תגידו, מה זה הדבר הזה? כבר שנים שמחלקת הסקאוטינג של הקבוצה מפשלת עם כל מיני זרים מוזרים, לזה התרגלנו, אבל העניין עם אומורי וטריפונוביץ כבר שובר שיאים. לא הגיוני שמביאים שחקן כמו טריפונוביץ שמסומן כסוג של כישרון שיכול להתפתח לשחקן יורוליג מוביל וכבר אחרי שבועיים וחצי מתחילת העונה מדברים על שחרורו אחרי שכמעט ולא ראה פרקט (חוץ מהמשחק נגד אפס).
אומורי זה בכלל הזיה - שחקן שאפילו לא מצליחים להשאיל לנתניה.
איך הגיוני שבמועדון מקצועני שמשחק ביורוליג ושואף להיות רציני, יש מחלקת סקאוטינג כ"כ גרועה והדבר הזה עובר בשקט? נכון, במכבי לא נמצאים הבעלים הכי לארג'ים בעולם אבל תקציב השחקנים נטו הוא בערך 10 מיליון יורו - זה לא גבוה, זה בערך המקום ה-10 או ה-11 בליגה, אבל גם בתקציב כזה אפשר לעשות עונה טובה (כשאני אומר טובה אני מתכוון לעונה "תחרותית" לכל הפחות) ובלבד שיש לך מחלקת סקאוטינג מתפקדת.
איך קבוצות אחרות מצליחות להביא מציאות ואנחנו לא? בעונה שעברה ראינו את שורטס בפריז מפרפר את היורוליג בתקציב של שקל וחצי. העונה תוכלו לראות את טייסון קרטר מהכוכב האדום שנראה מצוין בינתיים, ומוכר כבר שנים לאוהד הכדורסל הממוצע בעת ששיחק טוב במלאגה ובסכום נמוך יחסית ניתן היה להנחית כאן. גם שחקנים כמו אומארי מור מולנסיה הגיעו בכסף יחסית קטן. מוזס רייט מז'לגיריס (שעוד לפני כן ידעה לפגוע בול עם פרנסיסקו). אפילו בסקוניה המושמצת פוגעת בזרים טובים - טרנט פורסט שחקן מעולה.
אני מת לדעת מי הם האנשים שאחראיים על מחלקת הסקאוטינג בקבוצה. מרגיש לי שיש כאן בפורום אנשים שהיו עושים עבודה טובה יותר.
הזיה איך הדבר הזה עובר בשקט.