זה מה שסקורר אמור לעשות (ראו למשל סייבן לי או בלייקני)

לא ממש טרחת לקרוא

סבבה אחי
omerk

הודעהעל ידי מרסר » 02 אוקטובר 2025, 23:04

עדכון של מכבי: לוני ווקר ערך הערב אימון חלקי, שיתופו מחר יוחלט בסמוך לתחילת המשחק.
מרסר

הודעהעל ידי Avi1508 » 02 אוקטובר 2025, 23:15

מרסר כתב:עדכון של מכבי: לוני ווקר ערך הערב אימון חלקי, שיתופו מחר יוחלט בסמוך לתחילת המשחק.

נס יום כיפור
איך מ״נכה״ הוא הפך ל״בספק למשחק״
Avi1508

הודעהעל ידי felix_r » 02 אוקטובר 2025, 23:52

Avi1508 כתב:
מרסר כתב:עדכון של מכבי: לוני ווקר ערך הערב אימון חלקי, שיתופו מחר יוחלט בסמוך לתחילת המשחק.

נס יום כיפור

אל תתלהב לפני הזמן. הוא יכול חודש שלם להיות "game time decision"
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Avi1508 » 03 אוקטובר 2025, 00:03

felix_r כתב:
Avi1508 כתב:

נס יום כיפור

אל תתלהב לפני הזמן. הוא יכול חודש שלם להיות "game time decision"

אני מעריך שאם היה מדובר בפציעה חמורה אז לא היו נותנים להתאמן ולעשות חימום
ברגע הפציעה זה היה נראה שהוא יהיה כמה חודשים בחוץ וגם אם זה יסתכם בחודש בחוץ זה עדיין נס
Avi1508

הודעהעל ידי A.Parker » 08 אוקטובר 2025, 23:09

דברים נראים הרבה יותר טוב כשהוא מוסר. באמת לא ברור הקטע שהוא לא חודר בכלל לסל.
A.Parker

הודעהעל ידי שמואל1 » 08 אוקטובר 2025, 23:17

A.Parker כתב:דברים נראים הרבה יותר טוב כשהוא מוסר. באמת לא ברור הקטע שהוא לא חודר בכלל לסל.
היום הוא חדר לסל. צריך לעשות את זה יותר
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Gevaudan » 08 אוקטובר 2025, 23:17

אולי אני מדמיין אבל זה נראה בחלק מהמקרים שהוא קצת סוחב את הרגל שלו. יכול להיות שהוא לא החלים לגמרי, משהו בחדירה שלו נראה ב-70% כוח.

היום הוא הוכיח מה קורה כשיש סביבו התקפה מסודרת ושחקנים שמאיימים על הטבעת, יש לו יותר מרחב לנשום ולקבל כדורים קלים יותר.
כבר אמרתי את זה, אבל הג'אמפר שלו ושל בלייקני הוא מהיפים באירופה. שרק ימשיך להכניס פנימה
Gevaudan

הודעהעל ידי מרסר » 08 אוקטובר 2025, 23:28

Gevaudan כתב:אולי אני מדמיין אבל זה נראה בחלק מהמקרים שהוא קצת סוחב את הרגל שלו. יכול להיות שהוא לא החלים לגמרי, משהו בחדירה שלו נראה ב-70% כוח.

היום הוא הוכיח מה קורה כשיש סביבו התקפה מסודרת ושחקנים שמאיימים על הטבעת, יש לו יותר מרחב לנשום ולקבל כדורים קלים יותר.
כבר אמרתי את זה, אבל הג'אמפר שלו ושל בלייקני הוא מהיפים באירופה. שרק ימשיך להכניס פנימה

הוא לא מאה אחוז גם במכבי אמרו היום את זה.
מרסר

הודעהעל ידי felix_r » 09 אוקטובר 2025, 00:28

אני עדיין לא מבסוט מהמשחק שלו. קבלת החלטות מאוד בעיתית
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Mitelka » 09 אוקטובר 2025, 13:01

felix_r כתב:אני עדיין לא מבסוט מהמשחק שלו. קבלת החלטות מאוד בעיתית

מסכים. הוא סופרסטאר אבל הוא פשוט מנותק לגמרי מהקבוצה ומהשטף של המשחק . גם שהוא קולע. לא יודע, לא מצליח להתחבר כרגע אם כי באמת יש לו איכויות משוגעות.
יכול להיות שהוא מרגיש שאין סנטר והקבוצה אין לה יותר מדי על מה להישען והוא משתולל ככה. לא יודע.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי Gevaudan » 09 אוקטובר 2025, 13:08

היו לו כמה הבלחות במשחק האחרון.
קודם כל, הכי חשוב, הוא קלע 20 נק' - הרבה זמן לא היה למכבי סקורר שמסוגל להעמיד מספרים כאלה כשהוא עוד לא כשיר לגמרי.

אבל יותר חשוב מזה, הוא כפה את עצמו פחות על המשחק, היו לו גם כמה מסירות מהפיק אנד רול שאהבתי לראות.
ברגע שהוא ישחרר את הכדור מהר יותר ויכריח פחות, הוא יראה יותר ויותר כמו שחקן כדורסל טווח-לס.

משהו שאהבתי לראות זה שקטש משחק עם ווקר לא מעט פעמים מה-3, כשיש לידו שני מובילי כדור בסמול בול.
זה נותן לווקר הזדמנות אמיתית להתנתק מהכדור לחצי התקפה ואז לייצר לעצמו, או לנצל הזדמנות שיצרו לו.

אם היה פה עוד מוביל כדור נורמלי בנוסף לבלאט זה גם הרכב שאפשר לרוץ איתו דקות ארוכות.
Gevaudan

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־36 אורחים